Отговори
# 540
  • София
Ох да ви разкажа какво направих  ooooh! не е много по темата ама се извинявам Blush

Обикаляме ние с мм да си търсим нова квартира по-хубава и аз вчера толкова вече бях уморена от това търсене и обикаляне, че накрая намерих ме един много хубав, чисто нов, но на супер гадно място на една "поляна" в Овча купел, няма път няма нищо, ама викам, то по-хубав няма да намеря и го капарирах 230лв  Shocked и се прибирам аз и колкото и да недоволствам от мястото няма кво да направя и в тоя момент ми звъни една от брокерите и ми вика "намерих ти апартамен точно такъв какъвто искаш давай да го гледаме" И аз  Shocked "ама аз капарирах" . Преди малко отидох, много ми хареса до Била в Люлин ама на 20м от входа на метрото супер як за същите пари като онзи  #Cussing out и какво да ви кажа - йок капаро , йок 230лв  #Cussing out #Cussing out #Cussing out много ме е яд, ама се успокоявам, че ще ги избием за 1 месец само от транспорта. Много плаках сега (на работа съм и не мога се спра) от яд... От яд на мен си

# 541
  • София
Кикито - стискам палци на ръце крака и  бебето ми и то стиска ,всичко ще е наред  Hug Heart Eyes

# 542
Аксения, погледни го от към добрата страна, важното е, че сте намерили все пак желания апартамент Simple Smile И ние тази година ще трябва да си търсим нова квартира. Ама предполагам ще е вече след като родя. То сега сама как да гледам..

# 543
Axenia, не се разтройвай.  Hug Важното е, че сте намерили хубава квартира. Мястото там е много хубаво. Аз живеех в Люлин 3 до пощата и ако някой ден се върна в Сф, пак там бих се нанесла. Мястото е много уредено във всяко едно отоношение.

При нас с квартирите развитие няма, защото за този край на града сега обяви никакви не излизат  Tired

Kristisha, не ми се мисли с бебе зимата как ще се местите..... ooooh!

Kikito86, щом докторите са казали, че бебчо е добре, значи е добре. Ти си почивай и се пази от тук насетне.  Hug

# 544
Момичета да кажа и аз,че от време на време ми тече... смисъл лека течност водниста .. като силно подмокряне.. било нормално...

Исках да питам някой има ли инфо кои крувни групи с кои резосфактори не са савместими ?

# 545
  • София
Мина ми вече  Hug Мъжо вика - спокойно бе, щом ти харесва този, забрави ги парите, ще ги изкарам, само не се ядосвай и не плачи. Да ви кажа съм много щастлива сега  Blush Shocked Embarassed

Кристиша и аз туй се чудя...

# 546
Аксения, важното е, че сте намерили подходящ за вас апартамент. Не се тревожи, случват се на всеки подобни неща, човешко е да се греши! Всяко зло за добро! Hug
Габриела, добре дошла!  bouquet
Кикито, почивай си и всичко ще е наред. А и щом лекарите го казват, значи е така!

Честито на мамите, които са били на преглед!  bouquet

# 547
Исках да питам някой има ли инфо кои крувни групи с кои резосфактори не са савместими ?
Аз такова нещо за пръв път чувам. Знам само, че ако жената е с отрицателен резус фактор се пуска изследване за антитела.
Памперсче, ами ние мислим октомври някъде да се преместим. Може би аз ще отида с бебето при нашите, а ММ през това време ще уреди всичко. За сега при нас положението е много неясно. Има вероятност след като родя изобщо да не сме в Варна, а в Търново. Ох, всичко е толкова объркано... но нещата не зависят от мен.. Милото каза, че той ще уреди всичко, аз да не го мисля и да не се притеснявам. Доверявам му се:)

# 548
Мина ми вече  Hug Мъжо вика - спокойно бе, щом ти харесва този, забрави ги парите, ще ги изкарам, само не се ядосвай и не плачи. Да ви кажа съм много щастлива сега  Blush Shocked Embarassed

Кристиша и аз туй се чудя...

