Отговори
# 285
  • Варна
Дидка,и на мен са ми голям проблем течностите.Водата я повръщам на момента и вече месец може би не съм кусвала.Карам за компоти и кисело мляко.Не се притеснявай,важното е да поемаш течности  Simple Smile

# 286
  • София
lokresiq, ако имаш съмнения за гъбички, по-добре отиди на лекар да ти вземат секрет и да те лекуват.  Не се самолекувай, така може да станат хронични.

Аз не се чувствам много по-добре и ще ходя при ЛЛ.  Много съм притеснена за бебето, но се опитвам да не се отдавам твърде много на мрачните мисли.

Бебитка, всичко ще бъде наред Hug  И само информативно - ти вече навлизаш в 13 седмица Wink

# 287
  • Gone with the wind
Bebitka,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

За течностите - преди пиех много безалкохолни и почти не пиех вода, но изведнъж, още преди да разбера, че съм бременна, ми се отпиха всякакви безалкохолни и започнах да се наливам с вода. Постоянно съм жадна  Rolling Eyes За това пък нощем се будя по Н на брой пъти да пишкам, често след това не мога да заспя и съм все като парцал. Тази нощ например се събудих в 3, въртях се до 4 и станах, та да оставя поне Боян да поспи.

# 288
Добро утро, момичета,
какво усмихнато време Simple Smile Тази нощ само как съм спала - 10 часа - само с едно прекъсване до тоалетна. Чувствам се страхотно и това слънчице ми повдига настроението Simple Smile
kotkincho благодаря за обяснението за ниската плацента. Аз някъде четох, че е срещана често в началото на бременността и че после ще се вдигне. Дано и за теб и за мен да е така. Аз постоянно се чудя какво да правя с тази моя работа - да ходя ли, да не ходя ли - не мога да взема решение.
bebitka стискаме ти палци - всичко ще бъде наред - мисли положително Simple Smile Колкото до сутиените аз си взех безшевни, ама те като растат ли растат и са тежки - не ми ги одържат и според мен ще увиснат. Купих си просто по голяма чашка Simple Smile Пък дано да се спрат, че иначе не знам. И на мен не ми харесват сутиените за бременни Simple Smile

# 289
Добро утро  Grinning
Слънчево прекрасно врене , от кога си мечтая за това не е истина , но ето най-накрая се поусмихна слънцето  Grinning
На мен голямата ми дилема сега е дали да не оставя малката да си стои у дома , за да се предпазя така да не ми донесе някоя шарка или отново вирус  newsm78   Ще трябва да прекарваме обаче много време на вън , защото това дете бъка от енергия и постоянно трябва да се движи .
Bebitka,стискам палци , този път да преминеш през тази седмица успешно , а и силно вярвам че щее така !  Hug
Тези дни прекалявам с храната , и нещо много взе да ми се яде сладко и най-вече китайска храна  Crazy Снощи му казвам на ММ като си лягаме , че пак много ми се е дояло китайско , и той ме бъзика -"абе ти да не вземеш да изръсиш някое китайче"  Mr. Green
Вчера доста ме болеше ниско долу , и изпих два магнерича -един на обяд и един вечерта и днес няма болки . Дано е било само временен проблем  Praynig
Много хубав ден ви желая , с много положителни емоции и без неразположения  Hug

# 290
Дидка,и на мен са ми голям проблем течностите.Водата я повръщам на момента и вече месец може би не съм кусвала.Карам за компоти и кисело мляко.Не се притеснявай,важното е да поемаш течности  Simple Smile

И аз имам проблем с водата, но е малко по-различен от вашия Laughing Аз прекалено много вода пия 3 литра си изпивам без проблем, пишкам често, но през нощта не ставам Laughing
Мисли позитивно колкото и да е трудно...сигурна съм че всичко ще е наред тоя път Hug Praynig

# 291
  • Пловдив
Bebitka, миналата година април месец стигнахме едва до 7 седмица. Разбирам те напълно, защото докато я мина няма да описвам как се чувствах. Да не говорим, че преди преглед при доктора така ми треперят ръцете, че ги крия в джобовете. Просто трябва да си стоиш кротко на леглото, да четеш форума и да си пишеш  Grinning, а разходките да са кратички и спокоини. След първия път установих, че това е по важно за мен от работата и от каквито и да е други ангажименти. Така, че спокойствие, държиш креватчето и ще стигнете докрая. Аз съм в началото на 14-та седмица. На възраст съм. Стискаме си палци, молим се и се надяваме на едно ей такова  newsm30 малко сладко дупе.

