Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 376
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Варна
Ясно, пробва ли като отвориш поръчката и най-отдолу, където са данните за картата да промениш. Там, където ти пише това - Mode de paiement, трябва да имаш активен бутон. Натискаш го и ти отваря данните за картата. Единият начин е да пробваш същата карта, но ти не искаш това. Та значи отдолу има данни за въвеждане на нова карта и там вписваш данните. Ако се оправяш по-добре с английския можеш да влезеш в английския Амазон и там да добавиш данните за новата карта. И след това да промениш. Нямам отворена поръчка във френското, за да ти пиша стъпка по стъпка, че аз съм зле с френския.

Аз мога и стъпка по стъпка(нали днес си писах с франсетата), но файда от изпълнението на тези стъпки при мен нямаше. Все ми казваше да опитам по-късно и дрън дрън.. .
1. Click on the icon "Mon Compte" at the top of Javari.fr homepage or clicking on the following link will lead you directly to the page :
www.javari.fr/youraccount/
2. Click on "Voir mes commandes".
3. Enter your e-mail address and your password and click "Continuer".
4. Choose the order you wish to modify and click on the corresponding button "Visualiser votre commande".
5. Click on "Modifier" next "Mode de paiement" to :
- Choose another credit card already registered to your account.
- Enter the number of the new card : tick the line "Entrer une nouvelle carte de paiement :"
6. Validate the new method of payment by clicking on "Confirmer".

В крайна сметка анулирах и сядах в очакване 3-4 минути, докато се появят да си ги пусна пак. Но става дума за един чифт обувки. Ако имаш няколко те съветвам(за да не ти ги отмъкнат) да анулираш чифт по чифт.

# 1 321
Не разбирам какво става. Според мен, проблемът с моите Emu, е че не са налични и затова ме въртят. Защото днес следобед с моята карта си платих ботушите Блинк! Никакъв проблем с тях, вече са обработени и утре ги изпращат. Утре ще пробвам с картата на приятелка да си платя Emu, ако не става ще се изям от яд. ooooh!

Влез си в профила в английския амазон, попълни си там картата и после я потвърди във френското джавари. Така минава без проблем, поне при мен.

# 1 322
Mомичета, от няколко дни проучвам темата за javari и аmazons, но съм новак в он-лайн пазаруването. За кодовете разбрах, но не можах да се ориентирам от френското javari доставките само с фирма превозвач ли стават или е възможна безплатна доставка до БГ като си напишеш адреса във формата за поръчка? Ама ако е възможна такава доставка, за какво ли пък ще се обръщате към превозвачи... newsm78 Сигурно е писано по този въпрос, но пишете толкова бързо, че не смогвам да изчета всичко.

Джаваритата  доставката е  безплатна  а за  амазон използваме  превозвачи Simple Smile

# 1 323
  • Бг
Момичета,кожени сандали мъжки ( до към 40 Е) от къде?
Трапезица не си казала кой номер търсиш. Тези са кожа, но само 40-ката е 40 евро.
И едни с пълна номерация.

# 1 324
...

Благодаря,но милото с изисквания:
нешо подобно
Ами забравих да хвърля боба, за да видя какви точно сандали иска мъж ти! Joy

http://www.javari.de/Herrenschuhe-Sandalen/s/ref=topnav_sd__b?ie … 39%26pageCode%3Dd

А какво им има,че са с относително ниска базова цена??

Ауу,конкуренция с боба ,на мен пък звездите ми го говорят  Mr. GreenПо- слабите нервно да не гледат

Скрит текст:

# 1 325
Плащам с Виза на Райфайзенбанк откакто се помня  Peace
на мен не ми се получава,писах им.ще видим дали ще отговорят.
Питах защото и моята не я щат, сега съм в паника как да им платя, като не ми харесват картите.

# 1 326
Много ви благодаря момичета.И аз си следвам стъпките и ми казват и на мен да опитам след няколко минутки.Голямо напрежение ви казвам.Едно по едно ги анулирам и поръчвам,но изгорях с едни маратонки.Хванах си ги на 16.50 а сега са на 56  и не има се намаля цената Cry

# 1 327
Не разбирам какво става. Според мен, проблемът с моите Emu, е че не са налични и затова ме въртят. Защото днес следобед с моята карта си платих ботушите Блинк! Никакъв проблем с тях, вече са обработени и утре ги изпращат. Утре ще пробвам с картата на приятелка да си платя Emu, ако не става ще се изям от яд. ooooh!

Влез си в профила в английския амазон, попълни си там картата и после я потвърди във френското джавари. Така минава без проблем, поне при мен.
Hug Благодаря, ще пробвам.

# 1 328
  • БУРГАС
http://www.javari.de/dp/B007Y379KU
Поръчах тези , надявам се да не са ми много високи, поръчах си моя номер 39.Отзиви има ли ако не струват да ги сторнирвам Simple Smile

Теснички са доста. Аз нося 38, но кракът ми тесен и за 37.5 и тези са ми добре. Иначе са много хубави.

Мерси и моя е тесен.Само ме е страх да не са ми високи и няма платформичка, да не усещам всяко камъче

# 1 329
търся  чанта подходяща за тези  (в розово който бяха ) и тези в  синьо а ако е  една ще е  по добре ...  за рамо я искам
http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 84%26pageCode%3Dd
http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 82%26pageCode%3Dd
http://www.javari.de/Taschen-Accessoires/b/344078031/ref=topnav_ … 54%26pageCode%3Dd
Не знам какво друго можеш да сложиш на джапанки, освен чанта тип "плажна торба".

благодаря ти ... ама  не ги харесаха Sad ще  се търси още  значи ..

# 1 330
  • Бг
А какво им има,че са с относително ниска базова цена??
Нищо им няма, просто не са кожа, а естествен велур. От марката съм взимала на ММ маратонки, с много добра изработка и качество са. И според него си отговарят на номерацията. Ако имаш нужда от размер на стелка на 42-ка, насреща съм.

# 1 331
  • София
Mомичета, от няколко дни проучвам темата за javari и аmazons, но съм новак в он-лайн пазаруването. За кодовете разбрах, но не можах да се ориентирам от френското javari доставките само с фирма превозвач ли стават или е възможна безплатна доставка до БГ като си напишеш адреса във формата за поръчка? Ама ако е възможна такава доставка, за какво ли пък ще се обръщате към превозвачи... newsm78 Сигурно е писано по този въпрос, но пишете толкова бързо, че не смогвам да изчета всичко.
Джаваритата  доставката е  безплатна  а за  амазон използваме  превозвачи Simple Smile
Благодаря ти, Pepine86bouquet 

# 1 332
  • Сливен
Плащам с Виза на Райфайзенбанк откакто се помня  Peace
на мен не ми се получава,писах им.ще видим дали ще отговорят.
Питах защото и моята не я щат, сега съм в паника как да им платя, като не ми харесват картите.
отговориха ми като на "Petkova"
1. Click on the icon "Mon Compte" at the top of Javari.fr homepage or clicking on the following link will lead you directly to the page :
www.javari.fr/youraccount/
2. Click on "Voir mes commandes".
3. Enter your e-mail address and your password and click "Continuer".
4. Choose the order you wish to modify and click on the corresponding button "Visualiser votre commande".
5. Click on "Modifier" next "Mode de paiement" to :
- Choose another credit card already registered to your account.
- Enter the number of the new card : tick the line "Entrer une nouvelle carte de paiement :"
6. Validate the new method of payment by clicking on "Confirmer".
Това го правих,но не се получи.
Утре ще пробвам с виртуална на ЦКБ.
Аз нямам друга карта,ако не стане просто няма да пазарувам от там.
С германците нямам никакъв проблем,дори съм плащала с карта на която и изтичаше срока.

# 1 333
# 1 334
Надявам се да не прозвучи като реклама, но съм много доволна от Visa Electron на Алианц ( БГ) - понеже обикалям по много шантави държави, където нямам 100 % вяра на системата - ползвам нея защото в нея не държа много пари - т.е. ако ще горя поне да не е с много. Няма и пълно интернет банкиране - нарочно я държа така - само може да се провери салдото. В чужбина ми вземат 1.5% за теглене на пари от нея, което сравнено с някои европейски банки е приемлив процент, а иначе ми ги сматат през централен курс за дена на транзакцията. Ползвам я и за пазаруване в сайтове, които не съм пробвала преди това и на които нямам много вяра. Досега за 5 години мисля само 2 пъти не са ми я приемали - един аглийски сайт и едно плащане в магазин в Белгия. Във Френското Джавари минава без проблем. В петък метнах за фамилията в БГ няколко Кемпъра, че много ги харесват и всичко е изпратено.

Общи условия

Активация на акаунт