Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 442
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Sofia
Scholl 38-ми номер за 32 Е намалени от 125

Hispanitas 41 номер за 33 Е
Шол са умалени с половин- един номер (от стр.1). Ако съм 38ми кой да си поръчам?

Аз не съм съгласна с това, а имам опит с няколко чифта Щол - сандали, затворени обувки, ботуши... отговарят си точно и даже за по-широко краче стават. Сега съм си поръчала чехлички 35, като аз съм 36 номер, но познавайки ги, мисля, че ще ми станат.
Също някой веднъж каза, че били с ниско качество и това се наложи като всеобщо мнение - и с това не съм съгласна  Naughty
Деси, сигурно са ги отказали заради неналичност, не заради кода - не се ядосвай  Hug
farf-че, аз ще се опитам да те освободя от едните ХП за сестра ми. Много оглеждам да и взема нещо, че тя си ходи с един чифт докато го скъса, но пусто много са и странни краката и не смея - много тясно стъпало, а едни топчести пръсти... обувките смазват нея, а не тя-тях. Едва си намира офлайн нещо, което да и е удобно, но ще пробваме  Peace

# 1 276
anbibian Крокса го изпробвах миналата седмица в планината.
Много топли ,леки и комфортни на моя крак.
Утре ,ще ги разходя и до Боровец.
Станаха ми любими апрески.
ММ толкова ги хареса, което е чудо на чудесата, че ще ги задържа до следващата зима и тогава ще реша дали да ги нося. На кутията пише 4-5 като размер.
Иначе наистина са лекички. Честно да ви кажа Скъчърсите повече си ги харедвам  Laughing
Бижу, теб кое те изумява в коментара за Кроксовете  newsm78 Ако е това, че са студени, аз не съм ги носила, просто ги извадих от кутията и ги обух. Може и като се поразтъпчеш с тях навън да топлят, но студени от кутията са си студени. Моя свод опира точно както казваш за твоите, но на дължина определено пръстите опират леко, въпреки че като ходя отзад петата ми се вади. Другото, което ми е чудно е, че помня твоите снимки, където с пръст беше натиснала ботуша да се види къде са ти пръстите (твоите бяха нали не се лъжа?) Ама тези са толкова твърди, че се чудя твоите как успя да ги натиснеш така  Laughing Може ли пак да ги видя снимките  Praynig

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 20:35 от anbibian

# 1 277
  • София
Някой успял ли е да плати във френското с Виза на Райфайзен? И някаква на Маестро минава ли?
Аз платих снощи с виза на Райфайзен нямах проблеми.
Зависи от визата на райфайзен Wink кредитна приемат, електрон - НЕ

# 1 278
  • Златна Добруджа
Martinelli UK 8 за 20 паунда

Caterpillar UK 3 за 27 паунда намалени от 90

Naturalizer

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 20:36 от mentina

# 1 279
Мъжа ми каза, че имало някаква нова история с визите. Днес като пазарувал и си въвел данните на картата и потвърдил, сайта го питал за допълнителен код, които не е  на картата(по скоро парола която ти си измисляш и е вързана към картата)..мисля че 3д защита каза, че се казва. Не съм много наясно, но го казвам за да го имате впредвид.

# 1 280
  • Пловдив
Има три цифри на гърба на картата, на мен също ми го поиска, но мисля че защото никога не съм пазарувала на френски адрес.

# 1 281
Мъжа ми каза, че имало някаква нова история с визите. Днес като пазарувал и си въвел данните на картата и потвърдил, сайта го питал за допълнителен код, които не е  на картата(по скоро парола която ти си измисляш и е вързана към картата)..мисля че 3д защита каза, че се казва. Не съм много наясно, но го казвам за да го имате впредвид.
този код го имаш, ако сам си си го въвел, допълнителна парола за защита на картите
моята си я въведох през он лайн банкирането, но от Амазон и Джавари никога не ми я иска, само ако плащам в други сайтове директно с карта

# 1 282
  • Варна

Някой сайтове поддържат допълнителна парола за сигурност: 3D Verified by visa. Моята карта има такава /през ел банкиране си я създавах навремето/, но рядко ми я изисква някой сайта, спортсдирект ако не се лъжа ми я искаше. Peace

# 1 283
този код го имаш, ако сам си си го въвел, допълнителна парола за защита на картите
моята си я въведох през он лайн банкирането, но от Амазон и Джавари никога не ми я иска, само ако плащам в други сайтове директно с карта
Да за това май става дума. Ама той не каза, че е пожелание, ама може и да е забравил, че го е направил и е видел зор докато се сетил каква е защитата му:)

# 1 284
Да за това май става дума. Ама той не каза, че е пожелание, ама може и да е забравил, че го е направил и е видел зор докато се сетил каква е защитата му:)
hahaha
аз бях забравила
обаче през он лайн банкирането може да смениш паролата  Laughing

# 1 285
  • Пловдив
Аз нямам онлайн банкиране, даже не си знам пин кодовете на картите, въведох 3-цифрения код от гърба на картата и всичко беше ок , после си получих смс за транзакция  Thinking

# 1 286

Това не е ново - има го от години - казва се "Mastercard SecureCode" за Mastercard  и "Verified by Visa"   за картите Visa. Миналата година видях, че и банките в БГ го промотират, но явно моного хора не са обърнали внимание. Влизаш си на сайта на картата и имаш опция да сложиш допълнителни въпроси за сигурност или пароли. Има варианти. За картите от по-големите световни банки ( извън БГ) е задължително да имаш такава защита и ако се опиташ да направиш електонно плащане те пренасочва първо да си направиш допълнителните защити и едва тогава те пуска да плащаш. БГ картите явно още я нямат тази задължителна допълнителна защита и вероятно затова някои не минават.

# 1 287
Хм, този 3Д секюрити код навсякъде ми го искаше тук в БГ като плащам. Къде ли не го търсих в профила си и не можах да го видя. Накрая се ОТрегистрирах за да мога да си плащам с нея. По чуждите сайтове обаче не ми се е налагало да пиша този код.
За Блинк може би аз съм ви объркала, защото поръчах номер нагоре. Така прецених от отзивите...много марки, които се коментират за точни, за мен са умалени...моя крак е широк- може от там да идва разминаването. Много се надявам да не съм сбъркала и да са ми добре моите +1.
Харесала съм тази чанта...няма на какво да я нося, но все я гледам... Mr. Green
http://www.javari.de/2323%20Damen%20Umhängetaschen%20taupe% … RL=%2Fmythings%2F

# 1 288
За Бъфало гъл да питам  Praynig Praynig
Разликата в тези освен на модел друго има ли  newsm78
http://www.javari.de/Buffalo-YL30891-139689-Halbstiefel-Stiefele … p;nodes=533331031
и
http://www.javari.de/Buffalo-JS-6123-138018-Halbstiefel-Stiefele … L=%2FshoppingCart
Разбирам,че вторите са ОК, пореден положителен коментар чета, но  с ми харесват повече, единствено  newsm78 в описанията има някаква разлика на ОБЕРМАТ`РЯЛА        Rolling Eyes
1) Sohle: Gummi
Obermaterial: Textil  ................. как така текстилни...това вътре за кожичката ли се отнася?
Innenmaterial: Futtermix

2)         Sohle: Gummi
Obermaterial: Lederimitat
Innenmaterial: Futtermix

В момента са на добра цена , да отнасям И едни такива и да мирясам  Laughing
Rolling Eyes Embarassed Embarassed
---------------
http://www.amazon.co.uk/London-Womens-10156-Flops-Fuchsia/dp/B00 … 422600&sr=1-4 - 5+5, но нещо нереална ми се струва първоначалната       цена  #Crazy
За тия пари сигурно се от кожена платина  hahaha

-----
http://www.amazon.co.uk/Legend-WRD30-Black-Womens-Sandals/dp/B00 … 22600&sr=1-25
моята госпожица иска някаква инчанчена подметка, да и покажа тези                  Joy Joy Joy

# 1 289

Общи условия

Активация на акаунт