Отговори
# 360
Днес гледах този шезлонг на Нуната много е готин и ние май такъв ще вземем....

По добър е от Баунс енд слийп на Сътокето... доста по голям и по-удобен ми се стори Нуната

# 361
Curli D, количката за моето дете е Stokke. Ако можеш да си я позволиш ти я препоръчвам с две ръце.
Гледала съм също и Mima Xari/Kobi, както и Recaro Babyzen. За Nuna нищо не мога да кажа, защото съм се насочила към количка и другите не ме вълнуват. В раздел На пазар има специална тема за бебешки колички и момичетата могат да те насочат към подходящата по критерий количка.

Moжем... принципно,но ми казаха че била тромава и тежка.. коша за новородено бил малък... нямало достатъчно място за багаж... незнам си какво... иначе я харесвам много... ние кошара изи слийп ще взимаме,че е много удобна с колелца.
Ти колко време я ползва, ако искаш ми пиши на лични

Бременна съм с първо дете. Не съм я ползвала, но от много време чета ревюта и коментари за нея и съм стигнала до извода, че това е моята количка. Има нов модел Stokke- Crusi, с по-голям кош за новородено, който принципно става и за V3, а също и с голям багажник. Вече зависи от предпочитанията за модел.
За тежка- не мисля, че е тежка. За тромава- едва ли. Мамите, които са я ползвали и ползват са много доволни от нея. В момента в бг магазин върви промоция на новият модел с подарък стол за кола.
 Гледах и кошарата, но определено не ми харесва. В ebay  можеш да разгледаш снимки на техни употребявани кошари и не ми допадат. Някак си много бързо се износват и няма да могат да се ползват както е рекламирано до по-голяма възраст. За колелцата- едва ли ще я местиш всекидневно.  Също и трудно може да се продаде след това. В интернет ми допаднаха креватчета на други марки, които изглеждат много по-добре от тази, а също са и по-евтини.
От техните продукти съм се насочила към количката, столче за кола и столче за хранене. Другите не ми допадат.

# 362
Какви са марките на креватчетата?
После кошарата става на два стола...
Искам на колелца сякаш,защото докато спи ще го местя в стаята в която съм... мислиш ли че шезлонбга е подходящ за спинкане през деня?

# 363
 Shocked колко много сте се интересували за колички, аз ли съм най- невежата newsm78

# 364
Леглата, които ми допадат са: http://www.9plus.bg/products/For_children_room/baby_beds/cosatto_hogarth_walnut/ , http://kasida.bg/leander-bebeshko-dizajinersko-leglo-walnut-103-16630.html , в това съм влюбена http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/32267
Eто и друг вариянт с колелца: http://kasida.bg/licno-detsko-dyrveno-leglo-pony-103-14463.html
Като по-евтин вариант ми допадат икейските http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80676
Кошарата на Stokke едва ли ще я запазиш и трансформираш. Аз кошара не бих разнасява от стая в стая. Предпочитам шезлонга. Ще купим преносима кошара, която ще стои в родителите, като ходим на гости с преспиване, или по почивки.

# 365
Shocked колко много сте се интересували за колички, аз ли съм най- невежата newsm78
Не си, аз пък нито една количка не съм поглеждала  bouquet

# 366
Най-сладкото през бременността според мен е проучването и купуването на вещите за бебо. За мен е важно да обмисля всяка вещ, а не накрая да купувам ненужни неща.

# 367
  • Gone with the wind

Има много подобно българско на доста по-разумна цена. Като гледах цените на дадените от теб и се  Shocked
пс - на мен икейските на снимка ми харесват, но след оглед -  не бих им имала вяра

# 368
  • София
Аз не харесвам особено Stokke, прилича ми на количка за мол.  Имам и не особено възхитени отзиви от приятелки, определено не бих я избрала.  Визията и е хубава и модерна, но с нищо друго не ме печели.  Лично мнение, разбира се, дано не ви обидя Hug

Да ви кажа, тежестта на количката би имала значение, ако ви се налага да я качвате до вкъщи без асансьор например (като мен).  Не мога да се сетя защо иначе да ви притеснява колко тежи.  Когато става дума за колички със "зимен" кош, разликата в килограмите е според мен незначителна.

Кърли, а защо ще го местиш в стаята, в която си?  Защо да не спи на спокойствие в другата стая? newsm78  
Нашето бебе първите 6 месеца спеше в такъв тип кошче в нашата спалня, защото нямаше място за друго легло.  Него също можеш да го местиш, но ние го правехме само първите 2-3 дни...

П.П.  веселото, без абсолютно никакво колебание бих ти казала да избереш Пали.  То и като започнеш да обикаляш ще се убедиш, че няма други детски мебели с такова качество и красота Heart Eyes

# 369
Нашата спалня е нова сега и има място за кошара между гардероба и леглото от моята страна, но макар и с плъзгащи врати немога да оставя нещо отпред и да немога да мина затова ми се иска да е на колелца за да мога да я местя напред назад ...
И ние искаме за вкъщи стабилна,а за родителите сгъваема , но и шезлонг ще купим за през деня

# 370
Ku4o, благодаря за споделянето, сложих сайта в любими. Наистина си приличат.
Икейските на снимка и на мен ми харесват. На живо не съм ги виждала, паянтови ли са, какви са?

# 371
  • София
Допълних си предишния пост и после видях, че сте писали след мен ooooh!
веселото, виж какво ти написах Embarassed

# 372
Истината е че нямаме място за застопорена кошара... и затова исках мобилен вариант с който да я бутна напред и да отворя от едната страна гардероба и така от другата...

Какво мислите за бебефон с камера? казват ми че ми трябва някой че не ми трябва...
Чудя се като спи това дете дали ще мога да го оставя само в спалнята или сигърно много време няма да го оставя само и за минута и ще ходя да проверявам дали диша...

# 373
CurlyD, в интернет има достатъчно варианти на кошара с колелца.
Sleeping Beauty, за мен тежестта няма особено значение. Вкъщи имам да изкачвам десетина стъпала.  Благодаря за съвета. Има още много време да измисля и кошарката каква да е.

# 374

Не си,миличка, просто мамите с първи бебета са по-нетърпеливи и по-ентусиазирани Simple Smile
Аз с първото също много избирах количка по дълъг списък с критерии,но се оказа,че бебето не иска да се вози,а да го нося. Ревеше до задавяне и се мяташе като агонизиращ рибок като я поставех вътре.Докато беше по-мъничка ползвах кенгуру, после известен период носене на ръце през целия град и количката отиде за подарък почти неползвана.
Излъгах се да взема лятна, като се надявах вече на 5-6 месеца да започне да спи на разходките, пък и аз да съм като другите майки с количка пред себе си, щото хората те гледат много странно като се мотаеш всеки ден с бебе на ръце часове наред по центъра....но не би, пак носене на рамо, а количката я ползвах като циганите - за превоз на стоки и покупки.

Общи условия

Активация на акаунт