До колкото си спомням по закон вече може да си върнеш капарото и не изгара... Така че ще си вземете паичките

# 549

Както и  Kristisha ти е написала - няма такова нещо. Ако ти с с отрицателен резусфактор без значение от кръвната група, а мъжът ти с положителен на три пъти през бремеността ще ти пуснат изследване за антитела. И ако бебето се роди с положителна, ще ти ударят една ваксина и готово.

Kristisha, значи няма какво толкова да го мислиш. Решете първо къде ще живеете, пък те квартирите са лесна работа  Mr. Green

# 550
  • Пловдив
Anni0422, veselotof а аз уча в Свищов. По точно сега завърших бакалавър, но август ще запиша магистратура (редовно) заради ония хубави 2880лв, който държавицата ни дава Simple Smile (дано всичко е наред до тогава де). Та и живея тук (жалко) Simple Smile
Аз воднисто течение не съм имала....за разлика от моето, което е доста гъсто и разтегливо (като при овулация) и е жълто. Надявам се да не е нищо сериозно и на следващия преглед ще ми вземат съответните изследвания.
Ох и ние сме в момента в процес на ремонти и то много големи. Цяла къща си правим. Сега сме на баните. Simple Smile Дано до септември сме вече вътре в новичкото жилище.
Имам от няколко дена и болки ниско долу. Божка ме, придърпва ме....бе ужасна работа, ама го отдавам на растежа на матката. Гледам да не мисля лоши неща, че злото чува от далече Sad
Пия си нош па и утрогестанчето и си трайкам:)

# 551
Axenia, плачи колкото е необходимо, здравословно е , и все пак не се ядосвай за капарото преди да си видяла и апартамента на брокерката, току виж взел да не ти хареса.

Аз да ви кажа, с Ива-бебе доста квартири сменихме и то именно зимно време. Падне снега и хазаите идват да ни изнудват да вдигат наема. Явно са очаквали ,че с бебето посред зима няма да тръгнем да се изнасяме,ама ние упорити, а и като са те притиснали разходите, ще идеш на по-евтиното, нищо че навън е минус 20.

Kikito86, не се шашкай излишно, за да не влошиш нещата. Бебетата са силно резистентни на странични влияния. Аз какви страшни неща преживях, докторите се бореха за живота ми цяло денонощие, а бебето нищо не беше разбрало. Познавам жени с драматично отлепяне на плацента в пети месец - отново върху плода нямаше отражение. Аз с Ива съм падала, удряла съм си корема, едва не се набучих на едно желязо в осми месец от блеене в облаците - Господ ако е решил да го родиш живо и здраво това дете,така ще бъде! Но ти с това кървене, мисля,че е хубаво да се успокоиш, ако трябва помоли да ти дават нещо лекичко успокоително, защото съм чувала,че при стрес може да се появят разни неща,да не казвам, които да влошат картинката, да не пояснявам  Simple Smile СПОКО!

# 552
Локресия и аз така смятам.. Simple Smile сега и аз завършвам даже другата седмица ще ходя до Свищов за защита на дипломна, но после смятам да запиша втора магистратура редовно... Август ли е записването

# 553
  • София
Аз какъв късмет - на есен съм 3 курс - последен магистратура - тъй че  Simple Smile щом ги дават ...

# 554
Да аз тая седмица отивам на изпит, и наистина тия пари ги дават на майки студентки редовно обучение до 1 година след раждане на детето, ама то да се роди живо и здраво пък парите са бонус за ужаса, който изживях в свищов за една година, от тогава съм на облекчен режим и съм много по-добре Crossing Arms
Споко аз почти всеки ден рев рев и незнам защо го правя, от най-малкото и големи сълзи голямо нещо.
Преди малко ходих да си търся бельо, ей тия сутиени само малки номера #Cussing out бяс ме хваща ние с големите обиколки кво да прайм newsm78
Аз не коментирам за квартирите, защото много ги мразя, навяват ми лоши спомени и мизерия Sick е, тва съм изживяла аз де иначе знам, че май месец има най голямо предлагане и търсене Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт