Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 463
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 095
Иначе от тези някой е "пуснал" 38-цата, на 20 евро, в тюркоаз, естествена кожа. Посегнах да ги поръчам, но няма с какво да ги платя, на мъжо картата баланса му е 0.07 лв., благодарение на мен  hahaha. А моята не я харесват, дано някой си ги познае.

Такива обувки съм си купувала от Флавия, те правят /правеха,че не съм ходила от поне 3 години/ много обувки на ишлеме на френски марки.Единственото ми впечатление беше,че са за ужасно тясно краче и каквото съм мерила,а едни мисля имам купени не са ми били удобни.
Tи ми реши дилемата дали да платя по-горе показаните в тюркоаз или ботушите блинк!
И последно да попитам, за същата марка ли става дума?

аз днес си чакам 4-5 поръчки от джаварци. като дойдат ще дам отзиви Peace
Да, мисля че са точно такива Корине,но тъй като са в мазето не мога да ги снимам.
Hug О, молоя ти се, изобщо не ми е нужна снимка, за да повярвам! Hug
Благодаря ти за мнението.

# 1 096
anbibian, не ми беше хрумнало, че тези агнешките ботуши може да ги изядат молци - нали затова ще слагаш Райд  Rolling Eyes
smile3521 задължитено препарат против молци иначе домашните гадинки ще са сити цяла година  Crazy

# 1 097
  • Бг
Ронка, ето ти нещо в кафяво, кожа, намалена на 48 евро, и още една, малко по-скъпа, и още една  Heart Eyes. Не знам обаче ценово дали те устройват.

# 1 098
  • Варна
  Момичета,тази марка Cushe ,умалени ли са ?

Dragonflyy според мен са умалени, да  Peace
Имам ето тези:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/JAVARI#5845446063305284338
нося твърдо 4-ка, тези са 4 и ме притесняват леко - и в дължината и в ширината. Според мен ще са добре на човек, който носи 3-ка  Peace

Аз съм със същото мнение твърдо 5 съм стават ,но съм леко притеснена с 1 на горе щеше да е по добре.

# 1 099
  • Sofia
anbibian, не ми беше хрумнало, че тези агнешките ботуши може да ги изядат молци - нали затова ще слагаш Райд  Rolling Eyes
smile3521 задължитено препарат против молци иначе домашните гадинки ще са сити цяла година  Crazy

Леле, ти представяш ли си сега да си ги прибера за следващата зима и като ги извадя, да са ядени от молци  ooooh! Добре, че сподели  Hug

Мацки, нещо като нищо интересно. Аз миналата седмица прибрах най-топлите боти/ботуши, днес прибрах пухенките... мисля повече студове да няма  Mr. Green Имаме footwear за такъв сезон да разхождаме  Joy
Французите много бързо се усещат да режат за кода  Twisted Evil

Оф, ей тия чанти xyxyx много ме кефят  Rolling Eyes

# 1 100
aniK една година така си прибрах палтото и на следващата зима го намерих изядено, иначе честно казано и аз не бих се сетила да сложа райд в кутиите, но съм патила имам едно на ум.
Другото, което е важно според мен е ботушките да се обработват със спрей против влага и петна и да се изчеткват със специална четка. Поне аз така се грижа за моите. Чистя ги, преди да ги прибера, а на зима като ги извадя само ги пръскам с наноспрей.

# 1 101
  • Beyond the Frontiers
Добро утро.
Имам 1 отказана поръчка от Френско Laughing

Добро утро, Блинк-а ли?

На ме нищо още не е изпратено 4 от френско и 1 от немско - никакво движение Cry

днес пристигнаха тези сандалки довечера ще  кажа  дали си отговарят Simple Smile  иначе добре  направени и  не са носени !!!
Чанта  от 179 на 36 Е

Ау, тази чанта как ще ми се върже с https://www.javari.fr/dp/B009K4DQ3A , а имам и едни сандалки от същата материя на Nine West. Мерси Mr. Green

# 1 102
Ронка, ето ти нещо в кафяво, кожа, намалена на 48 евро, и още една, малко по-скъпа, и още една  Heart Eyes. Не знам обаче ценово дали те устройват.
Благодаря ти. Hug Втората и третата са ми в мерАклистата. Ще чакат по-добри времена, евентуално. Иначе си задоволих крастата с една прекрасна червена Томми... Нищо не търся и не искам, пари нямаааа ooooh!

