Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 529
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 135
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Някой ще си ги познае ли? 8 УК Fly London
В новата тема Мирама я няма още  Rolling Eyes

тези аз си ги познах  Embarassed
остава и с чанта да ги комплектовам- да не са самотни!
приемам предложения  Praynig

благодаря за линка!

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 23:05 от dtra

# 136
тези Том ТейлЪрки как бяха ?  за номера  питам ..  на някого пристигнаха ли ? доволни или недоволни ?

# 137
Първия Скечърс дали не са уголемени  newsm78 Имам някакви спомени бегли....другите са още по-хубавки, съвсем бабешки  Hug
Смея да твърдя за този модел, че да. От проба. В 7 се чувствах доста свободно и смятам, че 6,5 щяха да ми стоят по-комфортно. Гледай им английската номерация.

# 138
тези Том ТейлЪрки как бяха ?  за номера  питам ..  на някого пристигнаха ли ? доволни или недоволни ?
На мен ми стават в прасеца,а са ми големи в ходилото.Пуснах ги в размените.УК 5.Нося 37 номер винаги ботуши вземам 38 .Кожата е изкуствена хубави са.
  bouquet  За темата.

# 139
  • Варна
Мацки тези някой получи ли ги?Да сподели как са като размер и качество ?
http://www.javari.de/brand/Buffalo/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … _4%26pageCode%3Dd
Благодаря предварително  bouquet

Мерс Пепине  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 23:31 от desuri

# 140
Мацки тези някой получи ли ги?Да сподели как са като размер и качество ?
http://www.javari.de/brand/Buffalo/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … _4%26pageCode%3Dd
Благодаря предварително  bouquet

аз ги имам само че  по тъмни .. страхотни са  много меки .. 1 номер по големи си поръчах  умалени са

# 141
Първия Скечърс дали не са уголемени  newsm78 Имам някакви спомени бегли....другите са още по-хубавки, съвсем бабешки  Hug
Смея да твърдя за този модел, че да. От проба. В 7 се чувствах доста свободно и смятам, че 6,5 щяха да ми стоят по-комфортно. Гледай им английската номерация.
EU37 от този модел е с 24см стелка
http://www.javari.de/Skechers%20Bikers%20Nightfall%2022234%20Bal … RL=%2Fmythings%2F

# 142
http://www.javari.de/Skechers%20Bikers%20Nightfall%2022234%20Bal … RL=%2Fmythings%2F

объркахте я още повече Simple Smile ...  поръчвала съм  3 пъти до сега Скечърс  и  3 те си отговарят до мм

# 143

объркахте я още повече Simple Smile ...  поръчвала съм  3 пъти до сега Скечърс  и  3 те си отговарят до мм
Това не е предположение. Просто измерих моите.  Simple Smile

# 144
  • Sofia
От няколко дни ми се върти една простотия в ума и не мога да не ви споделя - тия обувки с вградените платформи много ми приличат на ортопедичните, които се правят по поръчка на човек с различни дължини на краката  Embarassed
ПаршуМ-че, banshee, снимайте я някой ден чантата, много искам да я видя  Peace Повечето ми хубави кожени чанти са доста тежки, самата кожа тежи (вкл.Кочинеле-то, което съм снимала с Mjus-а на платформа)  Peace
Оф, аз сега пак умувам едни ботички Mjus и то само, защото цената им е добра. Ще преспя с мисълта и ще реша... за какво са ми... ooooh!

# 145
  • Варна
Детските Скечърс са уголемени.

Аз пък отказах едни ботушки в Амазон, за да допълня още едни за детето и сега не ми е появяват налични вече 45мин.  newsm78 Идеи?

Ние пък се местим да живеем в къща и докато поръчвахме мебелите, аз въртях-суках все гардероби за обувки поръчвах. Моя мъж много странно ме гледаше (в апартамента си ги складирам под спалнята) и днес местихме багаж... и УЖАС, цял гардероб напълних. Досрамя ме леко, моя мъж предложи магазин да отворим.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 23:56 от Toni_baraboni

# 146
  • София
объркахте я още повече Simple Smile ...  поръчвала съм  3 пъти до сега Скечърс  и  3 те си отговарят до мм
Скечерс са уголемени с половин #
Лично аз не ги препоръчвам на хора с претенции за несмърдящи крака. (уточнявам, че моите са естеств. кожа отгоре, със синтетична стелка и ми умирисват краката) Затова съм ги изключила от любимите завинаги. Не знам дали имат модели с кожа (естеств.) отвътре. Иначе - да, леки и удобни са.

Бижу, ще ги снимам в събота и ще измеря точната дълж на стелката (маха се). Hug Искам дъжд  Joy По-нататък ще гледам дав фестивалс - отговаряли си. В сайта на дав под всеки модел пише дали са уголемени, или умалени...или ок. Благодаря и на аник, защото гледах само таблицата им, а не поразрових в сайта.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 00:57 от Aganka

# 147

Изобщо не сме я объркали! От 4 чифта Скечърс всичките са уголемени! В европейските им номера влизам в 40, а в английските - 7. Пък Баронесата лично знае колко е голямо моето ходило.

Aganka, да, искам да ги видя! Grinning

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 00:44 от Бижy

# 148
  • Austin,TX
Добро утро момичета  bouquet,
не знам дали скоро сте влизали във френското , но има много намалени обувки. Буквално преди минути си купих тези ЕМУ за 18 евро, от 60 , има и за 12 евро, но тип чехли...
Ако има фенове на ЕМУ Heart Eyes вярвам много ще се зарадват Wink
Геокс - от 99,00 на 19,80
Scholl от 89,00 на 17,80
Merrell от 109, 00 на 21,80
Бях забравила за момент френското и тази сутрин ме изненадаха приятно  Hug
Отивам да си изпия сутрешното кафе с кеф  Party
И тази чанта Paquetage - в черно, от 165,00 на 33,00  Crazy

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 05:44 от ПаршуМ

# 149
  • Варна
Aз забравих да се похваля ... днес сефтосах Apple of Eden- 38номер. Купих им едни пухени стелки и сега са ми перфектни. Нито са ми широки, нито дълги. Обрах половин номер и най-после са ми топли краката.

https://www.javari.de/dp/B00829OVHY

Тия дни все повече започвам да си мисля, че съм междинен номер 37-38. 37 са ми като менгеме 38 по свободни от нужното. А за всички марки който се говори, че трябва един номер отгоре, на мен ми е необходим половин. На практика явно съм си харесвала все обувки, който нямат междинни номера. Но благодарение на темата стигнах до това ми откритие. От друга страна пък всичките ми сандали са 38 с 25 см стелка. Със затворените обувки е проблема.

Страхотно изглеждат, отговарят ли си като номер или са уголемени?

Общи условия

Активация на акаунт