Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 470
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Бг
Добро утро и успешна седмица от мен  Wink.

Такива обувки съм си купувала от Флавия, те правят /правеха,че не съм ходила от поне 3 години/ много обувки на ишлеме на френски марки.Единственото ми впечатление беше,че са за ужасно тясно краче и каквото съм мерила,а едни мисля имам купени не са ми били удобни.

Ееее, veka, много лошо ако е така, че пуснах тези за мен, а аз съм с широк крак. Нищо каквото такова, като дойдат ще ги мисля. Благодаря все пак за мнението, аз питах в темата, но никой не ми отговори, и реших да рискувам.

Това симпатично чанте е добре намалено от 209 на 62 евро, дават го гладка кожа.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 09:38 от Alexa_a

# 1 081
  • София
  Момичета,тази марка Cushe ,умалени ли са ?

Dragonflyy според мен са умалени, да  Peace
Имам ето тези:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/JAVARI#5845446063305284338
нося твърдо 4-ка, тези са 4 и ме притесняват леко - и в дължината и в ширината. Според мен ще са добре на човек, който носи 3-ка  Peace

# 1 082
  • София
Добро утро и успешна седмица от мен  Wink.

Такива обувки съм си купувала от Флавия, те правят /правеха,че не съм ходила от поне 3 години/ много обувки на ишлеме на френски марки.Единственото ми впечатление беше,че са за ужасно тясно краче и каквото съм мерила,а едни мисля имам купени не са ми били удобни.

Ееее, veka, много лошо ако е така, че пуснах тези за мен, а аз съм с широк крак. Нищо каквото такова, като дойдат ще ги мисля. Благодаря все пак за мнението, аз питах в темата, но никой не ми отговори, и реших да рискувам.
Не съм видяла, съжалявам!

# 1 083
ninnann,благодаря!   bouquet

# 1 084
  • Сф
При плащане в Френския Амазон имате ли удържана сума за проверка на сметката.

На мен ми удържаха 1.50 лв Rolling Eyes

# 1 085
  • Бг
Не съм видяла, съжалявам!

Нищо фатално не е станало, споко   bouquet. В най-лошия случай ще отидат за подарък на някоя приятелка.

За почитателките на големите чанти, кожа, в черно и беж, на 67 евро.

# 1 086
Иначе от тези някой е "пуснал" 38-цата, на 20 евро, в тюркоаз, естествена кожа. Посегнах да ги поръчам, но няма с какво да ги платя, на мъжо картата баланса му е 0.07 лв., благодарение на мен  hahaha. А моята не я харесват, дано някой си ги познае.

Tи ми реши дилемата дали да платя по-горе показаните в тюркоаз или ботушите блинк!
И последно да попитам, за същата марка ли става дума?

аз днес си чакам 4-5 поръчки от джаварци. като дойдат ще дам отзиви Peace

# 1 087
днес пристигнаха тези сандалки довечера ще  кажа  дали си отговарят Simple Smile  иначе добре  направени и  не са носени !!!
Чанта  от 179 на 36 Е

# 1 088
При плащане в Френския Амазон имате ли удържана сума за проверка на сметката.

На мен ми удържаха 1.50 лв Rolling Eyes
И при мен така за всички поръчки.

# 1 089
  • София
Имам една пратка с DHL от Френското джавари,но във френският DHL не я намирам . Може ли някой да погледне  997202467770 .

# 1 090
Имам една пратка с DHL от Френското джавари,но във френският DHL не я намирам . Може ли някой да погледне  997202467770 .
В немския сайт на DHL излиза  Peace

# 1 091
  • София
В немския сайт на DHL излиза  Peace

Изобщо не се усетих, там да гледам. Мерси много.

# 1 092
Имам една пратка с DHL от Френското джавари,но във френският DHL не я намирам .

Провери в немското  Peace

# 1 093
  • София
Иначе от тези някой е "пуснал" 38-цата, на 20 евро, в тюркоаз, естествена кожа. Посегнах да ги поръчам, но няма с какво да ги платя, на мъжо картата баланса му е 0.07 лв., благодарение на мен  hahaha. А моята не я харесват, дано някой си ги познае.

Tи ми реши дилемата дали да платя по-горе показаните в тюркоаз или ботушите блинк!
И последно да попитам, за същата марка ли става дума?

аз днес си чакам 4-5 поръчки от джаварци. като дойдат ще дам отзиви Peace
Да, мисля че са точно такива Корине,но тъй като са в мазето не мога да ги снимам.

# 1 094
...
Бижу, доволна ли си от качеството на тази марка? Имаше много коментари че не са качествени и удобни, не че поръчах 6 чифта ама....

Не съм Бижу,но ще споделя-моите Скечърс ( от ларедута преди години) велурени ги носих само тях дълго време,даже в пералнята съм ги въртяла-нито са се разлепили,само отвътре на петата се протъркаха малко подплатата. Ботушите ми( също велур)  не са мръднали,а що дъжд и киша са видяли ( тях още не съм ги въртяла в пералня  Mr. Green  )... Поне на мен ми се паднаха качествени обувки. Изкуствените не знам как са.

Общи условия

Активация на акаунт