Отговори
# 510
Шамс, то и и аз сега го видях  Mr. Green
Ми то в раздумки така минава времето....

Anni0422, спокойно - коремът даже много ще ти помогне за изпитите. Laughing Въпросът е по-скоро как ще си събереш мислите в-у учебния материал, като тогава съвсем вече ще си на бебешка вълна hahaha

# 511
Аксения, честито! Моята защита беше октомври, пък около юни чакам дипломирането.
Анни, коремът наистина много помага за изпитите. Трудното по-скоро е след раждането на бебо- гледане на дете, лекции, учене. Детето трябва да го оставяш да го гледа някой и т.н.  Добре, че завърших, защото щеше да ми бъде трудно.

# 512
За гледането няма страшно има кой да го прави, ама други неща ме притесняват с заверките и всичките глупости след това, за ученето все ще се справя все пак взех решението да го износя така че сега ще си нося последствията Naughty

# 513
Здравейте, момичета!
Как сте?   bouquet
Аз вчера се чувствах перфектно, първия ми ден от 11 януари насам когато ми се гадеше само от силни миризми. Вчера въздъхнах с облекчение и цял ден се смях и веселих. Ноооо.. днес пак ми е леко зле Sad А мислех, че край вече, свърши се с гадното гадене...
Ани, не искаш ли да прекъснеш за една година, и после да подновиш? Така ще ти е по-лесно.

# 514
  • София
Здравейте!

Памперсче, честито влизане в 4 месец!  bouquet  Вторият триместър е най-приятен, пожелавам ти всички болежки да минават и да му се насладиш напълно.
Между другото, не си права за кърменето Wink  Имаш време още да прочетеш.  Така, както казваш, че си почитател на естественото, почти съм убедена, че ще промениш мнението и убеждението си по въпроса Hug

Колкото и да ме е страх от раждането, не мога да си представя да избера съзнателно и без медицински причини секцио.  Но уважавам правото на всеки да решава кое е най-добре за него.  И все пак, прочетете, информирайте за ползите и положителните страни на естественото раждане и тогава избирайте операцията. 

Аксения, честито дипломиране!

# 515
  • София
Много благодаря  Hug

Аз забравих да ви се похваля, днес сутринта давах кръв за изследвания - кръвопийци 3 епруветки  Shocked

В понеделник съм на БХС - нали само кръв ще ми вземат? Ще видя ли бебето?  Praynig

# 516
Аксения, честито дипломиране!
Памперсче, честито влизане в 4-ти месец? Ти кога влезе днес ли? Ако да, значи при мен от утре започва Simple Smile Аз съм един ден след теб.
Аз определено съм за раждането по естествен начин, и се моля на Господ всичко да е наред и да не се наложи по медицински причини секцио. Много ме е страх от операции. Най-кошмарния ми ден беше, когато излязох от упойка след операция на апендицит.
На мен в понеделник ми взеха само епруветка и половина Simple Smile

# 517
Sleeping Beauty, благодаря! Искрено се надявам да минават вече неразположенията и най-сетне да се насладя на момента Mr. Green Ти как си днес? Има ли напредък лечението с бабини илачи?

П.С. За кърменето ми го обясняваше лекар това за хранителнисте свойства до 6-я месец. Но това не означава, че трябва да се кърми само до тогава. Според мен децата сами решават кога да се отбият.

Kristisha, аз вчера бяха така - почувствах се като бял човек, но вечерта.... Tired Sick

Нямам представа кога ми се е преместила лентичката - днес случайно го видях  Mr. Green Всъщност по другия календар на 8-ми влизам в 4-я месец, така че все си е тази седмица  Mr. Green

Anni0422, майките студентки имат право на някакъв % отсъствия, така че спокойно за заверките.

# 518
  • Gone with the wind
В понеделник съм на БХС - нали само кръв ще ми вземат? Ще видя ли бебето?  Praynig

Да, за БХС трябват и УЗ снимки, които са направени до 2-3 дни около взимането на кръв, та няма начин да не го видиш  Simple Smile

# 519
Днес ходих на ФМ и видях дребното, много се бях затъжила. Спеше човека, дано не е като кака си Simple Smile Тя никога не спеше ни на ехограф, ни на тонове, нито след като се роди  Mr. Green
Малко по-дребничък е от 12та седмица, мери го няколко пъти докато се завъртя малко и се поизправи.

Аз ще раждам нормално, освен ако не стане нещо в последния момент. Моето първо раждане мина много бързо и лесно. Като родих чак не повярвах че е минало вече  Mr. Green В сравнение с месечния цикъл при който се гърча в несвяст 3 дни това беше направо неразположение дето мина за няма и 6 часа общо, като в последните два реално бяха същинските контракции  Simple Smile

# 520
  • Варна
Здравейте,момичета

Аксения,честито!  bowuu

Памперсче,и на теб честитка за преминаването в следващ месец  Hug

Днес не мога да си събера мислите,че ми е напрегнато  заради предстоящата ФМ    Confused

Категорично за естественото раждане съм,но да видим как ще се развият нещата дотогава.

Снощи отново ми беше много  зле  и сега съвсем се спекох да не вземе да ми стане пак така и по време на прегледа,че съм чак в 18ч .Предполагам,че прегледа ще е през корема(коремището    Mr. Green ).Това означава ли,че трябва да е и на пълен мехур?

# 521
Здравейте момичета не пиша често, утре съм на доктор и се надявам всичко да е наред с бебчо че от няколко дни имам една гадна кашлица която ме мъчи.
Имам един въпрос не е много по темата, но можете ли да предложите някакъв препарат с които да дезинфектирам дивана и леглото че се налага да го направя до утре вечерта а направя нямам идея с какво?
А по въпроса с количките, решила съм да вземем комбинирана и понеже живеем на 2ри етаж не мисля да лангъркам бебо с количката а да я оставям в колата, мисля че е най доброто решение.
А за раждането съм за естественото раждане, както не обичам да седя в болница и ако се наложи секцио направо ще полудея там..

# 522
Здравейте септемврийски мамчета аз съм ново попълнение в 11та седмица първа бременност и съм малко притеснена от нейзвесното пожелавам на всички лека бременност

# 523
И аз в понеделник съм на БХС, лекаря ме вика в 8:30ч.  за снимка от ехограф(мисля, че се мери нещо) и след това до лабораторията за кръв. Ако го пускаш в Майчин дом, може да се засечем пред лабораторията Laughing

# 524
.Предполагам,че прегледа ще е през корема(коремището    Mr. Green ).Това означава ли,че трябва да е и на пълен мехур?

Спокойно - никой няма да ти гледа мехура Mr. Green Дори по-добре да е празен, че ако се наложи лекаря нещо да натисне, да не стане гаф  hahaha

Gabriela Shotlekova, добре дошла! Кажи нещо повече за себе си.

milenkaa_, освен да викнеш фирма за почистване, друго не се сещам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт