Отговори
# 270
  • София
Добро утро!

Pampers, ето от тази рецепта взех как да приготтвя тестото:
http://fortisimo.eu/index.php?option=com_content&view=articl … nas&Itemid=82

Само с разликата, че прибавих доста брашно отгоре доакто да стане годно за месене и точене.

Усмихнат ден ан всички!  Simple Smile

# 271
Добро утро на всички!
Пожелавам много усмихнат ден и едно хубаво начало на новата седмица! Heart Eyes

# 272
Добро утро момичета!

# 273
Добро утро и от мен момичета кокичета   bouquet
Пожелавам ви прекрасна седмица изпълнена с много и все положителни емоции  Hug
Аз утре съм на преглед и нямам търпение вече да видя  baby_neutral

# 274
Добро утро и от мен!

Как ви се готви не знам, аз съм като парцал. Отделно още ми се  Sick само като си помисля за дадена храна. Иначе периода с гаденето попреминава, поне доста по-рядко се появява. Само безсънието много ме мъчи.

Има случаи, в които варицелата повтаря - моя колега например я изкара повторно с детето си. Така че по-добре не рискувайте. Вярно, че я мина много леко и само за няколко дни, но в нашето състояние е опасно.

Ниската плацента се вдига нагоре в повечето случаи - още е много рано да се каже дали така ще остане. При мен май на ФМ в 20та седмица ми казаха, че се е вдигнала с предната бременност  newsm78

Колко трябва да е голям ембриона за БХС? Някой беше споменал, че са го върнали за това?  Моето върви назад и се чудя дали ще е достатъчно голямо след ФМ да правя БХС.

# 275
  • София
Добро утро   bouquet Успешна и слънчева седмица  Heart Eyes

# 276
Добро утро,слънчев ден на всички,аз трябва да бягам по задачки,сметки да плащам,а така ме мързи..уффф  Embarassed

# 277
Добро утро, мене пак ме мъчи главоболието, ама мисля днес да излизам малко, че много съм се отпуснала Embarassed

# 278
здравейте мамита   bouquet
гледам за зачеването сте си говорили.при нас стана ведна още на първия месец.решихме да спрем да се пазим ноември след цикала ми, като бях наясно и обясних и на ММ ,че сигурно няма да стане веднага и ще са необходими няколко месеца поне.декември месец почнах да се чувствам странно боляха ме гърдите и много ми се спеше.решихме ,че се е получило и на 30.12 си направих тест ,който  показа  EFN бяхме много разочаровани и най-вече ММ.държа теста в продължение на 1ч. с надежда че ще се покаже  EFP  smile3521 след това продължи да ми закъснява и решихме направим нов тест на 14.1 ,който беше положителен и на другият ден отидохме на док.който потвърди. оказа се че първият тест е бил лъжлив.
моята сестра също беше бременна с момче и беше цялата в акне така че не вярван на нищо друго освен на док.въпреки че всички ми казват че ще имам мома понеже лицето ми стана кръгло на лунички,пораснала съм доста на дупе и коремчето е кръгличко  Wink надявам се в края на месеца да се покаже вече какво е  Praynig
лелееееее отплеснала съм се доста в писане  ooooh!
приятен ден  Hug

# 279
Добро утро коремчета Hug Heart Eyes Днес май се очертава страхотно време и ще трябва и аз да се поразмърдам малко, че вчера не съм ставала заради зацапването, но за щастие сега вече няма Wink надявам се да не ме "изненада" отново. Утре ще ходя да видя беборанчо и се моля всичко да е наред, ще правиме и изследванията Confused Стискайте палци Blush

