Отговори
# 330
Уфффф, писах, писах и накрая стана нещо и се изтри! Whistling
Нинка, радвам се, че писа! Браво, че скоро излизаш почивка! Hug
Антигона, браво за бебока! И аз искам момиче, но в крайна сметка искам всичко да е наред и да се роди живо и здраво! Пак ще ги обичаме, дори и да са момченца, майки сме! Hug
Sleeping Beauty,оправяй се бързо, пробвай и бабините рецепти!Повечко мед, чайчета и лимонче!

# 331
Момичета, аз се завърнах от командировка. Този път полетите бяха доста изтощителни, но слава Богу всичко мина.
Заемам се да изчета тази тема, но и за предната ще ми е нужно доста повече време.
Хубаво би било да се прави обзор за тези, които осъстват от време на време hahaha

# 332
Йоанка също  е доста напред в седмиците, как са при  теб нещата, ако си писала скоро сори  bouquet
Здрасти Нинка,
аз съм напред, ама имам чуството, че съм по-назад от повечето мами тук. Не съм усетила нищо още май,не съм ходила на ФМ, защото ще правим само късната, незнам пола, не съм избрала количка, легло и т.н не от суеверия или заради пола, ами просто мисля, че е рано още. Кой знае колко мнения ще сменя до лятото. Иначе всичко мисля да търся в неутрални цветове, понеже искам още едно детенце и ако е другия пол, да може да го ползва. Тази седмица ще давам кръв за антитела, че ми е отрицателна кръвната група и другата седмица съм на екограф, та се надявам да разберем пола вече. Много ми е любопитно:)
Ти защо излизаш толкова рано болнични, нали уж се оправи вече?

И на мен ми  се струва рано за усещане на бебока, предната брем усетих към 20 г.с. сега очаквам малко по-рано, и вече нямам търпение, защото наистина  е велико усещане, но за всичко си има време Peace
И аз мисля, че е много рано за покупки, предния път чак в края на 7-я месец започнахме да гледаме и избираме. но сега е лесно, защото само някои неща ще докупуваме, аз имам мн.момчешки дрехи, а от една приятелка каза, че ако е момиче ще дава и тя, защото има две Simple Smile
За болничния - започнах да ми бият инжекции - 4 бр. всяка седмица по една /вече бих една , утре ми е втората/, че още не ми е залепена плацентата, и увеличих и хапчетата, и лекаря иска да остана малко в нас да полежа, та поне две седмици ще пазя леглото. За което аз бях много тъжна, но от тези дни покрай РД на Боби и много умора хем се пазя, имам страшно мн болки и сега нямам търпение да си полежа.
Sleeping Beauty дано ти подейства и да има полза  bouquet

# 333
Момичета, бързо да оздравявате и да ви минават болежките! Като чета какво ви е и ми е много мъчно. И на мен вече ми писна от болките, диетите,  Sick и да ми се схваща д-то и кръста от лежане на дивана.....та за това ми се иска вие поне да сте добре и да ме разведрявате  Hug

Sonderzeichen, няма смисъл да се свръщаш чак на предната тема - те нещата вече са неактуални. Чети тази по диагонал, пък каквото хванеш  Mr. Green

Amelly, дано скоро си гушкаш мъника! Heart Eyes

Аз вчера си направих първата снимка, защото коремчето вече личи. По-късно ще я покажа във ФБ. Дневник изпуснах да започна да си водя покрай неразположенията  ooooh!

Какаовото масло е върховно за мазане - днес го пробвах вече, защото кожата ми започна да се люспи #Crazy, а от него става копринено нежна....препоръчвам ви го, не само защото не е мазно, а и защото не съдържа никакви химии, само чисто какаово масло.

# 334
  • София
От къде да си купим такова какаово масло? Аптека?!

# 335

malina07 , от сайт ли поръчваш дрехи от Англия? Ако да, дай да го видим. Аз поръчвам само от АСДА.

Никога не знаеш какво ще ти сервира бебето и дали неговите предпочитания за уют ще съвпаднат с твоите. Затова си дръж и един кашон под ръка  Wink

Хахаха, абсолютно вярно  hahaha Моята госпожица изпитваше силна ненавист към бебешките колички, добре че ни ги бяха дали  ooooh! Та сега съм в силно чудене дали за номер 2 да отделям толкова средства за количка, че и ако то е такъв противник на количките няма никакъв смисъл да затварям толкова пари  Crazy

Дрехи поръчвам от Асда, Теско, спортсдирект, маталан, mothercare за бъдещата кака, бебешките и бельото  обаче ги вземам  от M&S. Страшно мекички, чист памук. Сега мисля да поръчам бодита оттам, че материите са много приятни като за новородено.

# 336
  • София
Мен предишния път от какаовото масло след няколко седмици ползване страшно започна да ме сърби кожата и се наложи да го сменя.  Но подкрепям, че е хубаво, попива и освен това не съдържа никакви химии.

малина, според мен шансът и двете ти деца да не обичат колички е изключително малък Wink

На мен бебешкото бельо на Мадъркеър ми харесва в пъти повече от това на М&С.  Но и на двете марки не ми харесва, че ръкавчетата са скроени малко къси и широки и още преди дрешката да умалее ръкавите стават къси.  В тази връзка, бодитата на Н&М са страхотни, но не са толкова мекички като за новородено.

# 337
От къде да си купим такова какаово масло? Аптека?!
Моето е от чужбина, но по аптеки, магазини за козметика, биомагазини със сигурност има.

Дайте линкове към тези сайтове, моля ви, че аз съм боса малко в пазаруването от чужбина. Само козметика пазарувам сега, но по препоръка на приятелка, а преди да го направят толкова сложно и от Laredoute.fr. С това ми се изчерпва опита.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 17:02 от Pampers

# 338
Здравейте момичета.Първо да се запиша в прекрасната темичка,и второ да ви се похваля.Днес бях на ФМ и всичко е наред.Бебчо е почти 7см,а и на 90% ми казаха,че отново ще е момче.Дори си имам един куп със снимки и на едната е пишито.Знам,че ще кажете че  е рано,но все пак докторката си каза,че маже да има и грешка и това да не е пишо,а зачатък на клитор(така се изрази самата докторка).Е таткото е много щастлив,но аз още тая надежда за панделки.

Честито, много хубава новина...живо и здраво бебче ти желая и леко бременеене Hug  bouquet

Veselotof дай линк да го видиме тоя шезлонг, че ми стана много интересно Laughing Аз постоянно зяпам и всеки път си харесвам по нещо, но все още не смея да купувам каквото и да било Blush чакам утрешния преглед с нетърпение (дано да е наред всичко) и евентуално ще ми кажат и пола...тогава едва може да помисля за пазаруване. Blush

Шезлонгът е Nuna Leaf. Ето и видео: http://www.youtube.com/watch?v=YlGL2B--Jk4

# 339
Бебешкото на Mothercare май не съм ползвала, почнах след годинка и половина нагоре да вземам неща оттам. Може да ги прегледам как са откъм материя в магазина. И без това влизам да гледам цените, за да знам в колко пъти спестявам като поръчвам онлайн  Mr. Green

На M&S за мен досадното беше, че много се свиват при пране на висока температура (вярно че пише на 40 градуса да се пере, ама онези оцветените неща в памперса при първите пюрета с нищо друго не излизаха  Crazy), но просто поръчвам с номер-два по-големи.

Дрешки 0-3 месеца няма да вземам вече, момата едва се събра в комплекта за изписване, хем беше 49см само  Mr. Green А останалите умаляха още края на първия месец.

# 340
Здравейте момичета, днеска ми излязоха резултатите от БХС но нещо не са ми много ясни и те са следните:
Вашият риск за болестта на Даун е 1от21000
Биохимичен риск за болест на Даун (Т21) е 1от1300
Възрастовият риск за болест на Даун (Т21) е 1от1400

Ако някой може да изкаже мнение ще съм много благодарна  Wink

# 341
  • София
малина, и на мен това не ми хареса - свиват се, освен това се деформират, а след няколко пранета изглеждат и захабени като носени с години.  Не съм имала такива проблеми с Мадъркеър.
А за цените в България - безумни са ooooh!  Много повече си струва да се поръчва по интернет, макар че човек малко се олива така...  Whistling
Памперс, то ти и сама можеш да си го намериш, но все пак - www.mothercare.com Hug

веселото, много модерен изглежда шезлонгът, но не знам дали на тази цена си струва newsm78  Като се има предвид, че изобщо не е сигурно дали бебето ще иска да стои в него...

Моето дете още спи и аз съм през пост тук ooooh!

P.P.  Забравих да спомена, че за доставките от Англия съм ползвала тази фирма и не съм имала проблеми.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 17:18 от Sleeping Beauty

# 342
А за цените в България - безумни са ooooh!  Много повече си струва да се поръчва по интернет, макар че човек малко се олива така...  Whistling
Памперс, то ти и сама можеш да си го намериш, но все пак - www.mothercare.com Hug

Благодаря! Вярно, че мога и аз да го намеря, но не се знае търсачката къде ще ме отведе и на какво ще попадна Mr. Green Директно лли доставят или с посредник?

И аз не искам да пазарувам от БГ магазините с ужасно високи цени.  #2gunfire За това и така слухтя за изпитани чужди сайтове.

gabityy, в края на предната тема подробно коментирахме значението на резултатите.  Wink

# 343
Veselotof шезлонга е страхотен...впечатлена съм Crazy На моя приятел като му го покажа ще припадне направо. Като си зяпам в нета колички, легла и т.н. винаги ми харесват доста скъпи неща и той горкия вече се притеснява живот и здраве като се роди бебчо колко пари ще пръсна  Hug

# 344
Sleeping Beauty, според мен си заслужава. Дано да стои в него. Ще ми е удобно да го взимам с мен из стаите и да го наглеждам постоянно, а и има функция за постоянно люлеене. В интернет има доста инфо за него, по-големи деца могат да го използват и като столче.

Общи условия

Активация на акаунт