Отговори
# 120
Pampers ти успя ли да сътвориш някоя мартенска красота? Я се похвали Simple Smile

От миналата година съм в творческа почивка, чак ме е срам. Първо до по нощите без почивен ден на работа, после постоянните неразположения на легло....то лежейки и Вуте не може да работи hahaha к'во остава за мен.

Като каза бръснене - май йогата ще помогне да понаучим някоя поза за по-лесни епилации на труднодостъпни места. Joy

# 121
  • София
ColdEyes , честит рожден ден!  Бъди много здрава и обичана!  bouquet

Енитка, да ти е жив и здрав именика  bouquet

Амели, чувала съм за козметички, които ходят по домовете.  Поразпитай, няма начин да не си намериш Hug

# 122
Tuitito, от fashiondays.bg ако имаш регистрация. Поръчах 2 потника и 1 блузка. Не са за бременни, но мисля, че ще са удобни. На Vero Moda са. Евтинки, но като знам колко ще ги ползвам не ми се плаща за скъпи.

# 123
Честита Баба Марта Hug и честит рожден ден на Колдайс.
И при нас стана след 2 години опити - и с каката и сега.
Аз съм 3 кила минус, но на фона на началните 84 ми е добре дошло  Laughing. Има шанс да не чукна 90 - тоя път hahaha

Космаци на талази - пуловер ще плета скоро - Амели  Hug и аз съм така. Ама скоро ще го строявам мъж ми да ме коси, че на следващия преглед доктора ще вземе да ослепее от моята прелест  Joy

# 124
Pampers ти успя ли да сътвориш някоя мартенска красота? Я се похвали Simple Smile

От миналата година съм в творческа почивка, чак ме е срам. Първо до по нощите без почивен ден на работа, после постоянните неразположения на легло....то лежейки и Вуте не може да работи hahaha к'во остава за мен.

Като каза бръснене - май йогата ще помогне да понаучим някоя поза за по-лесни епилации на труднодостъпни места. Joy

Като каза йога- в Метро миналата седмица гледах книга за йога за бременни, също и други книги за бременни на -50%.

# 125
  • София
Добър ден и от мен и честита Баба Марта! Нека ни донесе хубави, радостни и румени бебчета на термин  Party

За бебока, при нас си беше абсолютно планиран. Правихме опити няколко месеца, и Декември много изненадващо се беше получило  Heart Eyes Честно да си призная, не вярвах, че е станало, но ей на, природата си знае работата  Whistling

Честит роджен ден на рождениците и честит Имен Ден на всички именници!

# 126
Честита Баба Марта и на вас, момичета!
Честит рожден ден на рожденниците и имен ден на именниците! На всички ви пожелавам само здраве, всичко друго е лъжа  bouquet
Моята бременност не е по график, все пак ми повтаряха, че няма да зачена лесно или въобще няма да стане, всеки път като ми закъснееше ( то почти всеки месец, дори З месеца нямах признаци да ми идва) ММ беше сигурен,че съм бременна,ама аз не и като ми дойдеше беше много разочарован. Сега януари като разбрах си направих тест една сутрин преди да тръгнем на път и докато пътувахме му го изръсих, беше в шок, после беше голяма радост пипаше ме по корема и цъфтеше Joy като го видя и на снимка вече незнаеше къде да се дяне.  hahaha
Памперсче, аз съм с проблемно тегло от тъпата болест и трябва да пазя да не пълнея повече от нормите, така че не се притеснявай всееки е с неговите къхъри Hug( пък ако искаш ще ти дам малко Mr. Green)

# 127
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрава, румени, засмяни! Simple Smile

Днес денят е толкова хубав, слънчев и зареждащ с положителни емоции.
А и днес си видях бебчо пак, вече сме почти 7 см.  Grinning Записах се успешно на ЖК, 1вия преглед мина много добре, докторът е супер майтапчия и много спокойно и ясно обяснява. Даде ми направления за изследвания, утре отивам да ми вземат малко кръв.  Simple Smile Само кръвното ми нещо беше много ниско 80 на 60, но пък се лекува с шоколад, кафе, кола и айрянче...все хубави работи.  Grinning

Не съм чела от 2 дни, а вие колко сте изписали.  Shocked Връщам се да чета.  Simple Smile
Поздравления за името на темата, много подходящо.  Simple Smile

# 128
Честита баба Марта!

Аз закачих една мартеничка и на бебо (на корема) и отгоре метнах широка блузка Simple Smile И той е човек, и за него мартеничка си трябва  Mr. Green
Всъщност днес вечерта мисля да кажа на колегите, че ако чакам още няколко дни и няма да има нужда да им казвам  hahaha

Иначе с кг съм на 0, но коремчето здраво расте. Утре ще се поразходя за бременни дрешки.
На ФМ съм другата седмица в сряда, още не съм решила дали ще ходя на БХС след това. За който питаше къде е най-евтино БХС-то - в Майчин дом в София. Всъщност те държат статистиките и всички проби се пращат натам. Мисля, че изследването е под 20лв ще разбера в сряда ако отида.