# 280
  • Пловдив
хайде добро утро и от мен:)
Навън времето е убиец. От няколко дена не съм се спряла и след малко пак тръгвам по разходки. Като гледам и прогнозите съм най - щастливия човек:)
Мен също ме понаболява от време на време ту вляво, ту вдясно Sad но си пия нош па по 3 пъти на ден и почти не усещам Simple Smile може и от голямото обикаляне. Не мога да се затворя. Хващат ме нервите удома.
Мале от няколко дена си гледам косата....просто съм ужасена. Никога не съм имала пърхот. По принцип косата ми бързо се омазнява, защото е доста тънка и хилава, а сега цялото ми теме се лющи ужасно. Вече не знам какво да правя. Има едно СЕБОРАЛ и с него почвам да се мазотя след баня. Преди ми помагаше за косопада много. Ще видя сега дали ще свърши хубава работа.
Оня ден си взех едно мазило за стриите. Всички ме съветваха да не купувам скъпи неща, че нямало файда и ми препоръчаха един крем с какао и нещо си там. Много хубав ей. Попива бързо, мирише супер хубавко и после кожата ми става като коприна. А е само 7.50лв. Мислех си, че е буклук но го купих и сега не съжалявам никак Simple Smile
За гъбичките...аз май от време на време усещам някакво чувство, че са ме погнали, но взех бързо решение...Simple Smile Имам си едно кремче КЛОТРИМАЗОЛ и сега си се понамазвам по мъничко. Разбрах, че не вреди на бебчо. Застраховам си се да не ме лепнат, че е някакъв ужас:(
За готвенето...хич ме няма. Добре, че е ММ който готви. Той и без това яде от 100 години сами месо(предимно пържоли на фурна) и салатки. Та сам си ги прави. Голямо щастие Simple Smile
Ехх пак се улях с писането  Embarassed
Отивам да се глася и да глася и моята малка принцеса(кученцето ми) за разходка:)
хайде лек слънчев ден на всички Simple Smile))

# 281
  • Варна
Здравейте  Hug

Как хубаво пече навън,а колко е измамно...Вчера се бях нагиздила с пола,но се върнах да се преоблека,че си беше направо студено  Simple Smile .

Ниската плацента и мен ме интересува.Нещо съм си втълпила,че е възможно да  се дължи невъзможността ми да преминавам    не големи разстояния без тежест в корема,именно на нея .Това предполагам ще се разбере на ФМ.Дано съм сгрешила все пак .
 Момичета,днес навлизам в 12 г.с .Стискайте палци да премина през тази проклета злощастна седмица,че вече трети път ми е спънка винаги тя и съм страшно притеснена Sad  Praynig

Амели,желая ти възможно най-бързо да оздравее мъничето ти и да се гушкате  Heart Eyes
За варицелата и аз знам,че не повтаря,но все пак нека сме  предпазливи .

Pampers,смело решение лятото да ходиш евентуално без сутиен  Mr. Green .Аз смених номера още в началото.Бременелските сутиени хич не ми допаднаха и си купих обикновени,по-голям размер.
А тия безшевните държат ли добре бюста отдолу,че ме е страх да не увисна  Rolling Eyes

g_12_09.заинтригува ме снимката с раждащия мъж  Mr. Green .Колко пъти съм си мечтала да могат да ни вземат те поне някои неразположения,ама тц Simple Smile

От месец може би забелязвам,че през нощта ми се запушва носа и на сутринта всичко си е нормално,а съм напълно здрава.Някой друг има ли такива наблюдения при себе си?

RAQSVETLINA,успех на утрешния преглед  Peace

malina 07,Tanishte  я бяха върнали,но не помня точно за какъв размер ставаше въпрос

Kikito86,стиснати палци и за теб! Hug

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 10:09 от Bebitka

# 282
Привет и от мен в новата темаа  Hug
Ох миналата седмица се занимавах с майстори и ремонти, нооо вече приключи и съм много доволна.
Вече  приключихме с голяма част, остана само обзавеждането.
Леле 19 страници как ще ви изчета момичетаааа  Wink
Надявам се всички да сте добре и вече да се радваме на хубавото временце навън.
Хайде приятен ден от мен и успешна седмица  Flowers Four Leaf Clover

# 283
Локресия мила на мен за пърхота много ми помага кисело мляко с едно яйце разбито вътре и си мажеш косата, стоиш около 15/20 мин. и миеш  Peace става даже по бляскава
Бебитка стискам палци мила всичко да е наред с теб  Praynig
иначе и аз се събуждам със запушен нос и после през деня нищо ми няма за моя радост  Hug
Ани дано разходката да те освободи от гадното главоболие, аз в петък бях много зле така ooooh!
Относно готвенето и мен хич ме няма още не мога дори и хладилника да отварям без  Sick ужас само да ми замирише на салам ела гледай  Mr. Green

# 284
Bebitka,стискам палци а ти мисли положително не викай такива мрачни мисли.сигурна съм ,че всичко ще е наред   bouquet относно запушеният нос аз съм така ,но не знам на какво се дължи това може да няма нищо общо с бременеенето  Wink
момичета при мен има едно странно явление ,всеки ми казва че трябва да пия повече вода,а аз изобщо не мога да я пия и ми става лошо на стомаха от нея,карам само на сокове и прясно мляко  Mr. Green но аз и преди да забременея не сам пиела вода много рядко само ако нямам сок  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт