Отговори
# 150
Благодаря, Дани  Hug То ние нямаме претенции какъв пол да е. Просто вътрешно усещам, че ще е момче Simple Smile
От Вашите приказки за сладолед и на мен ми се дояде и отидохме с колежката да си вземем:))  Laughing

# 151
Честита Баба Марта - бели и червени, румени, засмени!

ColdEyes, Честит Рожден Ден - бъди здрава и много щастлива!

tuitito Hug Hug Hug

Енитка, супер че намалява кистата, аз на 06.03. съм на преглед специално за нея, моята е 2см(за 2 седмици не беше се променила), дано да е намаляла или изчезнала Praynig

Бебчето е планирано и чакано. За каката отлагахме, отлагахме и тя взе че се случили точно, когато предприехме голяма промяна в живота ни. Сега пробвахме няколко месеца, но не много сериозно. И декември и по-сигурно януари, когато се засякохме  Embarassedповече от един път в периода стана.

Мен все така ми се гади, почти не съм плашила тоалетната, но ми е все лошо - по всяко време на деня. понякога вечер и киселини се появяват. Първата бременност 7-8-9 месец ми разказаха играта тотално тези огньове.

Килограмите са същите, но аз ходя на фитнес - силно казано- ходя на пътека, карам колело и така.

С малката още не можем да се отървем напълно от хремата и кашлицата-месец и половина.
Но сега други мрачни мисли ме тресът - в групата на дъщеря ми има варицела(тук поставят ваксини за това и пак). Малката е ваксинирана, но....аз не съм я карала никога и да не дава Господ да се заразим Praynig Като чета инфото в нета, всичко ми се преобръща. Само се моля да ни се размине Praynig. Инкубационен период от 10 до 21 дни...много ме е страх...много.

Съжалявам, че ви напълних главите с моите мрачни мисли. ММ изобщо не ми дава да се говоря за това Няма с кого да споделя, все още не сме казали на родители и близки!

Аз също понякога усещам стягане, но около пъпа, като пипам не е твърд корема, държиме различно време 2-3-4мин newsm78, притесняваме и това, а трябва ли?

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 19:24 от *Дария*

# 152
А на мен като ми кажете сладолед и съм готова да тръгна към тоалетната. Не мога да си представя да ям нещо сладко.... То точно в момента нищо не мога да си представя да ям, де Simple Smile А е време за вечеря...

За БХС и цените - има големи разлики и защото различните "оферти" включват отделни неща. При моята лекарка е 85лв - това включва феталната морфология, взимането на кръвта и въпросника, вероятно и това, че тя ще занесе въпросните данни, където трябва и ще проследи резултатите. От мен не се изисква друго, освен да отида на преглед при нея.

Аз лично така, както мислех в началото да го правя, така съм тотално разколебана и освен ако не ми хрумне друга идея, не смятам да се занимавам. Основният ми аргумент е че каквото и да ми кажат, на настоящия етап не мисля, че бих предприела каквато и да било стъпка.

За усещането за бебето - аз при първата бременост го усетих чак към петия месец ясно, но трябва да призная, че вероятно от по-рано съм го усещала, но не съм успялавала да го разгранича. Сега има моменти, в които усещам едно преобръщане, което все ми напомня на движение на бебето, но може би е още твърде рано...

# 153
Не е ли твърде рано за усещания?  newsm78 Все пак бебето е едва 5-6 см. Според всички календар, трябва да усетим движение на бабето чак през май месец. Акушерката също така ми обясни, че в момента нарастването на корема не е от самото бебе, а е подготовка на тялото за предстоящите събития.

В Майчин дом Варна БХС-то е 75 лв, а ФМ - 40 лв. Това за сравнение с цените, които коментирате.

*Дария*, стискам силно палци шарката да ви размине. Peace Аз съм карала само едната и ми е много притеснено и на мен.
За това стягане около пъпа скоро някой беше споделил, че и при него се случва.

Кой се чудеше как като не се пазим бебето е изненада? Ами като си го правил 1-2 пъти за последните два месеца и то в неуволационен период, как няма да се изнадаш на двете черти!? Mr. Green

Аз не бих си взела такъв колан. Към момента не понасям нищо около корема си, камо ли в топлото време и при по-голям. Crazy
Милото се прибра по-рано и ме закара до Н&М - разочаровна съм. Ужасно грозни неща на безбожно високи цени.

