Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 400
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Sofia
Платих последните висящи за обмисляне и вече съм спокойна. Не, че имах съмнения за тях - сигурна съм, че са супер, но просто не знам кога ще се обуе всичко това  ooooh! Обаче пък знам и че ако не ги взема сега, после много ще ги мисля.
Лятото анулирах ТЕЗИ на 26Евро, з'то не ми трябваЛИ... Цената им се вдигна веднага след като анулирах и никога повече не падна, а на мен изключително много ми потрябваха, та до ден днешен Joy

Остана ми САМО да си намеря подходящи класни Wink тюркоазени за Urban Code чантата, но докато ме срещнат, ще импровизирам с други цветове от наличните  Peace С форум дружки се съгласихме, че ТЕЗИ не си струват парите  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 17:33 от aniK

# 1 231
Платих последните висящи за обмисляне и вече съм спокойна. Не, че имах съмнения за тях - сигурна съм, че са супер, но просто не знам кога ще се обуе всичко това  ooooh! Обаче пък знам и че ако не ги взема сега, после много ще ги мисля.
Лятото анулирах ТЕЗИ на 26Евро, з'то не ми трябваЛИ... Цената им се вдигна веднага след като анулирах и никога повече не падна, а на мен изключително много ми потрябваха, та до ден днешен Joy

Остана ми САМО да си намеря подходящи класни Wink тюркоазени за Urban Code чантата, но докато ме срещнат, ще импровизирам с други цветове от наличните  Peace
Joy Joy Joy Как се случва така, че съм заобиколена все от луди хора не знам.
Много е хубав Mjus-а. А чехличките...охх, просто съм сигурна колко много ти трябват. Wink По-хубави ще изпаднат, споко. Ох, а тази чанта колко е прекрасна не е истина просто. Heart Eyes

Аз още си се боря с франсетата. Опитах да платя и последните ботуши Блинк. Да видим дали ще ми приемат картата, че нещо много ми писна от тях. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 17:47 от Ронка

# 1 232
Освобождавам тези сандали Бронкс 39 номер в бежово
http://www.javari.fr/dp/B0043VEDIC

# 1 233
Отзиви за тези  http://www.javari.de/Mustang%202818601%2032%20Damen%20Dunkelbrau … RL=%2Fmythings%2F  с тесен крак и прасец съм, дали ще се ми много широки  newsm78

# 1 234
  • Пловдив
Мъка, мъка, момичета.
Получих току що черните Бликове от 22Е.  Cry Взех номер 37 и ако някой си ги познае или има 36 за смяна моляяя  Praynig да "свирка". Ще ги пусна и в размените, но  Cry съм много разочарована.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 18:49 от mamada

# 1 235
Mъжките Levi's отговарят ли си?
Според мен си отговарят.
Миналото намаление бях взела едни кецки, харесаха ми за мен, но 41номер, нося 40, обикновено дамско 41 може и да ми е добре, но тези определено ми бяха големи, т.е. отговарят!

ппп
За Бъфало гъл да питам  Praynig Praynig
Разликата в тези освен на модел друго има ли  newsm78
http://www.javari.de/Buffalo-YL30891-139689-Halbstiefel-Stiefele … p;nodes=533331031
и
http://www.javari.de/Buffalo-JS-6123-138018-Halbstiefel-Stiefele … L=%2FshoppingCart
Разбирам,че вторите са ОК, пореден положителен коментар чета, но  с ми харесват повече, единствено  newsm78 в описанията има някаква разлика на ОБЕРМАТ`РЯЛА        Rolling Eyes
1) Sohle: Gummi
Obermaterial: Textil  ................. как така текстилни...това вътре за кожичката ли се отнася?
Innenmaterial: Futtermix

2)         Sohle: Gummi
Obermaterial: Lederimitat
Innenmaterial: Futtermix

В момента са на добра цена , да отнасям И едни такива и да мирясам  Laughing

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 18:37 от anny_

# 1 236
Мъка, мъка, момичета.
Получих току що черните Бликове от 22Е.  Cry Отказах моя номер и взех по-голям поради коментарите тук и .... са ми ужасно големи.
Кои коментари тук?! Кой е казал, че са умалени? Казах сто пъти, че си отговарят на размера Rolling Eyes

# 1 237
  • София-Лагера
И аз с драма TiredОтказаха ми от фр,Амазон още два чифта.
Мъжкия Мерел и един Келвин Клайн.
В крайна сметка само някакви си 3 чифта ,ще получа.
От които 2 бр са за подарък.
Не ми върви. Close

# 1 238
Мъка, мъка, момичета.
Получих току що черните Бликове от 22Е.  Cry Отказах моя номер и взех по-голям поради коментарите тук и .... са ми ужасно големи.
Кои коментари тук?! Кой е казал, че са умалени? Казах сто пъти, че си отговарят на размера Rolling Eyes
И момичета, което пусна снимките също каза, че си отговарят. Peace
Аз чакам да видя дали ще ми приемат картата, или утре вече ще се караме сериозно. Crossing Arms

# 1 239
  • Пловдив
Оооо, Бижу, не съм искала да прозвучи така, нито пък съм отправяла обвинения  Hug.
Даже да споделя, че не са и за слабо ходило. Моето е нормално и плува в по-големия номер. Но това е при мен, аз не слагам дебели чорапи.
Както и да е, ако някой ги иска, да ми пише.

# 1 240
  • София
mamada, на няколко пъти пусках снимка на ето този Блинк:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/JAVARI#5789190354787572018
нося 37-ми номер, тези са 4-ка и абсолютно си отговарят на номера  Peace
Темите вървят бързо и може би си пропуснала, ще си намерят нов собственик бързо, сигурна съм  Peace

# 1 241
  • Пловдив
mamada, на няколко пъти пусках снимка на ето този Блинк:
https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/JAVARI#5789190354787572018
нося 37-ми номер, тези са 4-ка и абсолютно си отговарят на номера  Peace
Темите вървят бързо и може би си пропуснала, ще си намерят нов собственик бързо, сигурна съм  Peace

Благодаря, следях темата  Embarassed но очевидно не достатъчно.
 Hug
Ще си изтрия коментара за разликата в номерата, за да няма засегнати.

# 1 242
  • Златна Добруджа
Amia за 22 Е
Rockport

# 1 243
mamada
Моля те кажи ми колко е обиколката на стъпалото ти в най-широката част. Моята е 22см. И аз съм ги поръчала тези ботуши и сега се притесних, че може да са ми широки. 38 номер поръчах. Ако и момичетата, който ги имат тези ботуши се включат ще съм благодарна.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 18:58 от dalil

# 1 244
Оооо, Бижу, не съм искала да прозвучи така, нито пък съм отправяла обвинения  Hug.
Не съм казала, че обвиняваш някого!  Просто не съм чела коментари, че са умалени Rolling Eyes
Аз също никога не нося ботуши с никакъв друг, освен тънък чорап и в моите, размер 8. В началото ги чувствах малко плътно по крака, без да ме стягат, но като улегна "вълната"(не знам дали е естествена), вече са ми свободни, без да са ми големи и да ми създават неудобство като ми се вади петата.

Моите две неща от фр.Амазон са изпратени. Едното обаче, яхтените обуща Laughing за ММ са с адрес за фактуриране - адресът на превозвача. Confused Вярно, че сумата е 1,80€, но очаквам превозвачът да ги откаже и да си останем без тях... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт