Отговори
# 165
около 25 март ще си правя генетичните изследвания,предполагам това е БХС и ФМ,ама така и нямам представа къде да отида,още съм в голяма чуденка,за цените им има ли значение дали съм осигурена или не

# 166
  • До морето :)
Бремеността беше желана, но непланирана. Ноември започнахме опитите, но си казахме, че декември ще починем, да изкараме спокойно празниците и после Нова година - нов късмет. Та не сме се пазили, но в дните около предполагаемата О не сме правили секс. Тя пък се оказа изключително ранна. Правихме секс точно след като ми свърши и тогава съм забременяла.

За пола - аз съм 99% сигурна, че ще е мъж и гледам така да се настройвам. Дори неволно като мисля за бебето и все мъжко. Пък ако е момиче, ще е много приятна изненада. Да е живо и здраво!

# 167
Здравейте ,тумбачета аз тази нощ не можах да спя та чак сега отварям очи  Shockedпри нас бременността беше много чакана (13г) и разбирасе планирана,и аз като Дани,имам чувство за момиченце,мъжа пък се надява на мъжко,разбирасе каквото и да е ще е нашата радост Heart EyesХубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 168
@Daniella@ 11-та съм и не се надявам хич преди 15-та да науча пола.

# 169
  • Gone with the wind
g_12_09, над определена възраст на майката БХС се поема от касата, предполагам заради това ти е дал направление.

# 170
Запис. Wow 12 странички, връщам се да чета  Hug

# 171
  • До морето :)
На мен времето много бързо ми минава сега. В края на 14 седмица съм. Кога мина това време? Иначе сега когато няма гадене, а още не усещам бебето... Иначе често забравям даже, че съм бременна. Покрай Ели времето просто лети.

# 172
Добро утро! Хора, абе вие боядисвате ли си косата. Знам, че с амонячна боя е забранено. Ама с други някакви няма ли как. Аз съм си бая побеляла и до Септември ще заприличам на блатна вещица, ако не намеря алтернатива...

# 173
Ох колко искам и аз едно малко сладко момиченце Hug ММ искаше момче, но от няколко дни вече взе да се замисля и вече му се иска и на него да е девойка, но каквото и да е няма да го върнем Laughing Crazy На 5-ти съм на преглед, тогава ще направим и всички изследвания...дано всичко да е ОК (доста съм се притеснила Praynig) и много се надявам и пола да ми кажат  ylinfant. На сестра ми като беше бременна преди 4 години доста рано й казаха пола на детето само по костите и нямаше грешка Hug Дано да разбера Crazy

# 174
Добро утро! Хора, абе вие боядисвате ли си косата. Знам, че с амонячна боя е забранено. Ама с други някакви няма ли как. Аз съм си бая побеляла и до Септември ще заприличам на блатна вещица, ако не намеря алтернатива...

Аз преди 2 седмици се боядисах с безамонячна боя, но моя доктор ми каза, че след 12-13 седмица да си се боядисвам колкото си искам.

# 175
Добро утро, момичета. Едва успявам да прочета какво сте написали.
Първо, макар и със закъснение:
Колд Айс, честит рожден ден!
Енитка, да ти е живо и здраво детенце!
И моята бременност е много желана и много се радваме.
Относно боядисването - аз се боядисвам с амонячна /в салон/, защото корените ми са бели, а дължините ми започнаха да ги покриват с INOA. Има и бои на билкова основа, но са по-скъпи, пък и едва ли ще ми покрият белите коси, които при мен са точно на бретона и темето и ужасно си личат.
И аз уважавам дрехите втора употреба- особено, когато ги купя чисто нови. Мисля да обиколя да видя какво има, въпреки че още нямам нужда от специални дрехи.
Днес съм във Фемина от 11,45 на разчитане на кръвния тест, хубав ден ви пожелавам!

# 176
И аз се боядисвам с безамонячна на Лореал. Даже съм за боядисване, ама ще изчакам още малко! Crazy

# 177
  • Пловдив
Добро утро мами,
аз съм на фризиор за кичури на 14.03 Simple Smile Питах си фризьорката дали има опасност и тя ме увери, че нямало проблем.
Ние двамата с моя мъж искаме момиче, ама все имам чувството, че ще е момче. Каквото излезе ще си го обичкаме много.
От вчера много ме боли коремчето. Явно от с..са, който правихме. Уж лекичко, ама пак ме боли. Май ще се откажа да го правя...Sad
Вие имате ли жълто течение. Тук от няколко дена ми се появи жълтеникаво течение. Като ида на АГ ще питам задължително.
Аз на 28.03 съм на консултация, т.е. ще съм в 16 седм. и няколко дена (дано всичко да е наред)и тогава ще запишем час за БХС и ФМ. ТЯ май се прави м/у 18-20 седмица, нали?
Ох, като гледам как пече веселко навън, май обличам един анцунг и ще накарам мъжа да идем в една местност тук в моя град да се разходим, пък и да разходим моята малка кукона (малката ми чихуахуа). Горката беше с счупен крак 2 месеца:( с едни шини и пирони в крачето...но сега е супер и само и се тичка Simple Smile
Хайде оставям ви да си изкарате и вие хубав съботен ден, а аз отивам да разходя тумбачето, което вече май започна да ми личи Simple Smile

# 178
  • София
Много пишете, момичета, спирка нямате  Grinning
Съжалявам за онези, които все още имат неразположения. Аз отдавна забравих за тях, за което искрено се радвам.
За пола, на мен още преди няколко седмици ми каза евентуално какво ще е. Последният път потвърди, така че явно има начин да се види по отрано, зависи от техниката явно. Но така или иначе ще чакам до следващият преглед за да се убедя.
За боядисването не разбирам защо да не може. Момичета, бременни сме, не е нужно да живеем в някаква изолирана среда до последно. Вече доста напреднахме, видяхме си бебенцата, чухме сърчица, посещенията при лекаря се разреждат, така че давайте го по-спокойно. Живейте си живота, грижете се за себе си, поддържайте си се, радвайте се, дишайте спокойно. Ако трябва да обмислям всяко действие - мога ли или не мога, всяка хапка - трябва ли или не трябва, до края на бременността, честно, ще лудна. А и няма да мога. Същото важи и за криенето на бременността. То ако има нещо да се случва, ще се случи неминуемо. Така че не виждам защо да не се наслаждавам от сега на вниманието на околните. Аз лично с гордост си пъча тумбачето, пазарувам дрехи без скрупули. В тази връзка въпрос към Амели - тази отстъпка важи ли и за "бременни дънки", т.е. водят ли се от дамската колекция  Blush предполагам да, ама да питам. Аз вече си взех от тях преди няколко седмици, но още едни никога не са излишни. Не съм особено голям фен на марката, никак даже, но май е единственият магазин, в който съм виждала дрехи за бременни. То не че ми е трябвало да търся преди де.
Леле, май се унесох  Mr. Green Аз не пиша дълго време, ама като започна...  

# 179
Добро утро,
Днес голям сън голямо нещо newsm03
Много са ми интересни тия прощъпулници, да кажете какво сте си избрали

Общи условия

Активация на акаунт