Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 374
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 380
Ронка , детските как са, явно поръчваме еднакви номера 28, за младежите  Peace.
Аз вчера писах за тях, но явно не си видяла.
https://www.javari.fr/dp/B0061JX97U тези са 27н. стелка не съм мерила, но ще са ОК за есента на дребното-в момента носи 25.5

https://www.javari.fr/dp/B003WQ9Y2E тези 28н./за следващото лято Embarassed/ меря стелката 17.5см, което според мен ще е умалено newsm78 На кутията пише 18 см. Може и аз да не меря правилно де. Миналата година синът ми носи такива, 24н. и си отговаряха точно.
Като изработка нямам забележка и към двата модела.

# 1 381
И моята одисея с картата продължава. Не разбирам как мога да платя седем поръчки с нея без проблем, да не говорим колко съм плащала преди това, и то все във фр Джавари. Но точно за една поръчка не могат да си изтеглят. Тъпо и упорито продължавам да ги тормозя да опитат да си изтеглят  #Crazy Някой успя ли като въвежда старата карта през амазон и т.н да му мине "отказаното" плащане?
Проверете си месеца на изтичане на картата, напр. 03/13 означава, че е валидна до 31.03.2013г., но повечето и-нет търговци откзват да приемат плащане в месеца, в който изтича картата, тъй като периода за изискаване на сумата от плащащата банка е 45 дни. За съжаление, новата карта можете да получите от банката около 15 дни преди изтичане на старата, така че, ако това е причината, плащайте с друга карта.

# 1 382
  • Бг
Момичета, не че искам да ви разочаровам, но картите едва ли ще ви минат. Аз тъпо и упорито пробвах множество пъти, дори си кореспондирах с франсетата. Бяха ми отговорили, че уж нямало проблем с картата и най-накрая ми анулираха поръчката. Аз поради тази причина ги отсвирих, т. к. нямам нерви да се занимавам с тях. Сега на "петъчния удар" пак моята карта не мина, а има пари в нея, не е да кажеш, че няма. На мъжо я приеха и така успях да си платя "удара", но дали на следващ път ако нещо се наложи, ще успея пак, не мога да съм сигурна. На ММ картата е на Експресбанк ако това има значение, също на приятелка картата на ПИБ Маестро мина.

Проверете си месеца на изтичане на картата, напр. 03/13 означава, че е валидна до 31.03.2013г., но повечето и-нет търговци откзват да приемат плащане в месеца, в който изтича картата, тъй като периода за изискаване на сумата от плащащата банка е 45 дни. За съжаление, новата карта можете да получите от банката около 15 дни преди изтичане на старата, така че, ако това е причината, плащайте с друга карта.

Янчи, ами не е точно така да ти кажа, моята изтичаше на 02/13 с нея до последно плащах и в немското Джавари и в английския Амазон.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 09:49 от Alexa_a

# 1 383
  • София
И моята одисея с картата продължава. Не разбирам как мога да платя седем поръчки с нея без проблем, да не говорим колко съм плащала преди това, и то все във фр Джавари. Но точно за една поръчка не могат да си изтеглят. Тъпо и упорито продължавам да ги тормозя да опитат да си изтеглят  #Crazy Някой успя ли като въвежда старата карта през амазон и т.н да му мине "отказаното" плащане?
Не зная доколко следиш дискусията, но съм го и написала че със същата карта съм платила Седем поръчки, вчера. Картата ми изтича след много време, това не е проблема. Много съм се набрала на фр, току що им писах един дълъг мейл, поредния, да си проверят номерата на поръчките които платих вчера със същата карта, и че имат проблем със системата си, не с моята карта.
Ронка, ох извинявай че не съм видяла, а уж четох всичко  Blush Реши ми проблема с Джиокса, 28 номер със стелка 17.5 си е умалено и според мен, на мен ми трябва 18 см, ей че гадно, как ги исках.

# 1 384
тези заслужават ли си ? https://www.javari.fr/dp/B006GBQ05G

# 1 385
Хм ми аз съм взела за детето geox 26номер и стелката е 17 см. Извадих я и я премерих.
https://www.javari.fr/dp/B0061JTYW4
Ето такива са, но други цветове.