И при мен гаденето затихва - само на моменти се появява. Месо не съм яла обаче от декември. Само като видя и веднага ми се  Sick Но удържам засега.

Страхотно време навън, дано се задържи, че уикенда сме навън с малкото.

# 129
Памперсче, тъкмо се сетих, че обърках направленията и влязох да се поправя, пък ти си ме изпреварила  Hug
Да ви кажа нашата бременност е желана от първия месец, в който се събрахме. Първата бременност стана от раз, но за нещастие, не й беше писано. И чакането на 3-4 месеца после мина като година. Но ноември подновихме.. не бих казала опити, просто спряхме да се пазим. Не съм следила дати, овулации и БТ. Решихме, когато стане. Специално за декември не се и надявах, защото секса беше 3дни преди предполагаемата овулация - на Никулден, и то не в онези "най-добрите" пози за зачеване  Laughing Ама не сме се и старали де. А то на Коледа цъфна чудото. Сега наскоро четох поверие, че за момче се правели опити в деня на овулацията, а за момиче - 2-3 дни по-рано Simple Smile
Малина, браво за мартеничката, не се бях сещала  Grinning
Аз все още успявам да се епилирам, но корема почва да ми пречи да виждам като клекна в банята  Embarassed Мисля да си купя огледалце на стойка и да си го слагам насреща си, за да успявам Simple Smile

# 130
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=pregnancy+belt&_sacat= … 724&_from=R40 Много хитри колани ,и отгоре можеш да носиш по къси блузки,май ще си поръчам Thinking
Веселото зариби ме Laughing

# 131
  • София
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=pregnancy+belt&_sacat= … 724&_from=R40 Много хитри колани ,и отгоре можеш да носиш по къси блузки,май ще си поръчам Thinking

Сигурна ли си, че лятото ще имаш желание нещо такова да те запарва? newsm78  Според мен в големите жеги няма и да ти хрумне да се стягаш с такъв...

И моята бременност е планирана и чакана.  Чакането беше по-кратко от първия път, но на мен всеки месец неуспех ми се отразяваше тежко...  А това, че е планирано, не означава, че сме правили любов по график или не сме се наслаждавали.  Просто не се пазехме с ясното съзнание какво искаме да се случи.  Без да искам да засегна някого, на мен малко странно ми се вижда това с изненадите...  Или се пазиш, или не.  Ако не се пазиш, би трябвало да очакваш, че може да забременееш.

За който питаше къде е най-евтино БХС-то - в Майчин дом в София. Всъщност те държат статистиките и всички проби се пращат натам. Мисля, че изследването е под 20лв ще разбера в сряда ако отида.

И аз така си спомнях от предишния път, но като погледнах сега в сайта, видях, че пише 25 или 40 лева Rolling Eyes

# 132

За който питаше къде е най-евтино БХС-то - в Майчин дом в София. Всъщност те държат статистиките и всички проби се пращат натам. Мисля, че изследването е под 20лв ще разбера в сряда ако отида.

И аз така си спомнях от предишния път, но като погледнах сега в сайта, видях, че пише 25 или 40 лева Rolling Eyes

А реално е 53 лв, аз във вторник го правих. Цените в сайта не са актуални, нямат реактиви на здравна каса, а работят със собствени, затова цената на изследването е 50лв, а за взимане на кръв 3лв и като отидеш да плащаш, още 1,50лв такса за банков превод към Общинска банка.
Отделно си калкулирайте цената на ехографското замерване, ако го плащате. На мен ми го направиха по време на болничния престой и ми спестиха 40лв, иначе целия експеримент щеше да ми струва 95лв и по-евтино от това мисля,че няма как да се получи.

# 133
Момичета, имам ужасно притеснение, че скоро няма да мога да спя, тоя корем почва да не ми дава да спя по корем и това е ужасно неудопство за мен. А и това нередовно ходене до 00 много ме дразни ooooh!
Преди малко четох тема от форума за дразнещи свекърви и си казвам, че мойта въпреки грамогласито си, така си говори жената, се съобразява много с мен, то какви имало, мале,мале... Praynig

# 134
ColdEyes,честит рожден ден,с пожелание за много хубави моменти.  bouquet                                   Моето бебе не е планирано,но видиш ли,не било планирано от мен,обаче мъжото,каза,ми аз го планирах. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт