Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 180
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 740
Моля за мнение за тези
https://www.javari.de/dp/B007XEYCOQ
чудя се дали имат и вътре мекичко newsm78
и за тези
http://www.javari.de/REPLAY%20GBP03%20C0003S%20M%C3%A4dchen%20St … RL=%2Fmythings%2F

кои бихте купили?

http://www.tentazioneshop.it/scarpe-donna-cafe-noir/stivale-eg62 … pe-cafe-noir.html
вътре е мекичко.
Няма място за сравнение според мен. Тотално разлчни модели. Аз съм за cafe noir...естествена кожа е поне.

# 1 741
Аlvelina, писах ПС, ама той често не се вижда. И на мен ми превежда датата като дата на доставка, затова мисля са ти изпратени обувките.
Понеже пита какво и кога да очакваш, предположих че може да е повече от едно нещо.
Наистина мерси много newsm51
Много ми е трудна цялата тази олелия, но пък и ми е мерак. И понеже имам предостатъчно свободно време (както е видно от лентичката ми  hahaha) се занимавам с глупости, че тормозя и вас.
Иначе не се сърдя, нямам такова право, прсто се чувствам ужасно тъпа, когато от 10 поста 8 не са отразени Laughing
Блаодаря още веднъж.

# 1 742
Галя, честито! Със здраве да си ги носиш. Аз чаках да получиш сандалите и от това което казваш излиза, че ще са ми ОК (и аз съм с малко широк крак)
Все си мисля обаче, че цената им ще падне още малко newsm78 или ще ги купят докато се чудя

Момичета, UNITED NUDE УМАЛЕНИ ЛИ СА? Аз съм пробвала 2 пъти техни обувки. Едни кожени 38 (а нося 37 по принцип) и едни боти от тези, които изглеждат като плат, там 38 ми бяха свободни, а 37 ми стискаха
И ако някоя има техни обувки нека каже как са като качество, за екстравагантни е ясно  Laughing

# 1 743
  • Варна

Момичета, UNITED NUDE УМАЛЕНИ ЛИ СА? Аз съм пробвала 2 пъти техни обувки. Едни кожени 38 (а нося 37 по принцип) и едни боти от тези, които изглеждат като плат, там 38 ми бяха свободни, а 37 ми стискаха
И ако някоя има техни обувки нека каже как са като качество, за екстравагантни е ясно  Laughing

Не зная защо така се е получило при теб.Според мен си отговарят имам 3 чифта и всичките все 38

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 07:40 от desuri

# 1 744
  • София
e това от френското джавари направо ме разби

6 mars 2013 Guenzburg  Scan de départ
5 mars 2013 Staufenberg  Scan de départ
4 mars 2013 Staufenberg  Le transporteur ne peut pas localiser l'adresse du client.
2 mars 2013 Saran  Colis envoyé au transporteur, en transit

какъв адрес търсят в Staufenberg, като пратката е до София...  ooooh!

# 1 745

6 mars 2013 Guenzburg  Scan de dйpart
5 mars 2013 Staufenberg  Scan de dйpart
4 mars 2013 Staufenberg  Le transporteur ne peut pas localiser l'adresse du client.
2 mars 2013 Saran  Colis envoyй au transporteur, en transit

Не се притеснявай, просто обувкитеса изпратени от склад в Германия. И при мен едни ботушки от френското ми ги изпратиха с dhl.de от Германия, а пък преди това едни адиаски пак поръчани от френско - дойдоха от Англия по пощата Simple Smile.

# 1 746
  • София
благодаря   bouquet

# 1 747
  • Sofia
Успях да поръчам бежови СК за ММ. Вчера ми даваше проблем с картата, с която съм платила всички френски поръчки досега, но разбрах, че гадовете са блокирали няколко пъти сумата и са изпукали наличността. Заредих пак и сега се надявам всичко да е наред с доставката до СД  Praynig
И да започнат вече да ми идват нещата, че много мразя такъв застой - нито поръчвам, нито получавам  Crossing Arms
А да, днес ще взема от превозвача EMU-то  Laughing

# 1 748

6 mars 2013 Guenzburg  Scan de départ
5 mars 2013 Staufenberg  Scan de départ
2 mars 2013 Saran  Colis envoyé au transporteur, en transit

И аз съм имала поръчки от Франция, които минават през Германия и после идват с DHL.
Моя поръчка от френското е тръгнала вчера с UPS и от вечерта е успяла да мине през летища в Париж, Кьолн, а в момента е на някакво незнайно румънско летище. hahaha
Важното е, че дават доставка утре и поне подаръкът ми ще е навреме.
Дано да стане  baby_neutral

# 1 749
Момичета,имам нужда от обувки за ходене-но не балеринки.Спряла съм се на това
http://www.javari.de/Skechers-Bikers-Nature-47926-Ballerinas-CHO … L=%2FshoppingCart
Моля за мнение или предложения.Нося твърдо 37-ми.Кафеви или черни.Може и леко по-високи.

# 1 750
Успях да поръчам бежови СК за ММ. Вчера ми даваше проблем с картата, с която съм платила всички френски поръчки досега, но разбрах, че гадовете са блокирали няколко пъти сумата и са изпукали наличността. Заредих пак и сега се надявам всичко да е наред с доставката до СД  Praynig
Знаех си, че някой ще се похвали с тях...докато вкарам данните от картата и изчезнаха. Но ще продължавам да си ги дебна 42 размер, че ми трябват за подарък. Sly
А как траквате от фр амазон докъде са стигнали корабите?

# 1 751
Не казваш какъв стил точно искаш - дали с връзки или без.
Можеш да видиш и тук

Тези ги хвалеха няколко пъти

# 1 752
  • София
Някой има ли опит с тази марка Karma Morokoi, харесала съм ти тези червени ботушки, мнения -  http://www.amazon.de/Karma-Morokoi-319-Damen-Stiefel/dp/B006GCB0OQ 41 номер, 22 е.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 09:34 от Casyopea B

# 1 753
Някой получи ли тези сандалки Хъш Пъпис,да се изкаже как са като размер и дали са много широки?
http://www.javari.fr/Hush-Puppies-Santana-Sandales-femme/dp/B005 … =email_asin_image

Casyopea B,не познавам марката,но много ми харесаха ботушките. На каква цена ги хвана?

# 1 754
Не казваш какъв стил точно искаш - дали с връзки или без.
Можеш да видиш и тук

Тези ги хвалеха няколко пъти
Блгодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт