Отговори
# 390
Добро утро бонбонки   bouquet, връщам се да ви чета че интересни теми сте засегнали  Hug
моя преглед се отлага за края на седмицата, а така исках да видя беби baby_neutral
Лек и усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 391
Добро утро и от мен!

Количките и аз започнах да ги гледам, но не съм на 100% сигурна каква точно искам. Знам само, че искам да е лека.
През нощта се събудих от глад  Shocked Никога не ми се е случвало такова нещо. Събудих се в 3 , но реших , че няма да ям. След като не можах да заспя от глад (чак ме болеше стомахът) , в 4 сутринта станах и се наядох много добре.

Другия вторник съм на БХС и нямам търпение. Дано всичко е наред  Praynig

Днес времето изглежда прекрасно, мисля да си направя една разходка по магазините Simple Smile
Хубав и усмихнат ден, момичета  Hug

# 392
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
Аз гледах, нахвърлих нещата и реших, че е рано, но така и така подхванахте темата.
На мен ми е ограничен бюджета, спряла съм се на тези две колички
- комбинирана детска количка CANGAROO-DRIFT-3-IN-1
- комбинирана-количка-bertoni-fusion
Не знам с какво са по лоши от тези скъпите.... живот и здраве септември ще ви кажа... ако се спра на тях де... Ако някой има мнение за тях очаквам да го сподели - каквото и да е то Simple Smile
И със сигурност ще си взема слинг - е може и да си го ушия. За момичетата от Пловдив - от южната страна на пешеходния мост има магазинче за платове по 1-2лв метъра. Трябва ви немного разтеглив трикотажен плат около 4-5метра.
За креватче ми харесват тези мултифункционалните - тези, които после стават на бюро или на диванче.
http://www.bebe-best.com/bertoni-dream-leglo-liulka-biuro-tchere … 40sm-p-44675.html
Имам въпрос тези сгъваемите креватчета достатъчно ли са твърди, защото от свекърва ми, която е педиатър знам, че на колкото по твърдо спи бебо толкова по добре за него. Не съм ги виждала и незнам как стоят нещата с твърдостта при тези сгъваеми креватчета.
В крайна сметка всичко се решава, когато го пипнеш и го усетиш в магазина.
За бебе фон съм за.
Амели - Честита рожденничка! Да ти е жива и здрава! И да има едно безгрижно и радостно детство.

# 393
Здравейте preggo,
Дддидка, аз също казах че няма да купувам кой знае какво, защото има кой да ни даде това онова пък и знам колко всичко ще остане неносено и не използвано.
Аз не мисля за тези неща, за всичко си има време всичко да е наред другото ще го набавим Simple Smile

# 394
Добро утро и от мен!
Аз гледах, нахвърлих нещата и реших, че е рано, но така и така подхванахте темата.
На мен ми е ограничен бюджета, спряла съм се на тези две колички
http://bebolino.mymall.bg/products/-ДЕТСКА-КОЛИЧКА-CANGAROO-DRIFT-3-IN-1-РОЗОВА-NEW-Вече-в-наличност!!.html
http://cenibg.com/детска-комбинирана-количка-bertoni-fusion-продукти.html
Не знам с какво са по лоши от тези скъпите.... живот и здраве септември ще ви кажа... ако се спра на тях де... Ако някой има мнение за тях очаквам да го сподели - каквото и да е то Simple Smile
И със сигурност ще си взема слинг - е може и да си го ушия. За момичетата от Пловдив - от южната страна на пешеходния мост има магазинче за платове по 1-2лв метъра. Трябва ви немного разтеглив трикотажен плат около 4-5метра.
За креватче ми харесват тези мултифункционалните - тези, които после стават на бюро или на диванче.
http://www.bebe-best.com/bertoni-dream-leglo-liulka-biuro-tchere … 40sm-p-44675.html
Имам въпрос тези сгъваемите креватчета достатъчно ли са твърди, защото от свекърва ми, която е педиатър знам, че на колкото по твърдо спи бебо толкова по добре за него. Не съм ги виждала и незнам как стоят нещата с твърдостта при тези сгъваеми креватчета.
В крайна сметка всичко се решава, когато го пипнеш и го усетиш в магазина.
За бебе фон съм за.
Амели - Честита рожденничка! Да ти е жива и здрава! И да има едно безгрижно и радостно детство.

Диана, ние сме със сгъваемо креватче (кошара на Бертони), просто се взима допълнително матраче, а те са двулицеви - от едната страна по-твърдо за съвсем малко бебе, а после се обръща и се използва докато го израсте детето.
За количките, които си избрала, напоследък ми се струва, че са много добри тези марки, като ги гледам в парка - изглеждат ми стабилни. Единственият проблем би могъл да е от тежестта, но ако няма да тътрузиш по нанагорнища и по стълби в блока, няма да имаш проблем.

# 395
So Amazing , и аз съм така ставам посред нощ гладнааааа  doh но какво да се прави сега трябва да ядем.иначе аз съм се мъчила да заспя без да ям не става и това си е ,мъчила съм се и да се залъжа със сок и това не действа  newsm62 иска си ядене и това си е. и аз съм +3кг,но това не ме притеснява важното е дребчо да расте и да се развива нормално  newsm10

# 396
Понеже споменахте и слинга - да вметна, че моят, противно на всички твърдения на слинг-ползващите -  и в такова не седеше Simple Smile Имам и къс, и дълъг - и като миниатюрно бебе, и като по-голям, пак нямаше шанс да го напъхам. Почваше се едно ритане и рев и изхлузване.
Най-употребяваната вещ се оказа кенгуруто - освен за разходките навън, това беше и единственият ми начин да свърша нещо вкъщи - слагам го в кенгуруто да гледа и почвам Simple Smile
Проходилката я използваше не за проходилка, а за стол за хранене Joy Това беше шансът ми да го нахраня, слагах го в нея, той тичаше до мен и до другия край на стаята и на всяко идване си взимаше по 1 хапка. На стола иначе не седеше, а самата проходилка за придвижване не я харесваше - обикаляше си свободно стаите като се държеше по мебелите и стените.

Абе изобщо... странна работа са това бебетата Simple Smile хората са измислили страшно много предмети и удобства, които да улесняват родителя, но повечето от тях сякаш угаждат, че така се опитваш да се отървеш малко и бързат да ги отхвърлят Simple Smile

# 397
  • Gone with the wind
Амели, честита ти рожденичка прекрасна!
Да оздравява по-бързо и да можете да се нагушкате едно хубаво  Heart Eyes и без повече сълзи и двете, скоро ще сте заедно  Hug

# 398
Добро утро   food010
Pampers  - това с камерата ми хареса много Simple Smile  аз съм виждала бейбифон с камера, ноо 150 лв.  е това удоволствие ooooh!
So^Amazing  - напълно те разбирам за нетърпението Simple Smile и аз съм на БХС следващата сряда и вече нямам търпение да видя бебчето.

И аз се присъединявам по темата за количките - аз мисля да ползвам количката на моя племенник, той също е есенно бебе, така че ще мога да ползвам доста неща от него. Количката е комбинирана Jane Nomad 2010 - зимен, летен вариант  и столче за кола от 0-6 м.. Не е тежка, много лесно се бута и не е мръднала. Преди време, когато сестра ми я купуваше взе неутрални цветове точно по този повод Simple Smile и сега ще мога да си я ползвам без притеснения.
Всичко ми е приготвила  - сгъваемо легълце, кенгуро, шезлонг, проходилка, бейбифон и т.н., дори ще се сдобия и с електрически стерилизатор. Имам три близки майки, които родиха през изминалите две години и от сега ми предлагат разни джаджи,  и като се замисля,  май няма да е необходимо да купуваме много неща.  newsm78
С леглото се надявам да се справяме, две от тези дечица, за които казах че ще вземем това - онова, не спят в тях Sad точно за украса стоят

# 399
Понеже споменахте и слинга - да вметна, че моят, противно на всички твърдения на слинг-ползващите -  и в такова не седеше Simple Smile Имам и къс, и дълъг - и като миниатюрно бебе, и като по-голям, пак нямаше шанс да го напъхам. Почваше се едно ритане и рев и изхлузване.
Най-употребяваната вещ се оказа кенгуруто - освен за разходките навън, това беше и единственият ми начин да свърша нещо вкъщи - слагам го в кенгуруто да гледа и почвам Simple Smile
Проходилката я използваше не за проходилка, а за стол за хранене Joy Това беше шансът ми да го нахраня, слагах го в нея, той тичаше до мен и до другия край на стаята и на всяко идване си взимаше по 1 хапка. На стола иначе не седеше, а самата проходилка за придвижване не я харесваше - обикаляше си свободно стаите като се държеше по мебелите и стените.

Абе изобщо... странна работа са това бебетата Simple Smile хората са измислили страшно много предмети и удобства, които да улесняват родителя, но повечето от тях сякаш угаждат, че така се опитваш да се отървеш малко и бързат да ги отхвърлят Simple Smile

Лулу, абсолютно!!  Peace

# 400
  • София
Амели, да ти е здраво и все така усмихнато момиченцето! Нека ти носи само щастие и гордост, и да ти бъде отмяна при отглеждането на бебчето. Честит празник!

# 401
Лелеее, момичета, много сте изписали  Shocked
Аз съм затрупана с работа и нямам никакво време да пиша, опитах се да почета малко, но през ред и почти нищо не разбрах  Mr. Green Видях, че коментирате колички май, ние ще гледаме намаленията в немските сайтове, тъй като може да ни я вземат от там. Например в единия сайт гледах АБЦ Дизайн Мамба за около 550 лв. при редовна цена тук 850 лв., а нашия лимит е 600 лв. Но да видим, има още време.
Аз ви оставям, отивам да работя, хубав ден от мен   bouquet

# 402
didddkaa,  гледай кошарата да е на две нива- ще ти бъде по-удобна от другите в първите месеци на бебчо.
DianaR, на преносимата кошарка се купува хубав матрак и става бебо да спи там постоянно.

# 403
Ах, момичета, как ме усмихнахте тази сутрин!!!!!
Благодаря ви сърдечно за поздравите, да ви се връщат!
Хайде сега всеки да се почерпи с каквото му е вкусно и да го ударим на празник  Laughing

Моята хубавица е доста по-спокойна вече, баща ми и майка ми са се погрижили да й направят празника, въпреки че е под карантина и не може да се събира с децата от блока. Звънях й в 10:20 - минутата,в която се роди, но тя не пожела да говори с мен понеже била заета да надува балони. Викам си,супер, тогава и аз го удрям на живот Simple Smile
Въпреки че още не ми е препоръчително да излизам, мисля да се разходя малко из квартала, да си купя един хубав букет цветя и някакви украси да освежа дома.

Pampers , надушвам,че сме от една порода  Wink
Аз също шия и плета, започвах да го правя сериозно по време на първото ми майчинство,когато свършиха парите. Имах късмета да ме вземат в един бутик в София, после в още два и така избутах до годинка и половина на дъщеря ми. От половин година обаче нещата не вървят и не знам през второто майчинство с какво ще се изхранвам,но се надявам все да изскочи нещо подходящо.
Имаш ли кройка за слинг? Аз, срам-не срам, не съм виждала такова чудо на живо, с Ива не бяха модерни и ползвах кенгуру,но сега мисля да се уредя и с такъв парцал.

# 404
Момичета, завиждам ви, че можете да шиете и плетете, аз съм скарана с тия неща, даже и чорапите дет се вика не ми се отдава да си зашия  Whistling
Амели, честита рожденничка, дано да е здрава и много щастлива, другото идва после Tada
На мен лично ми харесват тези "парцали" , но едва ли ще мога да ги ползвам, имам проблеми с кръстта от аеробиката(може и от тае бото да е) и бебе и тоя големи бюст ще ми дойдат много за иначе слабия ми кръст. Висока количка hahaha за мойте 160см ( имам предвид бебето да е на високо, а не ниско долу) и никво свикване с носене на ръце, а междо другото като говорите за тия шезлонги, вуйна ми ползваше стола за колата по този начин и второто сега така разхожда из къщата, а пък каката само гледа да вземат бебето и да си " поседне да си почине, че се била уморила Joy"

Общи условия

Активация на акаунт