Относно сутиените, казах че си купих безшевни. Бюста преди това не ми беше голям, но за няколко седмици се постара доста да порасне. Засега ми вършат чудесна работа. Отдолу ластика не ти стиска да ти е дискомфортно, просто държи нещата под контрол.  Grinning
Аз пък онзи ден се събудих с много странно напукване около устната - все едно съм си облизвала устните при вятър цял ден навън, а не бях излизала. А вчера направо си цъфнах с херпеси. То на мен си ми излизат, но пък цели три никога.  newsm78 Вероятно е от липса на витамини. Не било опасно за бебка, но не ги мажа с нищо. Няма кой да ме хареса... въпреки, че на 8-ми март ще излизаме...
Относно течностите - почти не пия нищо  Sad Пия по две три чаши максимум вода и една чаша кисело мляко. Ми не ми се пие какво да направя. Да се насилвам ли?

# 292
Привет,

Нова седмица и си вися в офиса, с надеждата бързо да стане петък  Mr. Green Уморено ми е малко, че станахме рано с малчо. Той днес е на целодневна екскурзия до един замък с детската градина, много се вълнуваше, но и се притесняваше да няма духове и лоши рицари, които да ги нападнат  Mr. Green Като си го взема следобяд, ще разказва  Joy

На мен ми затихват неразположенията и едвам се спирам да съм по-разумна и да не се мятам да играя пингпонг и да се разхождам по цял ден  Mr. Green Добре че е студено, та ще трая още. Иначе с ММ и с други работи се поувлякохме, ама не се оплаквам  Blush Покрай затихващите неразположения и аз, както всички, се вкарах в разни филми, та чакам 19.3 да си видя беб и да се успокоя, още повече, че тогава ми е и ФМ. Добре че помня, че много от вас около 10-11 седмица бяха така, та се теша с тази мисъл  Hug

За херпесите, понеже по неволя съм специалист в областта - не можеш с нищо да ги мажеш, нито да взимаш разни лекарства. Но то и за мазилата, както се казва, без тях минава за 7 дни, с тях - за седмица  Mr. Green

# 293
Здравейте коремчета,
Bebitka, стискам палци да прескочиш злощастния период този път. Имай вяра, Господ си знае работата.
Относно сутиените - аз си купих два за бременни и хич не съм доволна.  Толкова ме сърбят от тях гърдите, че чак полудявам. Мислех си, че си въобразявам, махнах ги, ходих с нормален една седмица - всичко ок. Днес сложих пак за бременни - ей издивявам. Толкова ме е яд - 50 лв на вятъра.
Сега незнам какво да купувам, безшевните дали ще ми задържат бюста. Той по принцип си е малко по-големичък, представям си какъв ще стане по-нататък.
Относно запушения нос - и аз редовно като си лягам усещам, че е запушен, много странно. После сутрин като стана, обикновено си е ок.
Айде момичета, хубав и слънчев ден ви пожелавам.

# 294
Случи ми се нещо странно, повърнах си стомашните сокове и глава всичко ми мина  Thinking
Аз пък от както съм забременяла пия вода, преди това даже не я доближавах, даже прекалявам понякога вечер с наливането с вода  Whistling
За сутиените- имам много голям бюст, държа го с мойте си ластичните, ама вече ми умаляват, казах на зълва ми  Mr. Green да ми търси в Испания, тя ми каза, че не е виждала толкова големи и ще ми търси в специализирани магазини. Е тя от къде да знае кво има на нея не са и трябвали, няма моя проблем с тва нещо  Joy вече се майтапя че скоро ще ми стигнат до колената пустиите #Crazy

# 295
Случи ми се нещо странно, повърнах си стомашните сокове и глава всичко ми мина  Thinking
Аз пък от както съм забременяла пия вода, преди това даже не я доближавах, даже прекалявам понякога вечер с наливането с вода  Whistling
За сутиените- имам много голям бюст, държа го с мойте си ластичните, ама вече ми умаляват, казах на зълва ми  Mr. Green да ми търси в Испания, тя ми каза, че не е виждала толкова големи и ще ми търси в специализирани магазини. Е тя от къде да знае кво има на нея не са и трябвали, няма моя проблем с тва нещо  Joy вече се майтапя че скоро ще ми стигнат до колената пустиите #Crazy

# 296
Момичета,днес навлизам в 12 г.с .Стискайте палци да премина през тази проклета злощастна седмица,че вече трети път ми е спънка винаги тя и съм страшно притеснена Sad  Praynig
И с краката стискам палци  Peace Ати си мисли само положителни неща. Hug

За без сутиена - то на мен няма какво толкова да ми увисне, а и като съм с по-прилепнала блуза към гърдите, няма на къде да шават.  Mr. Green Но да видим де, да не си правя сметки без кръчмар.

За носа - моят като стана се запушва и после отминава.

lokresiq, добре дошла в отбора с ужасните коси. Аз се отказах д аси купувам специален шампоан, защото това е вътрешен хормонален процес и се съмнявам да се повлияе външно.

За гъбичките съм на мнение, че е по-добре да отидеш на преглед.

dddidka, водата е много важна особено сега през бремеността. Аз преди година и половина имах проблеми с пиенето й. Дори като пийнех малко повече и ми ставаше лошо. За да го избегнеш това пий често и по малко. Пий топла вода. Колкото е по-близо до телесната ти температура, толкова по-бързо се усвоява от организма (до 10 мин) и няма да усещаш тежест в стомаха. Първите дни е много трудно, за това пиех под час и направо ми се ревеше. Ходех ужасно често до тоалетна,но за 2-3 дни това се оправи. Изчисти ми се урината, вдигна ми се кръвното, подобри се работата на стомаха ми, кожата,косата и ноктите ми спряха да са сухи.......а през бременността липсата на вода е един основните причинители на гадене, повръщане, проблеми с плацентата. Соковете и другите течности не ви носят вода в организма, а някои дори го обезводняват. Прясното мляко при лица над 20 години вреди да се пие особено на гладен стомах. Не се лъжи от тези неща. Ако ти е гадна топлата вода, слагай резенче лимон в нея за вкус. Ако имаш въпроси, съм на среща, като вече минала по тоя път Hug

DianaR, не ти се пие, защото не пиеш. Организъмът живее както го научиш - иза храна и за вода. Но това не означава, че функционира правилно.
За херпеса - на мен падне ли ми имунитета и съм се сдобила поне с един. Никакви мазаила не ми помагат, но откакто открих лепенките се родих-особено,ако ги сложа още в началото. Минава бързо,не сърби,не боли,не хваща коричка и съответно проблемите покрай нея.......ако искаш пробвай, най-вечеза твой комфорт. Аз имам приятелка, която дори слага червило в-у лепенката и въобще не се забелязва.

ku4o, намали водата привечер и няма да ставаш нощес. Аз така направих - изпивам си дажбата до към 7/8 и после само по някоя глътка пия. Вече няколко вечери въобще не съм се будила  Mr. Green

Sleeping Beauty, в какъв смисъл не се чувстваш добре? Не ти отшумяват неразположенията или друго? Стискам палци.

sealover, отдайте се с малката на разходки в хубавото време. Тъкмо ще се порадвате една на друга, че после с бебеоще е по-трудно, хем ще си спокойна, че няма да носи зарази.

Спирам, че пак се поувлякох.  Blush Много слънчев и успешен ден!

# 297
Анинка и аз съм с доста голям бюст, а сега и  bombs доста по забележим  Mr. Green, но да ти кажа четно без шевните ми вършат чудесна работа  Peace пробвай

# 298
  • Варна
Sealover,ако се чувстваш добре,според мен се гледайте с малката. Peace .И умната с китайското  hahaha

Шамс,не се притеснявай,а се радвай,че са ти понамалели неразположенията,но очаквай и извънредни включвания  Mr. Green

Против пърхут се сетих много ефикасен лек-обливане  на скалпа с коприва.Това не съм го правила от години,но сега ще го включа в действие.Пробвайте ,ако ви се занимава.А това с яйце(жълтък) и мляко и аз съм го прилагала,но като шампоан,а не като маска.

Sleeping Beauty,аз ги броя седмиците по грешния вариант  Rolling Eyes .Имах предвид,че на лентичка съм била 12+,а това действително означава 13 седмица Simple Smile .И благодаря много ,момичета ,за подкрепата  Hug  Hug  Hug

# 299
Момичета, записахте ли се вече за втората ФМ във 20 седмица? Ако да къде и при кой?

Общи условия

Активация на акаунт