Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 486
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Пловдив
"Bonjour,

Nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer "Blink BLL012, Boots femme - Noir/blanc cassé, 38 EU" dans les délais annoncés initialement, cet article étant temporairement en rupture de stock.

Votre commande n'a cependant pas été annulée et nous continuons à en poursuivre le traitement. Nous vous enverrons "Blink BLL012, Boots femme - Noir/blanc cassé, 38 EU" dès que nous en aurons reçu un exemplaire de nos fournisseurs et vous confirmerons par e-mail la date et les modalités de cet envoi."

Това е отговора за ботушите Blink , който не са ми пратени още. Само съществената част публикувам. Най-общо не са налични, но като били щели да ме уведомят.Това след превод на английски го разбрах.
Crossing Arms Еее, и моите са № 38 и също не са изпратени. Остана да ги откажат, а аз се успокоих, че намерих ботуши на сестра ми.
Отивам да ровя, и да пусна и някой резервен чифт с празна карта. Дайте предложения за ботуши 38, но не от амазона, че там не ми е комфортно  Mr. Green

# 1 021
"Bonjour,

Nous ne sommes pas en mesure de vous envoyer "Blink BLL012, Boots femme - Noir/blanc cassé, 38 EU" dans les délais annoncés initialement, cet article étant temporairement en rupture de stock.

Votre commande n'a cependant pas été annulée et nous continuons à en poursuivre le traitement. Nous vous enverrons "Blink BLL012, Boots femme - Noir/blanc cassé, 38 EU" dès que nous en aurons reçu un exemplaire de nos fournisseurs et vous confirmerons par e-mail la date et les modalités de cet envoi."

Това е отговора за ботушите Blink , който не са ми пратени още. Само съществената част публикувам. Най-общо не са налични, но като били щели да ме уведомят.Това след превод на английски го разбрах.
Crossing Arms Еее, и моите са № 38 и също не са изпратени. Остана да ги откажат, а аз се успокоих, че намерих ботуши на сестра ми.
Отивам да ровя, и да пусна и някой резервен чифт с празна карта. Дайте предложения за ботуши 38, но не от амазона, че там не ми е комфортно  Mr. Green

Ами по-надолу в некопираната част ми се извиняват и ако съм искала да анулирам поръчката

# 1 022

Точен номер ли взе? Питам, защото четох в коментарите, че са уголемени и сега сън в чуденка.
Аз си взех точен номер. Дано да ми станат.
И аз поръчах точен номер. От вчера ги гледам, но днес ми пуснаха кодче и на другия акаунт, та...за 6.50 са чудни...
Айде и аз метнах едни точен номер. Peace  Благодаря за линка Hug

dalil, Анни, и аз пуснах номер надолу. 2 ми се струват прекалено.

# 1 023
Немците в джавари ги дават кожа от всякъде коментираните Бъфалки:
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__s/275-4773070-7639325/?ons … le%26pageCode%3Dd
Би било идеално, обаче се чудя къде е истината, защото редовно дават различна информация различните сайтове за материалните.

# 1 024
Цъфс, и франсетата ги дават естествени вътре и вън Peace

# 1 025
Цъфс, и франсетата ги дават естествени вътре и вън Peace
Ааа, добре...аз не съм разбрала значи...
За протокола, моите Блинк са изпратени, 40 номер са.
vanirka, моят пристигна веднага. Аз не съм регистрирала нов акаунт, а просто от моите 2 в амазона се абонирах за бюлетина им.

# 1 026
Момичета, колко време след регистрация пристига кодът на имейл?

# 1 027
  • Варна
Articles pas encore expédiés означава, че обущата още не са изпратени нали?
Май не ми искат картата(не че е нещо ново), но защо не мога да я сменя с тази на половинката?  newsm78

# 1 028
  • Стара Загора
Благодарности на ЕВА  bouquet
с кода ми се намалиха на 3,20е  в бялото
http://www.amazon.fr/Elite-Zoe-Bottes-fille-Vernis/dp/B004W667FU … 340937&sr=1-1
за детето ,незнам дали си отговарят но ги взех с +1 уж за следващата зима Whistling
п.п.
повече няма да влзиам да Ви чета,че само изкушавате...... Crazy

# 1 029
  • Beyond the Frontiers
Както писах виждала съм ги на живо -само горе от вън са текстил - тази лента, тя се вижда и на снимката. Другото е кожа.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 22:37 от Galactic Voyager

# 1 030
Както писах виждала съм ги на живо -само горе от вън са тестил - тази лента, тя се вижда и на снимката. Другото е кожа.
А не са ли плитки много отпред? Чудя им се,ама ми се виждат много 20лв. (с транспорта) за тях  Mr. Green

Блинка точен номер ли си поръчахте? В Амазон 2 коментара има и са за номер нагоре.Кажете,че още се чудя кои да платя?

И за тези сандалки никой не каза дали си отговарят?
https://www.javari.fr/dp/B005LAG5J4

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 22:33 от sasi6

# 1 031
  • Варна
Здравейте, проблем ли е ако адреса на доставка и фактуриране е един и същ, т.е. на превозвача  newsm78

# 1 032
  • Сф
Здравейте, проблем ли е ако адреса на доставка и фактуриране е един и същ, т.е. на превозвача  newsm78

Току що четох, че Смарт Деливъри не приемат да си дала техния адрес за фактуриране. Пишеше, че ще ти откажат превоза, ако е така и трябва да смениш с личен адрес. Предполагам, че това е така заради данъчно облагане ала-бала

# 1 033
Blink-а поръчах +1 аз, кракът ми е широк и затова се надявам да не плувам в тях.
Доколкото помня от Ларедут, адреса на фактуриране трябва да си е твоят. Не знам причини и какво става, ако не е, но имаше проблеми с някои такива поръчки.
За тези имате ли нещо да кажете  Flutter
http://www.amazon.fr/gp/product/B0046REV80/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A1X6FK5RDHNB96

# 1 034
  • Варна

Току що четох, че Смарт Деливъри не приемат да си дала техния адрес за фактуриране. Пишеше, че ще ти откажат превоза, ако е така и трябва да смениш с личен адрес. Предполагам, че това е така заради данъчно облагане ала-бала
Аз пуснах с Франсето, дали и при тях е така, моля да се включи някой ако знае. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт