Отговори
# 195
Стига с готвенето Crossing Arms майка е решила зеле пък аз не го обичам и съм на яйца днес Blush( ние живеем 6 човека скоро седем ако всичко е наред заедно и се готви по мноооого)

# 196
Ушана, когато ми се гадеше най-много, понасях само леща яхния и то студена, без да я затоплям. Но обикновено сега докато ми се гади,преди да почна да готвя, си представям това, което ще ям, и ако не ми се качи буца в гърлото - действам hahaha

# 197
Благодаря ви за идеите! Сега ще надникна в готварския да видя. Леща обичам, но скоро ядохме, както и грах. Много обичах мусака и пълнени чушки/сърми, но откакто забременях изобщо не ми се ядат, което е мнооого странно. Отивам да надничам! На вас - сладък обяд и още по-сладка дрямка после!

# 198
  • Варна
Здравейте,мамита  Hug

Гледам  манджи  обсъждате  Mr. Green .При нас е доста сложно положението ,защото мъжа ми доста неща не консумира,но постепенно се правя лееекинко на ударена и готвя някои от тях  Whistling .Трябва да свиква,че вкъщи ще се яде разнообразна храна  Simple Smile

Аз  снощи не успях да спя-станах в 2ч  Shocked .Днес ми беше кошмарен ден-досега бях с   Sick .Направо сили не ми останаха,а трябва някакси да се добера до магазина  ooooh! .Под секрет,винаги в чантата имам по една торбичка,че не знам къде ще ме хване  Sick   Mr. Green

Днес планувах да ходя към мола за някакви дрехи,но уви,състоянието ми не  позволява.Pampers,в сайта на H&M гледах някакво панталонче,мисля   че 39 лв беше,та на нехо се точих.

# 199
гледам за манджи си говорите-мога да се тъпча до припадаък с печени филийки,маслини и сирене или попара-от години не съм яла а сега умирам за попара  Embarassed
От няколко дни все ще ви питам,аз имам малки лишейчета на лицето,до скоро мажех с Елоком и после Липобейс или нещо такова.на листовката пише да се консултирам с лекар ако съм бременна,ама вчера от толкова вълнение забравих да го питам-все забравям по нещо.та мисълта ми е дали мога да го ползвам,някоя ползвала ли го е за обриви или....

# 200
За боядисването - аз използвам къна - вариант за през бременнността, а и по принцип използвам само къна.

С манджите продължавам да съм на фаза точно определени храни, които ми се ядат. Няма нищо универсално, защото това, което ми е страшно вкусно в момента, след два часа ми се повръща от него. Преди малко, например, ми се прияде коприва и зарязах всички манджи вкъщи и си направих коприва с пресен лук и яйца Simple Smile

За забременяването и психологическото спокойствие определено и моите наблюдения са, че нещата стават, когато човек не е под стрес. За съжаление, не е толкова лесно човек да се избави от тоя стрес. Затова и най-често нещата стават тогава, когато двойките по някаква причина "са се отказали". Спомням си едни приятели, които имаха проблем със забременяването, живееха при майката на момчето. В момента, в който се отделяха (случи им се на няколко пъти), момичета незабавно забременяваше, но имаше няколко неуспешни бременности. На третия път успя да задържи децата и сега имат големи близнаци.
При нас пък беше много смешно, че оставихме Боил за първи път при баба му за две вечери (до този момент, откакто се беше родил, не се беше отделял от нас) и се разположихме на трапеза с "всички екстри" Simple Smile Те пък наистина се оказаха съвсем всички екстри.. Simple Smile

# 201
  • Варна
Пропуснах да напиша мнението си  за забременяването и влиянието на психиката върху това.Половин година се пазех страшно много и живях здравословно.На седмия месец(когато съм забременяла) си позволих куп забранени неща,просто ей така вече от безсилие и разочарование,че не се получава,а целенасочено работихме....Точно него месец покрай празниците пуших,през вечер пих алкохол,ядох сини сирена,суши,меса алангле,танцувах бурно...в общи линии всичко,от което се бях лишавала преди това.Разбрах,че съм бременна      по базалната температура и не можех да повярвам .Разнасях из всички стаи теста,да не би случайно да съм се заблудила  Laughing Laughing .Та извода ми е,че  става,когато човек е спокоен.

