Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 228
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 530
Въх, Пип, дано не минават оттам значи.
Ей-къде ми е Румъния, да се мятам натам, ако трябва, да браня нашенските пратки, пък вие ще ми поръчате някой чепик за благодарност  Mr. Green
Майтап, майтап, ама дано не си права  Praynig

# 1 531
Форумските блинкове за 22€ ли ги взимахте най-евтино, да знам дали да ме е яд...?  Laughing

Моите още не съм решила дали да ги плащам. Много силно ме вълнува колко са дълги,до къде на крака стигат.Днес видях една мацка на улицата,мисля,че беше точно с тях.Ми много къси ми се видяха-ботички по-скоро,такива ли са?

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 23:47 от sasi6

# 1 532
Ако  някой получи 37 номер от комикс обувките и по някаква причина не иска да ги задържи или ако някой ги пази и ще ги отказва, моля пишете ми  Praynig
Не знам какво се замотах в петък, а в събота и неделя почти не съм влизала и сега много страдам Tired

# 1 533
Форумските блинкове за 22€ ли ги взимахте най-евтино, да знам дали да ме е яд...?  Laughing
Моите още не съм решила дали да ги плащам. Много силно ме вълнува колко са дълги,до къде на крака стигат.Днес видях една мацка на улицата,мисля,че беше точно с тях.Ми много къси ми се видяха-ботички по-скоро,такива ли са?
До средата на прасеца са.

# 1 534
От коя дата получавате от немско?
Чакам пратка от 27.02., напуснала Германия на 28 в ранни зори, със срок за доставка 07.03. и още никаква не се е появила в българския ДХЛ  newsm78 Досега винаги съм си получавала поръчките оттам 3-4 дена преди срока, а и винаги са се появявали в българското проследяване на ДХЛ (това го подчертавам, защото знам, че много от вас ги получават, без изобщо да са отразени в БГ). Почнах да я мисля тази поръчка  Thinking

В понеделник получих пратка от 24.02.

# 1 535
От коя дата получавате от немско?
Чакам пратка от 27.02., напуснала Германия на 28 в ранни зори, със срок за доставка 07.03. и още никаква не се е появила в българския ДХЛ  newsm78 Досега винаги съм си получавала поръчките оттам 3-4 дена преди срока, а и винаги са се появявали в българското проследяване на ДХЛ (това го подчертавам, защото знам, че много от вас ги получават, без изобщо да са отразени в БГ). Почнах да я мисля тази поръчка  Thinking
И аз имам пратка, която е напуснала Германия по същото време. Очаквах вчера или днес да влезе в Бг, но не ... Дано поне за 8ми да са тук  нещата ни Praynig

# 1 536
До средата на прасеца са.
Бижу,обаче ако са с пъхнати вътре дънки(не знам как с моя прасец ще стане това),тази горната част,която е велур не стои опъната и се смъква надолу,така ли е? Мацката,която видях беше така.

# 1 537
Ново 20 сега.
Едни ботушки за малкия поръчах от немския сайт и ми пишат, че са ги изпратили с Роял мейл.
Исках им ДХЛ ном. и това ми обясниха. Явно от ЮК ги пускат  Thinking
От друга страна, сега погледнах в ЮК сайта - ами там Ромика не видях.

# 1 538
  • София
Какво ще кажете за тези сандалки?Поръчах ги с празна карта и до утре трябва да поумувам дали да ги взимам...... EmbarassedПоръчах точен номер...    https://www.javari.fr/dp/B006LUAAUS

# 1 539
  • София
Сори за глупавия въпрос,  Embarassed ама роял мейл означава, че в пощата ще  пристигне пратката, така ли?   newsm78

# 1 540
Сори за глупавия въпрос,  Embarassed ама роял мейл означава, че в пощата ще  пристигне пратката, така ли?   newsm78
Да.

# 1 541
Бижу,обаче ако са с пъхнати вътре дънки(не знам как с моя прасец ще стане това),тази горната част,която е велур не стои опъната и се смъква надолу,така ли е? Мацката,която видях беше така.
Възможно е, не съм ги носила така. Велурения ботуш нагоре не е твърд, сигурно ако е по тесен на крака, който е в него, ще се набръчка, ако не може да се изпъне нагоре, заради това, че е тесен.

Връщам тези https://www.javari.de/dp/B007Y4I3S6
Дясната обувка е доста по-широка от лявата. Rolling Eyes Обещаха пълно възстановяване.
Много съм странна като получа нови обувки. Винаги пробвам само дясната и ако тя е добре, значи е наред всичко. Е, да, ама днес ги обух за работа и една тогава забелязах разликата, а тя не е малка. Докато стигна до там, прецених, че така не могат да се носят, естествено!

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 00:14 от Бижy

# 1 542
Бижу, а с Ами-ите какво направи? Върна ли ги?
За моите Xti ми възстановиха днес парите. Странно, че първо ми върнаха някакви дребни, после сумата за самите боти. След като им писах с въпрос за пощенските ми отг., че ще ми възстановят сумата без дребните от началото  newsm78 Абе те да ги върнат пък все ми е тая на какви порции са.  Peace
Предложете моля нещо интересно от фр. амазон да си оползотворя кодчето. Не ща Скечърси, може и дреха да е, чантичка нещо...ама не ми се дават много пари... Crossing Arms

# 1 543
Бижу, а с Ами-ите какво направи? Върна ли ги?
Ще върна и трите чифта накуп. Crossing Arms

Предложете моля нещо интересно от фр. амазон да си оползотворя кодчето. Не ща Скечърси, може и дреха да е, чантичка нещо...ама не ми се дават много пари... Crossing Arms
Аз бих си взела нещо за кеф Grinning http://www.amazon.fr/50988-Boucles-dOreilles-Femme-Argent/dp/B00 … 22416&sr=1-29

# 1 544
  • Sofia
Хм, Бижу, и аз често вадя само дясната, пробвам и прибирам и все си мисля, че поне трябва да огледам другата, но като ми дойдат много на куп, нямам желание. В такива случаи обаче все се сещам как от Брандалей преди време пращаха две различни обувки или две леви примерно, та ... трябва да се гледа и пробва - грешки стават  Mr. Green

Какво ще кажете за тези сандалки?Поръчах ги с празна карта и до утре трябва да поумувам дали да ги взимам...... EmbarassedПоръчах точен номер...    https://www.javari.fr/dp/B006LUAAUS

И аз им се чудих, имам един код останал... но аз лично съм много разочарована от СК, та затова много не им обърнах внимание, търсех нещо по-интересно за кодчето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт