Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 610
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 915
Кецките пише,че са уголемени....  замислям си дали да не взема едни 39, а нося 40  newsm78                          
http://www.javari.fr/brand/Daniel-Hechter/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8% … _8%26pageCode%3Dd
ботички от 120 на 25...има мой номер...не ги искам  Mr. Green

# 916
Божееее, за 2 дена сте изкупили/ изписали света  Crazy не мога да насмогна да чета, а всичко каквото отворя (като линк) вече е изкупено  Sad

Аз да ви се оплача от франсетата и по-знаещите да кажат какво ще следва:
червените Саламандър трябваше да пристигнат на 28.02, бяха купени за 46 евро. На 01.03 ги пуснаха за 17,80; писах им да ми върнат разликата, имам мейл, че ще я върнат.
Вчера - 02.02 ги питам колко и защо се бавят, дали могат да проверят.
Те се извиняват за закъснението, нещо било станало, ще има вътрешно разследване в Роял Мейл и ми връщат парите. Ама аз не искам пари, искам си обувките  #Cussing out
Писах им, че никой не ме е питал дали искам възстановяване на пари, нека ми пратят наново обувки. Обадиха ми се по телефона и 13 минути ми повтаряха едно и също: те един път са ми възстановили пари по "гаранция за най-ниска цена" сега вече обувките са на 90 евро, ама по принцип биха могли да ми ги осигурят отново за 46 евро, но за това да им пиша след няколко дена ако не дойдат. Помолих да водим писмена кореспонденция(защото така мога да имам някакво доказателство за това, което сме говорили) и ми написаха едно "служебно" писмо: приемете нашите извинения, сумата е възстановена, ако има нещо ни се обадете...

В такъв случай аз на какво мога да претендирам? Да ми осигурят тези обувки на 46 евро ?
Или на 17,80?
Или да не си губя времето и да си пиля нервите а да си харесам нещо друго?

Благодаря предварително   bouquet

# 917
  • София
И аз се засилих за кецовето на Ронка, но уви франсетата ме уведомиха че съм се възползвала вече от промоцията. Което си е истина  Blush, усетиха мена петия ъкаунт.

# 918
Ха, добър ден на всички  и честит празник!  Simple Smile

Тези изчакващи плащане сандали възнамерявам да ги откажа, поради 2 причини: 1 струва ми се, че са за много тесен крак, снощи в Zalando ги имаше със снимка на краката на манекенка  Thinking, а и цветово ...
Скрит текст:
Тъй като замислях сандалите за тази чанта, която пък взех за якето  Mr. Green и като сравних цветовете  ooooh! не става /това не е реалния цвят, но е друго зелено - не се търпят
Виж се само каква си лошааа Laughing - как само се отметна, та сега и аз да ги мисля Thinking - нали уж се бяхме разбрали? Confused Ако са умалени, аз щях да ги взема твоите  PeaceТези снимки ли имаш предвид?  Не виждам дали са тесни, но на девойката малко и стърчи петата ми се струва - мен само това ме притеснява - да не са къси Confused. Е, няма да отказвам - ще си ги платя и ще стискам палци   Mr. Green
бтв. Някой от темата, ако поръча 40  и случайно  са умалени,  да знае, че може да мислим  нещо   Peace

Мен banshee  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ме уреди с червена чанта - THE ЧАНТА!!! Сега мога да спя спокойна  Whistling
Честито Hug ...  и на мен също, а то не че много ми трябваше, ама ... бе супер си е - баш за лятото  Simple Smile

# 919
*Мариана*, обувки едва ли биха пратили; аз бих се опитала да се заяждам за компенсация - след като са приели поръчката и дори са върнали пари по "ниска цена", юридически те са сключили договор с теб (по-скоро ти с тях) и са длъжни да ти платят някаква неустойка, задето не са си изпълнили задълженията по договора.
Амазон принципно имат такава практика и, дори да не плащат директно, предоставят компенсации под формата на ваучер. Джаваритата би трябвало да оперират на същия принцип - издънили са се, следва да ти предоставят ваучер, ако не друго.
Така че... пробвай да си изкрънкаш неустойка. Предложи им персонален код да ти дадат - така или иначе ще продължиш да пазаруваш от тях, дет се вика 10 евро или 15 да дадат, все е нещо.

# 920
Записвам се и аз да следя тази тема. Доста ми е объркано всичко, но сутринта поръчах едни кецове от амазон. Дано съм успяла. Не съм се възползвала от кода, това пречи ли да го използвам при следваща поръчка? newsm78

# 921
  • Sofia
...
Мен banshee  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ме уреди с червена чанта - THE ЧАНТА!!! Сега мога да спя спокойна  Whistling
Честито Hug ...  и на мен също, а то не че много ми трябваше, ама ... бе супер си е - баш за лятото  Simple Smile

Много си уйдисваме  Mr. Green И Ронка лошо ми влияе  ooooh! Пуснах едни такива сини патъчлета за 1.70  Peace
От вчера имам Camper (36 все още се намира в Амазон), ТЕЗИ самотен 36-ти номер в тъмно кафяво, ЧАНТАТА, която вече не е налична в червено (знам кой я изкупи  hahaha) и 2 чифта Скечърс - марка, която никога не съм поглеждала  Joy От сините на Рони пуснах 35-ти номер, дано коментарите са верни  Praynig

ДА НИ Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА!!!

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 15:27 от aniK

# 922
  • София
От сините на Рони пуснах 35-ти номер, дано коментарите са верни  Praynig
Аз днес ходих да меря Скечърс, защото и аз не ги бях поглеждала за себе си. В Дайхман имаше само три модела с мой номер, и О чудо събрах се в 40 номер!!! Аз нося 41 и съм си твърдо 41, понякога дори 41.5 от някой марки. Скечърското 41 ми беше много голямо на дължина, вероятно защото отговаря на 42.
И така поръчах си 40 ки от шейп ъпа на Скечърс, да видим. Точно тези модели естествено ги нямаше за проба, имаше само обикновени маратонки. Впечатлението ми е че са за нормален към тесен крак.
Силно се надявам всичкия скечърс да е с един номер уголемен, иначеее.... лошо.

# 923
  • Сливен
От сините на Рони пуснах 35-ти номер, дано коментарите са верни  Praynig
Аз днес ходих да меря Скечърс, защото и аз не ги бях поглеждала за себе си. В Дайхман имаше само три модела с мой номер, и О чудо събрах се в 40 номер!!! Аз нося 41 и съм си твърдо 41, понякога дори 41.5 от някой марки. Скечърското 41 ми беше много голямо на дължина, вероятно защото отговаря на 42.
И така поръчах си 40 ки от шейп ъпа на Скечърс, да видим. Точно тези модели естествено ги нямаше за проба, имаше само обикновени маратонки. Впечатлението ми е че са за нормален към тесен крак.
Силно се надявам всичкия скечърс да е с един номер уголемен, иначеее.... лошо.
Тъкмо влизах с питанка за Скечърската номерация, че искам едни от фр.амазон. Мисля, че бързо бързо ми отговори   bouquet
И аз ще заложа на 37<нося по принцип 38> пак каквото стане
Миг преди да платя 39 номер, нещо ме възпря, та се върнах да търся инфо за номерацията Mr. Green
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 924
  • ...край Дунава
Има ли по специфичен начин с който да се търсят летни боти/ботуши?

# 925
  • Пловдив
Ха, добър ден на всички  и честит празник!  Simple Smile

Тези изчакващи плащане сандали възнамерявам да ги откажа, поради 2 причини: 1 струва ми се, че са за много тесен крак, снощи в Zalando ги имаше със снимка на краката на манекенка  Thinking, а и цветово ...
Скрит текст:
Тъй като замислях сандалите за тази чанта, която пък взех за якето  Mr. Green и като сравних цветовете  ooooh! не става /това не е реалния цвят, но е друго зелено - не се търпят
Виж се само каква си лошааа Laughing - как само се отметна, та сега и аз да ги мисля Thinking - нали уж се бяхме разбрали? Confused Ако са умалени, аз щях да ги взема твоите  PeaceТези снимки ли имаш предвид?  Не виждам дали са тесни, но на девойката малко и стърчи петата ми се струва - мен само това ме притеснява - да не са къси Confused. Е, няма да отказвам - ще си ги платя и ще стискам палци   Mr. Green
бтв. Някой от темата, ако поръча 40  и случайно  са умалени,  да знае, че може да мислим  нещо   Peace

Мен banshee  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ме уреди с червена чанта - THE ЧАНТА!!! Сега мога да спя спокойна  Whistling
Честито Hug ...  и на мен също, а то не че много ми трябваше, ама ... бе супер си е - баш за лятото  Simple Smile
banshee Embarassed Виновна съм   bouquet Развалих сделката  Mr. Green
 Не ги бях сравнявала с чантата, а дори и другия цвят е много различен от наличните ми. Много ще се охарча да ги окомплектовам и тях, ако въобще успея да се напъхам в тях /25 см ми е стъпалото, но не е от тесните/. А ти защо не вземеш 40 - пише за него 25,5 см?Точно тази манекенка гледах, но съм се заблудила за сайта.
Следващият път направо ще поръчвам, че аз като имам време за размисъл се разколебавам  Mr. Green и ще ми покажете червен картон  ignore2

# 926
http://www.javari.fr/Chaussures-femme/b/344089031/ref=topnav_sd_ … 90%26pageCode%3Dd
Geox-39номер-22евро
http://www.amazon.fr/US-Polo-Assn-Bolly-Baskets/dp/B006VS9AM4/re … 9982&sr=1-202  ох,някой с 36 номер да ги вземе,с кода за 1 евро....

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 16:16 от *valentina*

# 927
  • София
Ох, тия французиииии. Не мога да ги разбера и това е!!! Нали кодът получен на мейла важи за всички дрехи и обувки, на които е продавач Амазон?!
Защо тогава тези обувки не ги хваща???

# 928
# 929

Общи условия

Активация на акаунт