# 1 386
Момичета аз се оглеждам за чанта ежедневна по спортна, да е черна (може и сива). И най-важното да е голяма  Laughing Приемам помощ всякаква  Hug

# 1 387
И моята одисея с картата продължава. Не разбирам как мога да платя седем поръчки с нея без проблем, да не говорим колко съм плащала преди това, и то все във фр Джавари. Но точно за една поръчка не могат да си изтеглят. Тъпо и упорито продължавам да ги тормозя да опитат да си изтеглят  #Crazy Някой успя ли като въвежда старата карта през амазон и т.н да му мине "отказаното" плащане?
Не зная доколко следиш дискусията, но съм го и написала че със същата карта съм платила Седем поръчки, вчера. Картата ми изтича след много време, това не е проблема. Много съм се набрала на фр, току що им писах един дълъг мейл, поредния, да си проверят номерата на поръчките които платих вчера със същата карта, и че имат проблем със системата си, не с моята карта.
Ронка, ох извинявай че не съм видяла, а уж четох всичко  Blush Реши ми проблема с Джиокса, 28 номер със стелка 17.5 си е умалено и според мен, на мен ми трябва 18 см, ей че гадно, как ги исках.
Ти си ги поръчай и виж дали ще са ОК на детето. Пак казвам, че може да не меря правилно. Ако не, тук ще се грабнат като топъл хляб на тази цена.

Колкото до картите...Ми няма оправия с франсетата. Вчера си комуникирах с тях. Те си ми отговарят с някакви заучени измислици и това е. Накрая се отказах, ще платя с картата на приятелка. А със същата карта платих ботушите часове по-късно, след разправията с тях. Да не говорим, че им писах дълго и излиятелно писмо, как проблемът е в тях, а не в банката ми. Но уви, даже и отговор нямам. Crossing Arms

Хм ми аз съм взела за детето geox 26номер и стелката е 17 см. Извадих я и я премерих.
https://www.javari.fr/dp/B0061JTYW4
Ето такива са, но други цветове.
Ами явно аз нещо не съм в час и не меря правилно. ooooh! Ще ги вадя пак и ще меря.

# 1 388
  • Sofia
А като отказва някоя карта в javari, в Амазон също ли не я приема  newsm78 (френските)

Аз имах един код и пуснах синички от ТЕЗИ. Дано не ми ги откажат, че е трети код, а ще ми "спасят" положението за тюркоазени  Rolling Eyes

# 1 389
  • София
Ронка, и аз това им писах в последното излияние, че проблема е в системата им. Изброих номера на поръчки, платени успешно с тази карта, и ги помолих да ми отговорят как съм ги платила според тях. Всичко това любезно и учтиво написано.
И след пет минути бам стандартния отговор да съм си проверяла еди какво си, който всички получихме. Те сякаш не четат особено какво им се пише. Още малко ще напъна за тая карта и ще взема "назаем" от сестра ми.

# 1 390
Приемат в Амазон, Ани! В моя случай и в джавари приемат, но за друга поръчка. Иди ги разбери.

# 1 391
  • софия
момичета какво правите когато франсетата са дали вероятна дата на изпращане края на април-май месец,пишете ли им нещо или си чакате да ги пратят или откажат

# 1 392
  • София
Да споделя какво поръчах все пак,
https://www.javari.fr/dp/B006GXLXT2 39 номер
https://www.javari.fr/dp/B005LADW8G 39 номер
Два броя от коментираните скечърси 40 и 41 номер, да видим дали ще са добре като номер.
За малчо един брой скечърс пак http://www.amazon.fr/gp/product/B005BSMSK6/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Всичко е пратено да пътува, само детските не са експедирани по "корабите"  Joy
Ако благоволят да ми вземат парите ще има и още обувки  Crazy

# 1 393
момичета какво правите когато франсетата са дали вероятна дата на изпращане края на април-май месец,пишете ли им нещо или си чакате да ги пратят или откажат
На мен и за двата чифта Блинк са ми дали дата 27 април- 5 май Shocked.чудя се да ги откзвам ли или да ги чакам newsm78

# 1 394
А като отказва някоя карта в javari, в Амазон също ли не я приема  newsm78 (френските)

Аз имах един код и пуснах синички от ТЕЗИ. Дано не ми ги откажат, че е трети код, а ще ми "спасят" положението за тюркоазени  Rolling Eyes
Каква е номерацията на тези Крокс-ове? newsm78 Аз съм 38-ми номер и искам от синичките, как да си поръчам и как да си взема такъв код за 10Е? Извинявайте, че ви занимавам, но наистина ми е доста трудно, особено във френския сайт.

Общи условия

Активация на акаунт