# 154
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile днес времето беше уникално и цял ден обикалям улиците и магазините Simple Smile)) приятна работа Simple Smile
Моята бременност беше също планирана. Септември месец започнахме опитите и ноември аз реших, че нещо на някой от двамата ни има Embarassed ММ каза че съм напълно луда, но ми угоди на капризите и отидохме в клиниката. Направихме си изследванията. Резултатите бяха безупречни Simple Smile
Е да, ама аз все си мислех, че нещо не е наред защото не ставаше. Луда работа. И така декември взело че станало(да е живо и здраво) .Голяма радост беше Simple Smile А сега още по-голяма. Много ни е хубаво като си говорим за това.
Аз не съм правила нито БХС нито ранна ФМ. АГ-то ми така ме посъветва. Втората ще я направим задължително.
Хайде лека вечер от мен  Simple Smile))

# 155
Здравейте и от мен!
Накрая се вредих и аз да седна на компа да се позабавлявам Simple Smile

Честит рожден ден, Колд Айс!   bouquet

Времето днес беше фантастично! Малката я оставих да щъка из парка и сега е откъртила като пор... За пръв път я пускам да ходи навън и явно ще го правя и по-нататък  Twisted Evil Нека спи детето  Grinning

А бременността ми сега е желана, но не е планирана Simple Smile Искахме второ дете (искаме и трето, ако става дума), но смятахме да стане по-натам. Разправях му аз на моя човек, че трябва да се пазим сега, защото ще стане по-лесно, ама той - нее, Стела колко време я правихме, няма да се получи бързо. И те ти булка Спасовден  Laughing Но пък сме толкова щастливии!! Малката я чакахме 4 години  Sad след два фалстарта, тя ни беше великденския подарък!!
Такива ми ти истории...

Ох, и на мен гаденето ми започва вечер... когато трябва да седнем да вечеряме... По цял ден си мисля какво и как ще си хапвам вечерта и стане ли 6 часа се почва...

А ние утре ще правим прощъпулник, колко работа ме чака и гости... Мале мале!

# 156
Pampers не знам дали пазаруваш от магазини втора употреба, но днес влязох в един и си купих дънки за бременни за 11 лева и бяха H&M. Определено 80 лева за чисто нови няма да дам  Grinning

# 157
Pampers не знам дали пазаруваш от магазини втора употреба, но днес влязох в един и си купих дънки за бременни за 11 лева и бяха H&M. Определено 80 лева за чисто нови няма да дам  Grinning

Добра идея ми даваш.  Mr. Green Ти от къде ги взе твоите?

kotkincho, весело изкарване на прощапулника и не се преуморявай!

# 158
Здравейте!
Писах, писах и тъкмо да публикувам и всичко се изтри и сега почвам отначало  Grinning.
Най-после и аз да се запиша в темата  Blush , че в миналата така и не успях. Все вървях поне 10 страници след вас. Най-после ви настигнах  newsm44.
Тези дни се записах за ЖК и си направих изследванията за кръв и урина. Искаха и кръвна група да ми пускат, но се оказа, че в картона ми седи листчето с кръвната група от предната бременност и само го копираха. Всичко с изследванията е наред освен хемоглобина. Изписаха ми Биозин Мама и от утре започвам да го пия.
За бременността и моята е много желана, но за разлика от миналия път, сега не сме си давали много зор. Казахме си когато стане стане, когато ни е писано тогава. Случвало се е някой месец и само два контакта да имаме. Миналия път много се изтормозихме, въпреки че се получи на третия месец то бяха едни температури едни тестове за овулация един стрес. Сега спряхме да се пазим от миналата пролет и аз всеки месец тайничко се надявах да не ми дойде. Но странното е, че точно месеца, в който забременях бях почти сигурна, че не се е получило, защото контактите ни не са били в средата на цикъла. За това и дори и след три дневно закъснение много се чудех дали въобще има смисъл да купувам тест за бременност. Но ето, че и да го мислиш и да не го мислиш и да го планираш и да не го планираш, когато е писано тогава става.

ColdEyes Честит Рожден Ден със закъснение  nbirthday Да си жива и здрава и ти желая лека бременност, лесно раждане и живо и здраво   ylinfant на финала.

