Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 629
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 810
Има ли шанс дамският Geox  да е умален? Praynig
Аз съм попадала и на уголемени Geox.

Не за всичко е  безплатна доставката до френски адрес. Внимавайте, когато безплатната доставка е Amazon Premium! Ако не се откажете до месец, започва да ви тегли от картата 49 паунда годишно!

http://www.amazon.fr/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_s … amp;nodeId=548566

Livraison Rapide- GRATUIT sans minimum d'achat pour les livres, les chaussures et les vêtements
                                 Безплатна без минимум на сумата на покупката за книги, обувки и дрехи.

# 811
  • София-Лагера
Нещо красиво.
Ева Херцигова с обувки на Brian Atwood

http://www.brianatwood.com/SIGRID/53813245,default,pd.html?varia … ianatwood-catalog
Все още има номера. Laughing

# 812
Нещо красиво.
Ева Херцигова с обувки на Brian Atwood

http://www.brianatwood.com/SIGRID/53813245,default,pd.html?varia … ianatwood-catalog
Все още има номера. Laughing
Добре, че няма мой номер. Едва ли щях да им устоя. Joy Joy Joy
Кажете моля, че са уголемени hahaha

# 813
  • София-Лагера
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Отговарят си на номера.

# 814
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Отговарят си на номера.

Cry Толкова се надявах да са умалени  Joy Joy Joy

# 815
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Отговарят си на номера.

А с DHL ли ги доставят или по пощата?  Joy

# 816
  • София-Лагера
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Отговарят си на номера.

За тез пари дизайнера идва до вратата . Joy Joy Joy

# 817
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Отговарят си на номера.

По пощата, по пощата  - айде, не се стискайте - зарадвайте някоя бг. пощаджийка  Laughing  Като ги продаде ще може да се пенсионира  Joy

Някой има ли идея до кога са намаленията в немското, че да не изтърва на мъжо обувките, докато ги мъдрим с него двамата  Rolling Eyes

Ами те повечето от изгодно намалените неща вече свършиха... Даже и някой да ти каже примерно „до 10 март” не знам каква работа ще ти върши тази информация, при положение, че никой не ти гарантира, че до тогава търсения от теб номер и модел ще е в наличност..?! newsm78
аз наличността си я следя в амазон

Че те немците според мен още не са започнали, както трябва намалението  Wink 
Верно - имаше намалени и досега, ама бяха или най-големите боклуци или измежду скъпичките и по-непродаваеми модели ...  та мисля, че като ги поразчистят, ще има още една "вълна" - образно казано  Wink. Може и да не съм права, но "каквото дойде"  - аз ще се въоръжавам с търпение и чакам до "последен съдийски сигнал", щото амазонци и франсетата ме ошушкаха тия дни  Mr. Green

Имам въпрос по същество - на какъв адрес ще ме посъветвате да ги пусна тези от френското?
Ще ми правят ли проблем пощаджийките,  ако са адресирани на служебния адрес на мъжа ми, но на мое име - това в случай, че дойдат по пощата? Пращам там поръчките от немското, ама сега като не съм сигурна, че всичко ще тръгне с DHL и не знам какво да ги правя? Thinking Ордерите са на домашен, ама  ако диспачнат с DHL, ще трябва всичките да ги следя, за да сменям в движение адреса  newsm78

# 818
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Отговарят си на номера.

За тез пари дизайнера идва до вратата . Joy Joy Joy
Да, бе..дизайнера... адашката  ги разнася до врата.   Mr. Green

Деси, с безплатна доставка и подарък са! какъв ли е подаръка?!

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 22:39 от Evа

# 819
  • Където е сърцето
sasi6, предполагам моята е наред и трябва това да гледам
Mode de livraison: Rapide
Infos livraison : commande expédiée en 1 colis -това да ме притеснява ли нещо или не доколкото разбрах от имейла си доставка 7 март ,ама сигурно ще е по-късно че в понеделник ще вкарам пари .Няма проблем за Амазона те ще си ги дръпнат автоматично нали и ги пазят нещата няколко дни.А трябва ли да потвърдя пак плащането?

# 820
Banshee
Аз на работата на мъжа ми ги пращам, че поне винаги има някой в наличност там. Днес даже ми вика, че неудобно му било с тез пратки:) Щото всички разбират, че нови чепици има....и хората кой знае какво си мислят, че кой знае колко пари троши, а то де да беше така:) Ама и колежкити му са зарибени вече.
Та от франсето половината са на пощата половината dhl. По принцип може да са на негово име пратени, а после ако искаш ти да ги вземеш от пощата отзад пълномощно се пише...само незнам дали и личната карта не трябва да му вземеш.

# 821
Някой знае ли, дали френският Амазон шипва до БГ?

http://www.amazon.fr/gp/help/customer/display.html/ref=hp_548564 … 00781660#bulgarie

..................... До френски адрес е безплатна доставката.

Тема за превозвачите

Не за всичко е  безплатна доставката до френски адрес. Внимавайте, когато безплатната доставка е Amazon Premium! Ако не се откажете до месец, започва да ви тегли от картата 49 паунда годишно!
Това само за френския Амазон ли важи? Или и за английския, че като поръчвах сега се сетих бях дала отметка на Премиум, че после ми се видя странно и я промених.
Току виж съм се регистрирала Embarassed Става въпрос за англииския Амазон.
Много ще съм благодарна на отговорите ви, защото основно от тук чета когато правя поръчки сама трудно бих се справила.

# 822
някой да е поръчвал тази чанта ?? отзиви може ли ?
мокасини от 140 на 28 Е

# 823
  • StZ
някой има ли мъжки чехли Airstep да помоля за дължина на стелка  /ще вземам 46/ или поне дали си отговарят, че тази френска таблица с дължини ме трови  ooooh!
http://www.javari.fr/Airstep-456007-Kios-Sandales-homme/dp/B006W … L=%2FshoppingCart

# 824
Мацки, отзиви за таз' чантица има ли? Хваща ми я кода и съм много изкушена, но...очаквам вашето мнение, плз  Praynig
http://www.amazon.fr/gp/product/B004ZVGC7K/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A1X6FK5RDHNB96
Мире, кога успя да почупиш копитце...сега за утеха ще накупиш обуща, за да има след гипса...Да минава бързо времето, дано всичко е добре  Peace Виртуално ти пращам рисунка за гипса  Flowers Four Leaf Clover
P.S. Оп' видях, че е същата марка, като една кремава, която бяха намалили доста преди известно време. Коментарите бяха, че е добра марка, поръчвам я. Хм, да бе...кодът не я хваща. преди малко пробвах и имах и едни кецове в коша....само с чантето не става... Crossing Arms

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 22:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт