Отговори
# 75
Тя каратата е поименна могат само 5 човека да я ползват
За осми март ще пътувам, че на 9-ти съм на изпит и мойта колежка ме е поканила на вечеря Simple Smile по скоро като излезем да вечеряме някаде прекаляваме с яденето и тя си прави майтапи с мене  chef

# 76
Честита Баба Марта! Да сме здрави и засмени, с бебчета през септември!

# 77
Pampers, не почна ли да ти просветва вече? Ти много се измъчи...

Мен снощи като ме беше хванало едно гадене, обаче ме и втрисаше. На 2-3 пъти бях а-ха да Sick, но се удържах. Така и не разбрах обичайно неразположение ли беше или някакво вирусче. Засега днес не ме втриса, да видим... Мъжът ми искаше да оставим малкия още малко при баба му, на мен обаче ми е криво вкъщи без него (а и съвсем се демобилизирам и разкапвам, само спя и лежа по диваните - за една седмица без него вкъщи дрехите от простора не си прибрах в гардероба!) и си го прибрахме. Сега ми вика - да не съм чул, че ти е лошо и не можеш да се занимаваш с него...

Килограмитепри мен варират +/- 1кг засега. Преди коледните празници бях 54, около тях към 54,5-55. Сега като се меря някой ден стигам до 55,9, друг ден до 54,2. Вчера последно бях 54 - луда работа Simple Smile Предполагам обаче, че е от хляба - на мен винаги много ми се е лепил хляба (всякакъв-бял, пълнозърнест, няма значение) и по принцип не ям особено хляб. Сега обаче много ме избиваше на хляб и тестено - в момента вече не. Сега съм на вълна салата снежанка и чери домати - някой ги беше споменал тук във форума и като ми се приядоха, сега не мога да се спра Simple Smile

И... честита баба Марта! Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:04 от Lulu25

# 78
 честита баба марта момичета. Wink

# 79
Честита Баба Марта! Бели и червени, весели и засмяни Simple Smile Да са ни живи и здрави бебчовците:)

# 80
  • София
Честита баба Марта!

Аз вчера изкарах кошмарен ден и също толкова ужасна нощ Confused  Днес съм съвсем малко по-добре, какво ми стана не знам...  Мисля, че не е вирус, защото нямам Т, но всичко ме боли, не мога да помръдна Confused
Само детенцето да не се разболее Praynig

Лулу, и аз съм на вълна чери домати Laughing  Като ми се прияде нещо, хапвам си от тях или някакъв плод. 

Памперс, ти като гледам и сега си в 13-та седмица.  Когато навършиш 13, ще си вече в 14-та Wink

Ох, оставям ви, че малката иска внимание...

# 81
Честита Баба Марта, мамчета Heart Eyes Да сме живи, здрави и леко бременеене пожелавам на всички.   bouquet  bigdance2   Nature Sunny

# 82
Pampers, не почна ли да ти просветва вече? Ти много се измъчи...

Имам някакви временни проблясъци за около час-два през деня Mr. Green Но вечерите са кошмар. Не смея да правя никакви резки движения и усещам как стомаха ми се връзва на възел... CrazyА ако се разсмея, кашлям или кихам и веднага  Sick Милото все ми се смее и повтаря:  hahaha"Легенът, моят най-добър приятел"

Anni0422, успех на изпита! Вие като го полеете на 8-ми, няма как да не го вземете на 9-ти Mr. Green

Sleeping Beauty, не знаех, че така се брои Mr. Green Значи да си казвам вече 14-та седмица.
Оправяй се бързо!

Честита баба Марта! Да сте много здрави и засмени през цялата година - до есента с коремчета, после с послушни бебчета!
И да не забравите да си избере едно число до 21-ви, защото какъвто е денят от месеца, такава ще ви е годината според поверието.

# 83
Честита Баба Марта!  bouquet

# 84
Да ви кажа - вчера си купих магнезий и витамини за бременни /J.Prenatal/ и вече трябва да правя график за хапчета. Никога през живота си не съм пила толкова лекарства и се разбивам! Добре че поне дуфастона ми го намалиха по 1 на ден и след седмица го спирам. Но витрината в хола е като малка аптека вече... Вие как се справяте с това?

# 85
Честита Баба Марта! Бъдете здрави мамчета със здрави бебчета!   bouquet Hug  bouquet
Памперсче, и аз знам че се избира един ден от март, но той отразява характера на жената, затова и времето през март е толкова променливо, каквито сме и жените  Mr. Green Иначе много правилно си запомнила, точно аз бях казала че бременеем заедно с приятелката ми, само две седмици е по напред от мен Simple Smile
Ние с милото си разменихме мартенички преди да замине, и сутринта си сложих неговата:)

# 86
Честита баба Марта! Здрави ,весели и засмени ! И септември  с едно или две бебчета бели и червени !   bouquet
Цитат
И да не забравите да си избере едно число до 21-ви, защото какъвто е денят от месеца, такава ще ви е годината според поверието
Е това не го знаех - мерси
Sleeping Beauty аз не вдигам Т ,даже карах пневмония без, тъй че лимончета ,чай и се пази  Hug
Цитат
. Вие как се справяте с това?
Имах аларми сутрин  и обед ,че се е случвало да забравя едно или друго  Wink

:

# 87
Тутито, ми то телефонът ми все ще си бибитка за някое  Joy
Хубав и слънчев ден, мамчета! Аз отивам на работа!

# 88
Добро утро момичета кокичета! Честита Баба Марта!!!
Поръчах си онлайн три блузки сутринта и голямо чудене падна какъв размер да са. Дано да ги оцеля и да ми стават за пролетта.
Благодаря на отговорилите ми относно падането ми.
Добре дошло на новото момиче!
Ioana_g видя ли се пола на бебчо? Гледам, че си напред в седмиците.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:30 от veselotof

# 89
Добро утро момичета и Честита Баба Марта. Отивам да ви чета, че вчера сте писали мнооого.

Общи условия

Активация на акаунт