Отговори
# 90
Аз си избрах за ден 11 март:)
Да ви питам, вчера си взех направлението, номер 9, сега с това направление си ходя до край или после трябва да взимам някакво ново от личната? Че на колежката ми са й казали, че после ще й трябва номер 11.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:42 от Kristisha

# 91
Честита Баба Марта на всички,да сте здрави и усмихнати   Simple Smile
Скромно ще ви почерпя и за именния ден на сина ми

# 92
здравейте и честита Баба Марта момичета   bouquet днес тук е слънчево и много приятно  newsm08
по въпроса с килограмите  Embarassed аз съм качила 2 кила  ooooh! ама можеше и да е по-зле понеже аз не работя и с проблемите с кръста съм постоянно в леглото с компа и дистанционното на тв.и аз вече почнах да усещам страшен глад денонощно  newsm62 ама до преди 12 седмица ядях само грозде и кроасани (ох дано не ви се прияде)
tuitito аз съм така мила ,но забелязах че ми се получават от плодовете:портокали,мандарини и банани дори и от сок банан  Laughing .казаха ми да ям плодове до обед ,за да нямам проблеми вечер с к-ни.
veselotof,няма страшно бебока е добре защитен там вътре   Peace
Ени-тка,честит ти именник  Hug

# 93
Добро утро коремчета!
Честита баба Марта на всички, да сме живи и здрави и да родим живи и здрави бебчета през септември, бели и червени, румени- засмени! newsm30
Не знаех и аз, че се избира едно число през този месец. В такъв случай ще си избера числото 21, тогава съм на егограф на БХС.
Веселото, и аз не мисля, че е проблем, че си паднала, щом не е на корема, но трябва да сме по-внимателни. Господ да ни пази и нас и децата ни! Praynig
Ени-тка, да ти е жив и здрав сина и да слушка много мама и тати.
Приятен ден на всички. Аз се залавям с малко чистене пак.

# 94
Аз пък привечер съм най-зле докато не заспя. Направо умирам от корем и  Sick Много ми се иска да си лягам по-рано и да пропускам част от тези екстри, но пусти навик да лягам късно.....Нощо време се будя само веднъж за тоалетна и после малко трудно заспивам, но не ми е кой знае какъв проблем.

Апсолютно същото е и при мен.
За килограмите също от началото на бременността - 3кг, но преди два дена видях че съм +0,5. Остава да кача още 2,5 и ще съм каквато бях преди да забременея. Аз искам много да кача килограми защото съм много слаба по принцип, ама за сега няма изгледи.
Днес в 14:20 съм на ЖК, първа консултация Simple Smile
Енитка, честит именник!   bouquet

# 95
  • Варна
ЧЕСТИТА Баба Марта ,момичета!Да сме здрави както ние,така и бебчетат ни!
Моят ден е трети  Wink

Ени-тка,честит имен ден на детенцето ти!

Туитито,и мен ме мъчат страшни киселини,най-упорито вечерта  Sad .Налага се да слагам 2 възглавници под главата  и пак в болка заспивам,но махна ли едната,положението е много зле  Sick .
Веселото,спокойно,щом не си паднала по корем,няма страшно,но занапред гледай повечко в краката  Wink

Даниелка,и аз консумирам пълнозърнест хляб,ама тия пусти закуски развалят дисциплината.Днес мъжа ми си купи рогче и закуска с кренвирш,аз изядох моята и се прехвърлих на неговите  hahaha  

Kristisha,успех на първата ти консултация!

Lemon,желая ти вече да се отървеш окончателно от тия зацапвания и да се успокоиш  Hug

Да се похваля -днес успях да се запиша за ФМ  bowuu .Не било толкова страшно,само 45 минути чаках и в сряда съм на среща с бебочето  Heart Eyes

# 96
Да ви почерпя виртуално, бремелинки, за РД-то ми, но без тортички и снимки, че да не се подразни някой Simple Smile Ето една такава тортичка   party023
И да ви честитя Баба марта и да  ви пожелая хубав и усмихнат ден. При нас поне е слънчево много
днес.
Лейди Пол, да ти кажа моята лекарка каза, че БХС ще ми излезе 50лв, ако искам да го правя. Мисля, че 80 е много  newsm78
Стилянка, направление 11 е за педиатър. Това наесен Simple Smile
Аз от вчера имам леко менструално напрежение в корема, чак се чудя нормално ли е в 4-ти месец да се появява  newsm78 но уж не се шашкам.
Прекрасен мартенски ден ви желая и да се закичите с любимите си хора  Hug

# 97
Честита Баба Марта момичета кокичета   bouquet да сте бели и червени, румени засмени  Hug
Днес слънчицето така грее супер  Simple Smile направо, честито на всички именници да са живи и здрави  Hug
Аз снощи бях много зле  Sick ужас направо, а уж отминава   newsm78
Туито за киселини с първата ми бременност ми помагаше "Талцид" както и пиенето на големи количества вода на веднъж, както и сега де като усетя киселини действам с водата  Wink
Веселото  Hug
Кристиша стискам палци за прегледа  Hug
Лек и усмихнат мартенски ден ви пожелавам Hug
Голд Честит ден ден, както казва моя син жива ,здрава и много обичана
а за болката да не съвпада с датата на която ти е била за мц?

# 98
Честита Баба Марта мамчета Simple Smile Много здраве и усмувки ви желая Simple Smile

# 99

Аз от вчера имам леко менструално напрежение в корема, чак се чудя нормално ли е в 4-ти месец да се появява  newsm78 но уж не се шашкам.

Честит рожден ден, мила!   bouquet
Не подценявай това напрежение в корема, аз сега,докато лежах в болницата, научих, че всъщност точно в 3-4 месец се появява, не е нормално, нещо като контракции са и лекарите,които мен ме следиха, ми казаха ако усетя такова нещо, веднага гълтам 2 таблети но-шпа и лежа.
Аз се притеснявам,че никога не съм имала менструални болки и не знам как ще разпозная нещо такова. Казаха ми ниско долу, показаха ми къде може да го усетя, нещо като стягане се усещало...за сега май не съм усетила,но нощес сънувах някаква гадост и се събудих цялата плувнала в пот и с твърд корем. Но твърдината беше около пъпа, а не там ниско, където ми показваха докторите.

# 100
Честита Баба Марта сладурки  newsm51 Да сте весели , засмяни,  румени и здрави!

# 101
Благодаря, момичета!
Голдайс, честит Рожден Ден, и никакви болки повече    bouquet
Бебитка, ти къде записа ФМ?

# 102
Колди, честито мила!  bdbaloniПожелавам ти здраве, щастие много любов и наесен здрав бебок!  bouquet
Кристиша, успех днес! Hug
Бебитка, успех в сряда! Peace

# 103
  • Варна
ColdEyes, bdbaloni
Пий но-шпа,не са хубави тия менструалните болки  Peace .Всичко ще е наред  Hug

Kristisha,при доц.Балев.Ако не се лъжа ,ти спомена,че също ще си там

# 104
Дани, балгодаря  Hug
Бебитка, искам много да се запиша при него на ФМ, но сиг ще е за по другата седмица. Успех в сряда и да се похвалиш как е минало всичко  Hug Ти по телефона ли записа час или на място отиде?

Общи условия

Активация на акаунт