Отговори
# 345
Veselotof шезлонга е страхотен...впечатлена съм Crazy На моя приятел като му го покажа ще припадне направо. Като си зяпам в нета колички, легла и т.н. винаги ми харесват доста скъпи неща и той горкия вече се притеснява живот и здраве като се роди бебчо колко пари ще пръсна  Hug

Аз пък съм отделила пари за количка, защото ако я вземе мъжо като се скараме ще ми натяква, че е купил скъпа количка. От него ще са по-многобройните и евтини покупки, като дрешки и креватче  Laughing

# 346
  • Gone with the wind
Здравейте момичета, днеска ми излязоха резултатите от БХС но нещо не са ми много ясни и те са следните:
Вашият риск за болестта на Даун е 1от21000
Биохимичен риск за болест на Даун (Т21) е 1от1300
Възрастовият риск за болест на Даун (Т21) е 1от1400

Ако някой може да изкаже мнение ще съм много благодарна  Wink

Супер са ти резултатите. От най-голямо значение е първият, та отпусни душица

# 347
Здравейте момичета, днеска ми излязоха резултатите от БХС но нещо не са ми много ясни и те са следните:
Вашият риск за болестта на Даун е 1от21000
Биохимичен риск за болест на Даун (Т21) е 1от1300
Възрастовият риск за болест на Даун (Т21) е 1от1400

Ако някой може да изкаже мнение ще съм много благодарна  Wink
Много сме ги обсъждали тези неща вече. Виж тук и честито за добрия резултат
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704682.msg24458733#msg24458733

# 348
пфф..... много ви благодаря за бързите отговори  Party

# 349
Veselotof шезлонга е страхотен...впечатлена съм Crazy На моя приятел като му го покажа ще припадне направо. Като си зяпам в нета колички, легла и т.н. винаги ми харесват доста скъпи неща и той горкия вече се притеснява живот и здраве като се роди бебчо колко пари ще пръсна  Hug

Аз пък съм отделила пари за количка, защото ако я вземе мъжо като се скараме ще ми натяква, че е купил скъпа количка. От него ще са по-многобройните и евтини покупки, като дрешки и креватче  Laughing

Абе да си натяква колкото си иска...то ако е не е за количката ...ще е за нещо друго  Laughing предполагам пак ще си намери повод  Crazy

# 350
Току що си видях резултатите от кръвните изследвания, които си правих миналата седмица в понеделник - имам резултати за кръвна група, Wasserman, Хепатит и токсоплазмоза.
Специално питах на регистратура, а и в лабораторията дали имам в кръвната картина желязо, защото ако не - исках да си го платя допълнително и ми казаха, че имам пълна кръвна картина с всичко включено - е тогава питам се аз  -  Къде са ми резултатите от изследванията на кръвта? #Cussing out
Вие какви документи получихте? Аз пратих мъжа ми днеска да ги вземе, защото аз не мога да отида през работно време между 10 и 12 часа. И сега май двойна работа ще стане  newsm78

# 351
  • Варна
Sonderzeichen,да не би резултатите ти от лабораторията служебно да са изпратени при АГ-то ти?Мен ме попитаха затова,но категорично отказах  ,взех си ги сама,прегледах ги и чак тогава ги занесох при АГ.

# 352

Дрешки 0-3 месеца няма да вземам вече, момата едва се събра в комплекта за изписване, хем беше 49см само  Mr. Green А останалите умаляха още края на първия месец.

И този фактор трябва да се има предвид. Моята дъщеря се роди 4,400кг на 53 см. Добре,че доктора по време на консултациите ми каза "купувай директно дрехи за двумесечно" иначе мисля,че сама нямаше да се сетя  Embarassed и щях да се бухна в магазина и да искам дрехи за новородено,а те наистина са ужасно мънички.
Второто бебе и то върви голямо,още от сега.
 Пак във връзка с пазаруването (и вече си пролича кой е изявен шопинг маниак  Laughing ) ако пътувате или имате роднини в малки населени места, обръщайте внимание на местното производство. В Ловеч примерно има една фирмичка,която шие бебешки дрешки, ама от страхотен памук. Дрехите не са приказно красиви и модерни, но аз лично не държа на това. Повечето са едноцветни и съвсем семпли, а цените....боди 3 лв, пижамка 5,50лв  Simple Smile
Почти не купувам нищо от магазините в София - бих каза,че дрехите са основно турски и китайски от нискокачествени материи, а ако се намери нещо изключително като качество,то е на потресаваща цена.

Sonderzeichen , мисля,че не може да се обобщава за вида на резултатите, но да кажа за себе си - аз получих кръвните си изследвания електронно и си ги разпечатах в работата, а другите получих на ръка, на нещо като по-специална бланка, заварени от една камара доктори и лаборанти.

# 353
Sonderzeichen, моите ги взе акушерката и са в картона ми. Не съм ги виждала дори. Чухме се по телефона и каза, че всичко е наред. Чак на 20-ти като отида пак при нея, ще ги видя.

Amelly, много пратични идеи даваш Hug Аз подорепя българското производство и естествените материи.

# 354
Здравейте момичета искам да ви питам какво мислите за количка Нуна,.... днес в магазина ми казаха,че става за новородено понеже има изцяло легнало положение и със зимен човал се ползва и за новородено...Казаха че до няколко месеца ще излезе модел със зимен кош.

Аз лично съм доста объркана в избора на количка.. искам да е лека , маневрена и да се събира максимално и да се транспонтира лесно.

Гледах и Стокето,но нуната ми се стори освен че е по стабилна от Инглесината... мн ми допадна.

Днес даже спрях една жена на улицата да я питам ,а тя каза,че имала стоке и от както си купила нуна се родила

# 355
Ами аз специално попитах не може ли по интернет да ги проверя, защото веднага след изследванията заминах за седмица в чужбина и предполагах по нета да ги проверя, но казаха, че този тип изследвания се давали лично / колко лично е е друг въпрос, щом ми казаха, че може всеки да ги вземе, ако не мога аз в понеделник между 10-12часа Tired/ . И понеже казаха, че този тип изследвания излизали за седмица и аз се успокоих, че тъкмо като се върна в България ще са готови.
Освен сега да питам в кабинета на доктора  newsm78
Много ми са важни показателите на желязото и хемоглобина, а и как така ги пращат при докторите без знанието на пациента newsm78

# 356
Curli D, количката за моето дете е Stokke. Ако можеш да си я позволиш ти я препоръчвам с две ръце.
Гледала съм също и Mima Xari/Kobi, както и Recaro Babyzen. За Nuna нищо не мога да кажа, защото съм се насочила към количка и другите не ме вълнуват. В раздел На пазар има специална тема за бебешки колички и момичетата могат да те насочат към подходящата по критерий количка.

# 357
Sonderzeichen, откога имате котка? Предполагам, че затова си се изследвала за токсоплазмоза. И аз имам от година и нещо и реших, че съм изградила имунитет и не си правих изследвания.
Sleeping B, докато ви изчета, сигурно си оздравяла! Hug
Хубава вечер, аз отивам на гости!

# 358
ushana, имам заек от 6 години Blush
Аз колко се ошашках като я видях тая токсоплазмоза, а чак после видях, че Elisa ( - ).

# 359
Curli D, количката за моето дете е Stokke. Ако можеш да си я позволиш ти я препоръчвам с две ръце.
Гледала съм също и Mima Xari/Kobi, както и Recaro Babyzen. За Nuna нищо не мога да кажа, защото съм се насочила към количка и другите не ме вълнуват. В раздел На пазар има специална тема за бебешки колички и момичетата могат да те насочат към подходящата по критерий количка.

Moжем... принципно,но ми казаха че била тромава и тежка.. коша за новородено бил малък... нямало достатъчно място за багаж... незнам си какво... иначе я харесвам много... ние кошара изи слийп ще взимаме,че е много удобна с колелца.
Ти колко време я ползва, ако искаш ми пиши на лични

Общи условия

Активация на акаунт