# 159
Добро утро от мен!
Успехче, дано пишеш вшче по-честичко! А за бебетата, наистина стават когато най-малко го очакваш! Grinning
Коткинчо, приятен празник днес на дребосъка и да си избере най-хубавите неща от прощапулника! Hug Страхотни мигове са това, като се сетя кога беше и на моя син прощапулника...., времето минава неусетно! Hug

Да ви споделя нещо, някои може да ме помислят за голям егоист, но си мисля, че бебето ще е момиче. Не знам защо, вътрешно мисля така или пък е от силното желание за момиче...., и все се заглеждам по момичешки дрешки. А и тоя сън, че имам момиченце и го държах в ръцете си, даже и име имаше, преди да си направя теста, заради него избързах и го направих 2 дни преди закъснение някъде. А ако ми кажат момче, в началото сигурно ще ми е малко трудно да осъзная. Не че ще го обичам по-малко, просто много искам момиченце и си се настройвам, а не е хубаво. При вас има ли такъв момент, или съм единствена? newsm78

# 160
Добро утро!
Аз пък съм настроена за момченце. Преди да забременея два пъти сънувах момченце.
След малко с майка ще излизаме на пазар. Иска ми се да купя някоя блуза с дълъг ръкав, защото започва да ми личи, а пък моите са тесни. Познатите и приятелите ни още не знаят, че съм бременна. Ще крием до последно. Свършват ми и витамините и ФК. Искаше ми се времето да е като вчера, но уви.
Приятен ден ви пожелавам.

# 161
Ох и аз така съм се настроила за момче, но не си признавам пред никого. Инъче уж с ММ си казахме каквото се падне да е живо и здраво. Малката не знае още, че ще става кака, но като я питаме братче ли иска или сестриче, казва че иска сестриче, а и за родителите е много по-лесно, когато децата са от еднакъв пол. Нямам никакво търпение да разбера, а още е толкова рано  Cry.

# 162
И аз така не си признавам много! И мъжа ми иска момиче. А синчето като го питам и той казва момиче, че ще си играе с кукли и няма да му взима играчките, въпреки, че той не си играе де! Wink
Успехче, ти в коя седмица си?
Успокоих се, че съм единствена поне! Grinning С първата бременност не съм имала предпочитания, но вече си имам момченце и сега искам и момиченце. Като се замисля е по-добре да не са от един пол децата с толкова голяма разлика, както ще е при нас!
Веселото, успех и дано си избереш блузка! Peace А за времето и тук е много вятър и ще вали. Sad Днес няма да мърдам никъде!

# 163
Здравейте и от мен!
Толкова хубаво спах тази нощ, и още ми се спеше, ама на мъжа ми телефона звънна в 7,30! някои хора не знаят събота-неделя, искат винаги да си им на разположение, и така се ококорих в ранни зори и се чудя какво да правя.

Аз съм страстна фенка на НМ, прочетох,че някои от вас не са доволни т цените и затова ви пускам тази информация http://www.cosmopolitan.bg/shoping/cosmopolitan-i-handm-reciklir … i-fantaziraj.html
Аз пазарувам техни дрехи от години, за себе си и за детето,къде при пътувания в чужбина, къде от интернет,къде от втори употреби у нас, доволна съм от качество и дизайн, дори имам един панталон и една туника от първата бременност, които и сега ми се струват актуални и си ги нося. А от новите модели съм луднала по флоралните клинове и ще гледам скоро да се уредя с 15% ваучер, за да си купя клин с отстъпка.

И още една оферта от същия магазин : Със старта на новия сезон Пролет 2013 ви предлагаме нашата специална деним оферта. При покупка на дънки от дамската и мъжката колекция на цена над 59,90 лв., ви даваме 20 лв. отстъпка. При покупка на дънки от детската колекция на цена над 24,90 лв., 10 лв. отстъпка.

Ако не аз, то поне детето ще се обуе с едни нови зелени дънки,които си хареса преди 2 седмици  Laughing

# 164
Добро утро на всички!Аз не мога да изчета всичко от миналата неделя и се отказах. Вчера бях на преглед и всичко е наред с малкото човече  Peace Моят доктор ми даде направление за БХС безплатно  newsm78 аз като ви слушам колко пари давате за това нещо така се изненадах и го попитах втори път дали наистина е безплатно  Grinning и другата седмица ще ходя да ми точат кръвчицата. Каза ми да не правя фетална морфология сега и ми даде час за 5 април за фм като ми каза че той ги прави между 16 и 20 седмица ще ми струва 60 лв newsm78 като това пак се разминава с това дето ви казват в София различните доктори. Не знам какво да си мисля но пък доктора ме успокои че всичко си има детето всичко е наред и плацента вече имаме а пък и аз нямам никакви оплаквания така че във филми няма да се вкарвам. Сега отивам по магазините в София за нови дрешки защото във Враца няма нищо а и съм качила доста  Joy не знам до септември какво ще правя  Mr. Green Приятна събота на всички утре ще имам повече време да чета всичко което сте писали.   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт