Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 598
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Момичета,искам да пусна поръчка от френския амазон с превозвач смарт диливъри.Само един въпрос имам.Адреса за доставка е техния това ясно,а адрес за фактуриране пак техния или моя българския?Точно на финала съм и тук зациклих.....

# 946
  • Бургас
С молба ако някой си е поръчвал CLARKS
 https://www.javari.fr/dp/B005PW0OK4 - 23 E
Пише че 39 ЕУ = 5,5 УК - т.е - 39 или 38,5 номер е??

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 17:59 от BORI

# 947
  • София
Момичета,искам да пусна поръчка от френския амазон с превозвач смарт диливъри.Само един въпрос имам.Адреса за доставка е техния това ясно,а адрес за фактуриране пак техния или моя българския?Точно на финала съм и тук зациклих.....
твоя в БГ

# 948
  • Сливен
Tвоят български  Peace

# 949
  • София
твоя в БГ
                                                                                                                                                                                                           Много ви благодаря,Дзвер,ninabo  bouquet  bouquet

# 950
Сега остава и някакъв код за немското Амазонче да измислим и... малииии...

# 951
Tвоят български  Peace
[/quote

аз пък съм писала френския за фактуриране.проблем ли е или да го сменям с български newsm78

# 952

Превозвача е доста солен,ми се струва....

На сандали равни,поръчани 39 номер от немското Джавари,дойде 5,5 и ми е леко малко.Нося си ги и така,но идват малко умалени

# 953

Превозвача е доста солен,ми се струва....

Струва ти се!  Laughing 4 лв/кг е, но ако немците пуснат код, ще е супер.

# 954
  • Варна
Може ли някой да оплюе тази чанта..къси дръжки, изкуственяк...още? http://www.javari.fr/Sacs-Accessoires/s/ref=topnav_sd_bags_gw?ie … _8%26pageCode%3Dd

# 955
  • Бургас

На сандали равни,поръчани 39 номер от немското Джавари,дойде 5,5 и ми е леко малко.Нося си ги и така,но идват малко умалени
[/quote]
Благодаря,Трапезица 
значи трябва да се гледа УК номерацията т.е не е 39, а си е 38.5 Европейска

# 956
а в френското  кода за -10Е само ведъж ли мога да го ползва? И ако  го пратая до английския превозвач безплатно ли е?

# 957
  • София-Лагера
а в френското  кода за -10Е само ведъж ли мога да го ползва? И ако  го пратая до английския превозвач безплатно ли е?
Да 1 път.
До Англия е 6 е.

# 958
Desi_2 благодаря за отговора

Абе момичета мога ли се направя на луда, дали ще мине номера. Мерела го взех за 47Е. А в френското е същата цената ама с кода -10.... та думата ми е да си искам разлика 10 евро:) Не съм пробвала дали ги лови кода, но е в списъка  на тези които ги лови.

# 959
  • Варна
Desi_2 благодаря за отговора

Абе момичета мога ли се направя на луда, дали ще мине номера. Мерела го взех за 47Е. А в френското е същата цената ама с кода -10.... та думата ми е да си искам разлика 10 евро:) Не съм пробвала дали го лови кода, но е в списака  на тези които ги лови.

Няма да мине. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт