Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 532
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
ПаршуМ, тези ЕМУ и миналата година бяха доста намалени, обаче аз не смя да рискувам с това 35-36 и вдлъбнатата форма на стелката, да не ми късеят, още повече през пръста  Confused Ще ровя сега някъде за отзиви.

# 151
  • София
Отговарят си EMU

aniK  Heart Eyes Имам ги сандалите в сиво, а от тази сутрин и в кафяво, благодарение на теб  Peace
Няма да ти късеят. Малко по-дълги са, спрямо абсолютно равните им подметки на сандали. Съдя по моите. От повечето марки взимам 41, а 40-41 са ми перфектни на имю Peace

# 152

Добро утро, ПаршуМ ! Сандалите Scholl отговарят ли си или умалени...като се има пред , че са отворена обувка Simple Smile  Благодаря много!

# 153
ПаршуМ, ЧЕСТИТООО! Геокс-а отговарят ли си?

# 154
  • Бг
Alexa_a,ще чакам да ми измериш стелката и тогава ще ги плащам!  bouquet

Джиджи, извинявам се че чак сега пиша, надявам се не ти е късно, но вчера нямах нет в къщи. Стелката на тези, 38-ца е 24.5 см. Дано съм била полезна.

# 155
  • Пловдив
Ееее, успях да наваксам  Mr. Green
Честита баба Марта! Всички да сте живи и здрави!
Честити нови придобивки на всички! Със здраве и удоволствие да си ги носите   bouquet
АниК, страхотни  Heart Eyes /а и роклето ми е познато  Mr. Green/
Получих Piazza №38. Отговарят си на номера, леки, меки, удобни, хубава, мека кожа и качествена изработка. Обуууваш и тръъгваш  hahaha Носиш по цял ден и краката не са изтормозени.
Също и Hogl 39. Те са известни  Laughing
Мога да снимам и ще кача в албума.
Да се похваля с новата си офф лайн чанта  Heart Eyes От 2 години я заглеждах, но 240 лв ми се свидеха. Имат уникаални, но не ги показват нито във ФБ, нито в сайта си /били единични бройки/. Сега беше 52 Е. Цветът е убийствено красив, а кожата - коприна.
Скрит текст:
Момичета от Пловдив - струва си да посетите магазина им. Има единични бройки ботуши, чанти - уникално качество и имаШе намаление. Да не ви подведа, че е 1 март днес  Mr. Green
И докато се напъвах да ви настигна, забравих за тези красавици. Исках да питам за размери, че знам ли - имам от 38 до 40,5  Sick. Снощи бяха 31-32 Е  Wink Но все пак ще си ги дебна /имам тук-там бос крак/  - само ми ударете едно рамо  Laughing

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 08:48 от Rusalka:)

# 156
# 157
Момитета, Бижу имахте тези ботушки на Blink отговаряха ли си на номера и лесно ли се обуват newsm78
http://www.javari.fr/Chaussures-femme-Bottes-et-bottines/s/ref=t … 16%26pageCode%3Dd

# 158
  • Бг
Честита Баба Марта и от мен, момичета. Да сте здрави, успешни и щастливи. И да си обуете всички боси краченца  Mr. Green.

Скрит текст:
Момичета от Пловдив - струва си да посетите магазина им. Има единични бройки ботуши, чанти - уникално качество и имаШе намаление. Да не ви подведа, че е 1 март днес  Mr. Green
Русалка, честити ти придобивки. Чантата е много хубава, би ли споделила моля къде се намира този магазин, благодаря   bouquet.

Ето едни симпатични Скечърс-и, синичките са прилично намалени на 12 евро, пълна номерация.

# 159
  • Sofia
Отговарят си EMU

aniK  Heart Eyes Имам ги сандалите в сиво, а от тази сутрин и в кафяво, благодарение на теб  Peace
Няма да ти късеят. Малко по-дълги са, спрямо абсолютно равните им подметки на сандали. Съдя по моите. От повечето марки взимам 41, а 40-41 са ми перфектни на имю Peace

Hug Кафявите взех аз, трябваше да избирам, имам доста такива чанти  Peace
Леле, аз полудях в това javari - много намалени 36ти номера. Сега гледам кое да анулирам, че...  Money
Ей ТЕЗИмного ги умувам, страх ме е да не са малки, че има такъв коментар за един друг модел.
И ЕЙ ТОВА нещо не ми е на 100%, малко ми е бабешко, но се лакомя  Embarassed За другите n-на брой нямам съмнение, после ще пусна  Peace

# 160
Момичета, трябва да поръчам за моята племенница подарък и си мислех за спортни обувчици. Този месец ще стане на 2 годинки и е 21 номер краче, но все пак мисля да поръчам 22, за да може да ги носи по-дълго. Какви да ви отзивите за Vans?

# 161
  • Бг
Аз пък си хванах тези  Heart Eyes, за 18 евро. Сега остава да измисля как да ги платя, че франсетата мен нали не ме харесват. И момичета да кажа при франсетата като отворите намалените обувки, което ви хареса го отворете, защото тогава се редуцира цената.

# 162
  • София
Добро утро момичета  bouquet,
не знам дали скоро сте влизали във френското , но има много намалени обувки.

ПаршуМ, мнооооого благодаря за линковете  bouquet 
Наистина има страхотни намаления Crazy
Купих вече тези и тези
Същите Колумбия купих за приятелка началото на февруари за 30 евро. Страхотни са, но цената беше станала 70, докато дойдат и съответно не си взех за мен. А сега са 15 Heart Eyes

# 163
# 164
Момитета, Бижу имахте тези ботушки на Blink отговаряха ли си на номера и лесно ли се обуват newsm78
http://www.javari.fr/Chaussures-femme-Bottes-et-bottines/s/ref=t … 16%26pageCode%3Dd
Лесно се обяуват, топли са, красиви са, барнати са от всякъде, отговарят си, стоят перфектно и цената им в момента е супер! А и не се пързалят на сняг!

Общи условия

Активация на акаунт