Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 318
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Сф
Добро утро, стоножки  Hug

От известно време съм си харесала тези Амиа , ама сега гледам коментар, че май са умалени. Някой по на ти с немския може ли да ми го преведе?

Leider hat mir die die Größe 42 nicht ganz gepasst (zu klein) so dass ich sie zurückschicken muss.

И още една молба, може ли на л.с. да ми обясните как интегрирате линкове в думи и като цъкнеш да думата те праща към джавари, примерно?  newsm78

мерси много  bouquet

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 11:35 от Mira*

# 1 411
  • Варна
Leider hat mir die die Größe 42 nicht ganz gepasst (zu klein) so dass ich sie zurückschicken muss.
мерси много  bouquet
42 номер не паснал, твърде малък бил и ги върнала.  Peace

# 1 412
Търся съвет  Praynig
Купих тази чанта Bodenschatz с празна карта

От вчера я следя, тази сутрин останаха 2, а преди малко само 1. Взех я намалена на 64 евро.
Как Ви се струва, харесва ли Ви, цвета е зелено - каки с бордо тигели  Confused  Оф, защо обувките не ги мисля, а само чантите  Tired

Точно тази чанта много ми харесва. Това което мен ме притеснява е размера, но аз съм съм средна на ръст.

http://www.javari.de/Bodenschatz-4-712-AA-05-Schultertaschen/dp/B0051248NM
я виж тази размера различен го пише. Да няма грешка...май са различни чанти..аз естествено съм за по малката:)

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 11:29 от dalil

# 1 413
  • Сф
мерси Петкова.  Hug
Много странно, предвид, че общото мнение е, че Амиа са уголемени/ отговарят си Tired

# 1 414
мерси Петкова.  Hug
Много странно, предвид, че общото мнение е, че Амиа са уголемени/ отговарят си Tired

на личен съм ти обяснила Simple Smile

# 1 415
и аз проблем с картата.4 поръчки платих в петък а една не мога.смених с дск виза и пак не става.ако си анулирам поръчката ще се появят ли пак налични.защото вече ги няма.

# 1 416
  • Варна
При мен вчера се появиха налични след 3-5 минути, но си е риск. Може и да се появят по-късно, пък може и някой да успее да ги грабне, а може и да не са на тази цена.  Peace

# 1 417
  • Сф
и аз проблем с картата.4 поръчки платих в петък а една не мога.смених с дск виза и пак не става.ако си анулирам поръчката ще се появят ли пак налични.защото вече ги няма.

Плащам само с карти на ДСК и никога не съм имала проблем, дори и с фр ам.
Веднъж отказах едни обувки, не се появиха веднага, а след 30 мин и бяха доста по-скъпи  Crossing Arms

Специални благодарности на Пепине   newsm51 newsm68

# 1 418
  • Austin,TX
dalil , това е чантата, няма грешка  Hug . Аз обичам големи чанти, не ме притеснява размера.  Вчера като  я видях се влюбих в нея, и въпреки това още не мога да реша на 100% Tired

# 1 419
  • Бг
dalil , това е чантата, няма грешка  Hug . Аз обичам големи чанти, не ме притеснява размера.  Вчера като  я видях се влюбих в нея, и въпреки това още не мога да реша на 100% Tired
ПаршуМ,  Bodenschatz е добра марка. Ако много ти харесва чантата взимай, но има предвид, че пише ли "Glattleder" това не винаги значи естествена кожа.

# 1 420
  • Sofia

Ееее, мно'о си лоша. Не ми трябват чанти и не гледам, а ти тук само хубави пускаш  Sad Ако се откажеш, мога аз да я помисля (пиши ми ЛС, ако решиш  Hug)
BTW анулирах аз Крокса, нещо ми се досвидяха 17.30Е за гуменяци (+доставчик), а и форумския съвет реши много бързо колебанията ми  Joy

# 1 421

Вчера са пристигнали Hush Puppies Women's Lexie Black Suede Flats . Заради многото регистрации ги изпратих на друг адрес. Помолих да ми измерят обиколката на прасеца – 38см ( 5 UK, 38 EU).

# 1 422
Момичета,споделете как си ъпдейтвате поръчките,че и аз имам петъчна поръчка ,за която днес внесох пари и няколко пъти ъпдейтвах картата и адреса за доставка ,но нещо не отразява промените-нито мейл имам,нито пък статуса се променя.

# 1 423
При мен вчера се появиха налични след 3-5 минути, но си е риск. Може и да се появят по-късно, пък може и някой да успее да ги грабне, а може и да не са на тази цена.  Peace

при условие че и двете ме карти са запаметени на цкб и на дск така ли от никъде не могат да  изтеглят. #Crazy гадове и след колко време ще ми анулират поръчката

# 1 424
  • Варна
 Hands Clap Ей това е приказка. Французите са ми изпратили обувките, но не с "корабите", а с UPS. Това май означава, че имам реален шанс за 8ми март да пристигнат и да зарадвам мама.  Heart Eyes
milinde анулирането става веднага.

Общи условия

Активация на акаунт