# 1 103
  • на морето
От 4-те ми поръчка от фг.амазон 3 са експедирани.Чакам и четвъртата да шипнат,стига да не я откажат Mr. Green

# 1 104
Някой може ли да ми измери стелка на Killtec 37 или 38   bouquet

# 1 105
днес пристигнаха тези сандалки довечера ще  кажа  дали си отговарят Simple Smile  иначе добре  направени и  не са носени !!!
Чанта  от 179 на 36 Е

Ау, тази чанта как ще ми се върже с https://www.javari.fr/dp/B009K4DQ3A , а имам и едни сандалки от същата материя на Nine West. Мерси Mr. Green

аз я мисля за тези Simple Smile

# 1 106
  • Димитровград
Момичета имам спомен че този модел на Кларкс го имаше някъде по евтин ,може ли да ме насочите къде беше.Благодаря.
 http://www.javari.fr/Chaussures-femme/s/ref=topnav_sd_women_f?ie … 12%26pageCode%3Dd

# 1 107
  • Пловдив
Оф, ей тия чанти xyxyx много ме кефят  Rolling Eyes

И мен мнооого  Crazy. Особено третата, показана от Alexa_a, откога я наблюдавам  Whistling.

Днес пристигнаха тези Slamtex за малката - много съм я надценила. Поръчах 25-ти номер за догодина, а тя в момента е 22  Rolling Eyes. Ботушките са много добри иначе, целите са с топла черна вълничка (каракул ли се казваше това  Embarassed) надолу.

В петък май съм изпуснала големи разпродажби...язък  Whistling.

# 1 108
Оф, ей тия чанти xyxyx много ме кефят  Rolling Eyes

И мен мнооого  Crazy. Особено третата, показана от Alexa_a, откога я наблюдавам  Whistling.

Днес пристигнаха тези Slamtex за малката - много съм я надценила. Поръчах 25-ти номер за догодина, а тя в момента е 22  Rolling Eyes. Ботушките са много добри иначе, целите са с топла черна вълничка (каракул ли се казваше това  Embarassed) надолу.

В петък май съм изпуснала големи разпродажби...язък  Whistling.
сина ми беше преди една година 21 номер. Зимата изкарахме с 24 и вече сме 25. Така че не се знае колко ще порасне, освен ако е дребничка по природа:) Взела съм за сега 27номер ботуши и аз мисля, че пък подцених ситуацията, но с един меррел който според таблицата е 19 см компенсирам. Покрила съм 2-3 номера вероятности:) Сега сме 15 см краче и мойта прогноза е, че ще е около 18 см догодина или 17см., което е по-малко вероятно.

ботуши тимбърленд съм взела 9,5uк 27eu..  за краче 16,5(17,6 стелка)....умалена е тази марка с половин номер поне. Това са ни едните ботуши. Унисек са. Догодина ако не му стават ги пускам тук и това е.
http://dalil.snimka.bg/hobby/obuvki.733194.29759029
другите са Дизел уж 28 номер взех, но вероятно 27 пак ще дойде, май има грешка в таблицата им.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007PCS2LU/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
И merrell 12uk,31uk пише 19см(в сайта на мерел). 25 паунда ми излязоха
https://www.javari.co.uk/dp/B006OP4RJK?ie=UTF8&pf_rd_r=0HWQM … p;pf_rd_s=right-1

Въобще се умалени марки му взех. За дизела четох че са леко умалени, и ако номера е объркан както съм почти 100% сигурна ще му стават лятото или есента:(

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 11:19 от dalil

# 1 109
  • Бг
В петък май съм изпуснала големи разпродажби...язък  Whistling.

Chance, погледни го от другата страна, спестила си някой лев  Mr. Green.

И мен ме кефят много чантите, но .... много парички са.

geri_pam, не знам къде ги е имало по-евтини, но в петък определено бяха доста намалени, но вече са изчерпани. До колкото успях с преводача да изчета коментара, не е много ласкав, че не били особено комфортни.

Общи условия

Активация на акаунт