# 202
Аз смятам,че организма забременява когато и едонствено е готов NaughtyНие не сме се пазили, освен в началото, а от както живеем заедно, изобщо и нищо не е ставало да не кажа година или две, но сега се получи без планове, тюхкане и безпокойство. Има деца, които забременяват на 12 има жени преди да навършат 40. За първи път успяватда родят. Гени и организъм-въпрос на природата ни. Simple Smile

# 203
Бебитка и аз бях така. Предните месеци на непазене във втората половина от цикъла много се пазех, а точно месеца, в който забременях се случи новата година и малеееееее колко алкохол изпих тогава  Embarassed точно защото си мислех, че този месец няма как да съм забременяла.

# 204
гледам за манджи си говорите-мога да се тъпча до припадаък с печени филийки,маслини и сирене или попара-от години не съм яла а сега умирам за попара  Embarassed
От няколко дни все ще ви питам,аз имам малки лишейчета на лицето,до скоро мажех с Елоком и после Липобейс или нещо такова.на листовката пише да се консултирам с лекар ако съм бременна,ама вчера от толкова вълнение забравих да го питам-все забравям по нещо.та мисълта ми е дали мога да го ползвам,някоя ползвала ли го е за обриви или....

Преди време и аз имах лишейчета и тогава в една аптека ми препоръчаха немски крем за лице с екстракт от невен на него пише KRAUTERHOF 100 ml в кутийка е и е само 2.50 лв. От години само него ползвам, дори като основа под грим.

Lulu дай малко информация за копривата Grinning от къде я намери...много ми се хапва Crazy

# 205
Момичета, моля ви кажете ми... тези от вас, които имаха зацапване, какво са им казали АГ. Аз вече взех да се притеснявам 1 ден нямам ... 1 ден имам и така цялата седмица. Моя АГ каза да не се притеснявам, но много ми е важно какво са казали и на вас Sad Моля ви пишете Sad

# 206
За боята, и в накоя от предните теми бях писала, че ползвам Color and Soin. Безамонячна и е много подходяща за бременни. Даже днес си купувах, защото утре ще се боядисвам.
Бяхме в Мол-а с майка и изведнъж ми се доходи на кино. Да, обаче за 11часа имаше прожекция на Таласъми ООД (детски филм). Едвам я навих.
Сега нещо ме наболва корема и пих Но шпа.

# 207
Ушана, когато ми се гадеше най-много, понасях само леща яхния и то студена, без да я затоплям. Но обикновено сега докато ми се гади,преди да почна да готвя, си представям това, което ще ям, и ако не ми се качи буца в гърлото - действам hahaha
И аз така ,горкият ми мъж яде това което мога да сготвя ,а не което му се яде  chef
Започнах да готвя с месо от два дни ,само за него де аз опустошавам лютеницата и плодовете Embarassed
Кикито някакви лекарства взимаш ли? Мен ме предупредиха ,че може да се появи кървене от аспирина но не било проблем  newsm78 Потърси и друг лекар ако не се доверяваш на 100% на този.

# 208
Пия дуфастон, ФК, но-шап и си слагам вагинало утрогестан. А колкото до доктора... никога не мога да съм 100% Confused

# 209
Кикито, не мога да помогна, че не съм запозната! Нре съм имала зацапвания до сега, дано и да нямам де! Praynig Praynig Но, ако продължи още се консултирай и с друг лекар според мен! Peace

За манджите, аз ям месо, а и всички вкъщи, невъзможно е да се готви без месо при нас! Crazy Crazy Аз готвя, та не се съобразявам много с другите, а и те ядът всичко. Мъжа ми не яде спанак, но аз като го готвя обикновено го правя на фурна с ориз и не слагам навсякаде спанак, отделям един край за мъжа ми без него. Много ми се беше дояло праз, та преди малко ходихме на пазах и утре ще го готвя. много му съм се наточила!  chef  chef

Общи условия

Активация на акаунт