Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 360
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 395
Да споделя какво поръчах все пак,
https://www.javari.fr/dp/B006GXLXT2 39 номер
https://www.javari.fr/dp/B005LADW8G 39 номер
Два броя от коментираните скечърси 40 и 41 номер, да видим дали ще са добре като номер.
За малчо един брой скечърс пак http://www.amazon.fr/gp/product/B005BSMSK6/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Всичко е пратено да пътува, само детските не са експедирани по "корабите"  Joy
Ако благоволят да ми вземат парите ще има и още обувки  Crazy
Много е хубаво всичко.
Тези дали си отговарят?
http://www.amazon.fr/gp/product/B005BSMSK6/ref=oh_details_o00_s0 … 1&tag=bgma-20

# 1 396
  • Sofia
А като отказва някоя карта в javari, в Амазон също ли не я приема  newsm78 (френските)

Аз имах един код и пуснах синички от ТЕЗИ. Дано не ми ги откажат, че е трети код, а ще ми "спасят" положението за тюркоазени  Rolling Eyes
Каква е номерацията на тези Крокс-ове? newsm78 Аз съм 38-ми номер и искам от синичките, как да си поръчам и как да си взема такъв код за 10Е? Извинявайте, че ви занимавам, но наистина ми е доста трудно, особено във френския сайт.

Виждам, че размер 38-39 го има само в сиво(черно) на 37Е. Има ги във всичките амазони и джаварита, прерови къде ще ти бъдат най-изгодни  Peace От всички коментари във всичките сайтове, само в 1 девойката се оплаква, че са и малки, останалите - точен номер. В синьо имаше само 36.5, което мен супер ме устройва, защото аз съм 36. По принцип Крокс малеят, затова ти проверих 38-39 Peace
Ако все пак остане да купиш от френския амазон, ще обясним как става  Peace

# 1 397
А като отказва някоя карта в javari, в Амазон също ли не я приема  newsm78 (френските)

Аз имах един код и пуснах синички от ТЕЗИ. Дано не ми ги откажат, че е трети код, а ще ми "спасят" положението за тюркоазени  Rolling Eyes
Каква е номерацията на тези Крокс-ове? newsm78 Аз съм 38-ми номер и искам от синичките, как да си поръчам и как да си взема такъв код за 10Е? Извинявайте, че ви занимавам, но наистина ми е доста трудно, особено във френския сайт.

ето тук е кода

# 1 398

Много ти благодаря за търпението  bouquet

Виждам, че размер 38-39 го има само в сиво(черно) на 37Е. Има ги във всичките амазони и джаварита, прерови къде ще ти бъдат най-изгодни  Peace От всички коментари във всичките сайтове, само в 1 девойката се оплаква, че са и малки, останалите - точен номер. В синьо имаше само 36.5, което мен супер ме устройва, защото аз съм 36. По принцип Крокс малеят, затова ти проверих 38-39 Peace
Ако все пак остане да купиш от френския амазон, ще обясним как става  Peace
Много ти благодаря за търпението  bouquet Сигурно ви е дошло до гушата да обяснявате на такива, като мен и честно казано се чувствам много неудобно Embarassed Харесват ми и черничките, но цената вече не ме устройва. Сега ще разгледам другите джаварита и амазон и ще реша какво да направя.

# 1 399
А като отказва някоя карта в javari, в Амазон също ли не я приема  newsm78 (френските)

Аз имах един код и пуснах синички от ТЕЗИ. Дано не ми ги откажат, че е трети код, а ще ми "спасят" положението за тюркоазени  Rolling Eyes

ето тук е кода
А аз какво трябва да направя за да стане активен и още колко дни ще може да се ползва? Embarassed Embarassed Embarassed

Да, получих го, мерси много newsm51

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 10:29 от alvelina

# 1 400
момичета какво правите когато франсетата са дали вероятна дата на изпращане края на април-май месец,пишете ли им нещо или си чакате да ги пратят или откажат
Мойте blink са така средата на март обаче. Писах - казахa, че не били на склад или нямало наличност (out of stock)...аз от френски на английски си превеждам, че на български ми е по неразбираем превода.

# 1 401
А като отказва някоя карта в javari, в Амазон също ли не я приема  newsm78 (френските)

Аз имах един код и пуснах синички от ТЕЗИ. Дано не ми ги откажат, че е трети код, а ще ми "спасят" положението за тюркоазени  Rolling Eyes
А аз какво трябва да направя за да стане активен и още колко дни ще може да се ползва? Embarassed Embarassed Embarassed

ето тук е кода
Като има намаления е хубаво каквото харесаш веднага да вземаш, защото не се знае дали ще хартиса:) Това е офертата от събота...почти всичко хуваво е свършило. Аз събота не се включих.
Но петък успях, най-хубавите и харесвани неща са свършили преди да се включа, но такъв адреналин ми образува тоя шопинг, че ме държа два дни. Бързане, гледане, проучване на номера, особено ако си нов е по-трудно.

Долу през бутона се регистрираш за бюлетин и на пощата получаваш кода и като плащаш има поле в което да копираш кода за -10Е

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 10:36 от dalil

# 1 402
Намерихте ли чанта която да се намаля от френският амазон?? Освен Скечерса, какво друго се намаля, ако не е проблем моля да споделите. Blush

# 1 403
От амазон пращаха ли мейл,когато "тръгне по корабите "?

Благодаря,Дзвер   bouquet

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 10:35 от Трапезица

# 1 404
  • София
От амазон пращаха ли мейл,когато "тръгне по корабите "?
да

# 1 405
  • софия
момичета какво правите когато франсетата са дали вероятна дата на изпращане края на април-май месец,пишете ли им нещо или си чакате да ги пратят или откажат
Мойте blink са така средата на март обаче. Писах - казахa, че не били на склад или нямало наличност (out of stock)...аз от френски на английски си превеждам, че на български ми е по неразбираем превода.
аз поръчах един колан,за него ми дава да чакам,явно не е наличен в момента,ще изчакам няколко дни да видим какво ще се случи и ще ги питам тогава

# 1 406
# 1 407
Търся 39 равни ботушки като тези на по-добра цена,те почти не останаха май,но ако все пак мернете ще съм много благодарна http://www.javari.de/adidas%20Originals%20G63068%20Halbstiefel%2 … RL=%2Fmythings%2F

Подобни, но без подплата  

# 1 408
Олекна ми на душата - мъжът ми хареса маратонките мерел от ам фр. (на Деси_2 Hug) Остава само да ги изпратят. И веднага ме попита какво съм си купила за мене  Mr. Green
Aganka,точния номер ли му поръча или по-голям?
Защото ММ си хареса едни маратонки Мерел,но отзивите са категорично да се купува +1,дори 2 номера  newsm78
А има само неговия номер,45,липсват по-големите номера.
Не знам,не съм купувала никога Мерел...подскажете какво да правя.

# 1 409
  • Austin,TX
Търся съвет  Praynig
Купих тази чанта Bodenschatz с празна карта

От вчера я следя, тази сутрин останаха 2, а преди малко само 1. Взех я намалена на 64 евро.
Как Ви се струва, харесва ли Ви, цвета е зелено - каки с бордо тигели  Confused  Оф, защо обувките не ги мисля, а само чантите  Tired

Общи условия

Активация на акаунт