Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 625
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 885
  • Beyond the Frontiers
Dalil, и моите не са пратени, 3 пъти им писах, последния път придружих писмото с линк към налични Блинк в Амазон.фр. Верно, че не са на Амазон, а на друц търговец ама пък да се споразумеят нещо. Иначе имам дата на доставка 2 май.

Моите също и едни на Конвърс за синковеца, ако не ги пратят с други ще се утеша  Mr. Green

# 886
Dalil, и моите не са пратени, 3 пъти им писах, последния път придружих писмото с линк към налични Блинк в Амазон.фр. Верно, че не са на Амазон, а на друц търговец ама пък да се споразумеят нещо. Иначе имам дата на доставка 2 май.

Моите също и едни на Конвърс за синковеца, ако не ги пратят с други ще се утеша  Mr. Green
Аз малко се тревожа, че напоследък пазарувам не защото ми трябват, ами заради добрата сделка. Сина ми затова сега е с три чифта ботуши за догодина, от който два са на ръба да са му малки според моите прогнози...ама карай някое дете ще намаже:)

# 887
  • Бг

BTW във френския Амазон къде селектирам по размер, нещо ми се губи  newsm78

Заради ТЕЗИ станах в 6, да видя дали ще мога да ги вкарам в коша. Ако някой държи 36 и им се чуди, да знае, че са тесни и къси и аз ще ги приютя Mr. Green В петък 100 пъти ги подминах  Confused В краен случай ще ги пращам на превозвач, в Амазон още ги дава налични  Rolling Eyes
Как ще са тесни и къси бе?! Ей, ще късам уши....толкова да си ги харесвам, др. седмица ще дойдат и ще споделя лични впечатления.

Ронка, аниК подвежда  Mr. Green, споко.

Като гледам пак се се вихрили вчера, добре че на мен ми спряха нета, че не отговарях.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 15:41 от Alexa_a

# 888
  • София
Обещавам, че няма да се записвам в следващата тема, камо ли да ви чета.
Desi_2, благодаря за мерелите  Hug Нямам идея ще се харесат ли от мъжа ми, но са много свежи. Пратих ги на ук адрес. Не ми се занимава с регистрация при нов превозвач.
Едно питане имам и искам честен отговор: Мъжете ви знаят ли какво ще носят, или в повечето случаи ги сюрпризирате?

# 889
http://www.javari.fr/P-L-D-M-Palladium-Crust-Baskets-gar%C3%A7on … p;nodes=344091031
P-L-D-M 15,00 € 37 номер..мисля че е за големи.

http://www.javari.fr/Skechers-Planfix-Effective-Baskets-mode-gar … mp;rnid=429810031
Skechers  22,00 €
тук има номера
Dessus Cuir само не ми е ясно това естествена кожа ли значи или изкуствена. А преводача едно никакво го дава

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 10:52 от dalil

# 890
  • Бг
Едно питане имам и искам честен отговор: Мъжете ви знаят ли какво ще носят, или в повечето случаи ги сюрпризирате?
Аганка, моят обикновено не знае, но аз му знам идеално предпочитанията. До този момент каквото съм му взела всичко е харесал.

# 891

Аз до сега все го сюрпризирах и все не ми се получаваше/не нацелвах номерата/, но хубаво, че има на кой да ги даваме като не стават. Кемълките от юк, му станаха и харесаха. Но моят е много капризен, дай му маратонки и това е. Иска да му е комфортно. Сега съм му заделила едни Саламандър, които вероятно ще са му големи. Той е 42, а аз хванах 43. И от тези мерел заделих едни, ще му ги покажа довечера и той да си прецени, ако не, махам и това е.

И аз обещавам в следващата тема изобщо да не се записвам. То това на нищо не прилича. Кога ще нося всичките тези обувки ooooh! От миналата година имам около 6-7 чифта не обувани...а аз трупам ли трупам.

# 892
  • София-Лагера
Аганка, моят обикновено не знае, но аз му знам идеално предпочитанията. До този момент каквото съм му взела всичко е харесал.
Никой не знае Mr. GreenНито децата ,нито мъжът ми.

# 893
  • Бг
И от тези мерел заделих едни, ще му ги покажа довечера и той да си прецени, ако не, махам и това е.
И аз обещавам в следващата тема изобщо да не се записвам. То това на нищо не прилича. Кога ще нося всичките тези обувки ooooh! От миналата година имам около 6-7 чифта не обувани...а аз трупам ли трупам.

Ронка, Мерел-ът ако е 42-ка и не го хареса мъж ти, можеш да ми го продадеш, моя го иска, но няма негов номер  вече Mr. Green.

# 894
И от тези мерел заделих едни, ще му ги покажа довечера и той да си прецени, ако не, махам и това е.

Ронка, Мерел-ът ако е 42-ка и не го хареса мъж ти, можеш да ми го продадеш, моя го иска, но няма негов номер  вече Mr. Green.
43 е. Нали уж умалени били? Моят е 42, да се надявам, че тези ще са му ок. Но първо ще го питам довечера, ако не ще отказвам. "Спестявам" за чанта. ooooh!

# 895
Относно мerrell  аз поръчах  други модели..зимни. За мен половин номер нагоре, защото пробвах подобен модел в един магазин. А за мъжа ми един номер нагоре.
Таблицата с размери в официалния им сайт според мен е относително вярна. Ако има разминаване няма да е повече от половин см. Но като ги получа ще сверя пак.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 11:21 от dalil

# 896
  • Пловдив
Май съм почти валат от тези намаления  Laughing Много изоставам с четенето и отварям само изчерпани продукти  Mr. Green Благодаря ви, че изкупувате всичко и ме спасявате от фалит   bouquet
Пуснах ботуши Blink 38 за сестра ми - от много четене се обърках, дали хвалите тези, че не се пързалят и са хубави, или друг един модел  newsm78 Дано си отговаря номера.
Едни мъжки чехли Emu  с широката, плътна горна част /не излиза вече картинка/.
Тези Unisa 39 за приятелка.

Тези изчакващи плащане сандали възнамерявам да ги откажа, поради 2 причини: 1 струва ми се, че са за много тесен крак, снощи в Zalando ги имаше със снимка на краката на манекенка  Thinking, а и цветово ...
Скрит текст:
Тъй като замислях сандалите за тази чанта, която пък взех за якето  Mr. Green и като сравних цветовете  ooooh! не става /това не е реалния цвят, но е друго зелено - не се търпят

# 897
  • DE
Готова съм за лятото  newsm44
https://www.javari.fr/dp/B004P8JF36
Обещавам, че няма повече.......до следващата добра оферта dance

# 898
  • София
Предполагах, че не съм единствената, която все изненадва мъжа си Laughing

43 е. Нали уж умалени били? Моят е 42, да се надявам, че тези ще са му ок. Но първо ще го питам довечера, ако не ще отказвам. "Спестявам" за чанта. ooooh!
Аз взех 44. Моят е с 43.5 номер крак.

# 899
  • София-Лагера
Улисани в покупките ни ,да напомня че днес е 3 март.
Един празник който не можем да подминем.

Общи условия

Активация на акаунт