Домакини - първи сезон/шести епизод

• 28 637
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро,момичета!
Ако съм ви липсвала да ви обясня защо-в неделя получих силни болки и контракции и сега съм в болница за задържане.Трябва да стискам кълки,че ми е рано-само в 30 г.с. съм.Гледам да мисля положително и вярвам,че нещата ще се оправят.Поне съм в частна клиника и обстановката и условията са на ниво.Сама съм в стая,имам телевизор и интернет.В банята има постоянно топла вода,лошото е,че не мога да се изкъпя,че съм с абокат.Храната си я поръчвам от меню-все едно съм в ресторант.Свижданията са целодневни,вчера почти през цялото време мъжо беше с мен.Сега пак ги чакам с майка ми.Не е приятно,ама ще мине...само бебо да е добре.
Прегръдки и позитивно мислене на всички,които имат нужда.

# 676
  • при късмета
Sta_di дано всичко да е наред  Praynig
По-често пиши. Стискай кълки, че най-малко 6 седмици още ти трябват  Hug

# 677
Привет!
Стади,стискай,стискай,моме!Няма страшно!
Добре дошла на новата мама.Много Марийки станахте май Wink

# 678
  • Бургас
Ста-Ди,нямаш-лентичка-и-съм-останал-с-впечатление,че-си-в-началото.
Щом-си-в-болница,значи-положението-е-под-контрол.ЩЕ-се-погрижат-лекарите,а-ти-гледай-да-си-спокойна.Недей-да-ставаш,дори-да-ти-махнат-абокада,обещай-ми!Сега-само-лежане-и-спокойствие,а-лекарствата-ще-свършат-останалото.Кураж-и-пиши,ако-ти-е-удобно.

# 679
  • София
Ста- ди, лежане му е майката, ще те наблюдават и всичко ще е наред!

Мари, как сте днес?
 аз снощи направих едни съвсем обикновенни , но страшно вкусни курабии по рецепта на Мама Цоцоланка. От вратата като се прибираше малката с баща си от английски  надуши и веднага попита какво мирише така вкусно. Laughing

# 680
Ста-ди, стискай кълки, всичко ще е наред и бебчо ще е добре  Hug

# 681

Ста-ди- да стискаш! Пази се!
Аз в4ера правих тутманик със сирене и картофи. Беше много вкусен.
Ох, по4вам да се депресирам. Времето се оправи, а аз имам 5 -6 кг. за сваляне.
От шкембето ми и аз самата се плаша.

# 682
  • гр.Варна
Ами историята с оченцето е от времето когато дребния беше във втора група на детската градина.Всичко започна с едно падане на ръба на банята в къщи и пукане на главата отзад точно където е малкия мозък.Следва лепене на раната и под наблюдение 24 часа.Слава богу нямаше сътресение ,а и хематома на главата беше външен ,но след два месеца започна да събира лявото око навътре.В началото го правеше само като се загледа в една точка , а след това стана съвсем зле.Контрова започна с лепенка на здравото око т.к. при прегледа се оказа ,че зрението на увреденото оченце е останало само 20% и компенсира с дясното. Надяваше се ,че с лепенка и очила ще се оправи ,но след две години носене на очила,лепене и мърморене ,прегледи на вс.6 месеца се наложи операция на окото когато беше в предучилищна /сега е трети клас и продължава да носи очила и залепяме лепенка на здравото око за по 4 часа на ден за да не се върнем назад с лечението/ При приемането ни в Очна болница и последвалия преглед Контрова установи ,че е започнало изместване и на дясното око така че оперираха и двете.Подобрението му е видимо и преди седмица бяхме на контролен преглед -окото вече е възстановило зрението си на 100% .Имай предвид ,че се записват часове чак за след месец-два .Ако имате още въпроси-питайте не се притеснявайте   bouquet

# 683
Здрасти и от мен!
Емо е на градина.Голям е ревлю.
Днес стана и почна няма да ходя,няма да ходя.Да научи един път езика за да ходи с кеф.
Днес е значително по-добре.Пристигна ми и пакета с коластрата.Даже почнах да я давам.Само това го оправя.Другите витамини не ги признавам.
Едната мама ,с която ще се виждам днес  е на 5 мин пеш от нас.Бива,бива ама да незнаем и 2те.Отивам да се къпя и да хапна.После ще пия кафенце с нея.
Плами 76 Представям си какъв ужас си изживяла.Дано детенце се оправи!Стискам палци.
Лек ден на всички! Hug

# 684
  • планетата Земя
Sta_di ,хубавото е,че си в болница под наблюдение.Стискай кълкиииииии  Hug

Плами,разкажи повече за операцията?Не се приспива в болницата,нали?След операцията болят ли ги очите?Радвам се,че операцията е била успешна,че понякога се налага повече от една операция

# 685
  • гр.Варна
тити888 аз вече му свикнах на дребния.Той си е много добре-човек на силните усещания и изживявания /на мен ми побеля косата от него /Сега е добре ,носи си очилата и така.Свикна и което е по важно ,зрението е отлично вече.
Миленче операцията беше с пълна упойка и след като го изкараха от операционната от очите му течаха кървави сълзи.Боля го доста да ти кажа и плака много милия.Първата нощ ни оставиха в болницата да преспим за да го наблюдават и на другия ден към обяд ни пуснаха да се прибираме.Изписаха ни капки с обезболяващо действие и ги слагахме по три - четири пъти на ден.Една седмица ,че и повече го наболяваше ,но не толкова много ,Трае се - както се изрази малкия.

# 686
  • при късмета
плами76, правилно ли разбрах, че детето преди да се удари не е имало никакви проблеми с очичките и удара е виновен за всичко?
Мари и Кокончето ги няма днес, притеснявам се(то не, че им е до форума).Мисля ви, момичета Hug
Валенцето, твоя преглед, не беше ли днес?
Аз съм се овъртяла във финансови проблеми  Sad, никаква работа няма при мъжа ми, а ни чакат сметки до петък  #2gunfire. Даже и да им платят изработеното не знам дали ще стигат, омръзна ми  #Cussing out
Оплаках ви се

# 687
  • гр.Варна
мама-коко да правилно си разбрала.Преди удара нямаше никакви проблеми с очите.Контрова елиминира всички други причини , и остана съмнението само за този удар в главата.Незнам дали е така ,или е просто съвпадение. 

# 688
  • София
Офф, момичета, какви страшни работи разказвате.... Shocked

плами76, то голям човек е притеснително, камо ли малките деца...

Много се надявам, че всичко ще е наред с децата ни! Вярвам в това!!!

Ние след малко отиваме на логопед.

Днес доста се позабавих, ама много плащания - банки, мтел, вода, ток, близооо... Аз все за последен ден отлагам.

Sta_di  , добре е,че си в болница под наблюдение. Peace Стискай, всичко ще е добре  Hug

# 689
  • при късмета
Леле, какви последици може да има удар по главата. Аз си мислех, че комоцио е най-сериозното, което може да се случи. Малкия до сега 2 пъти е падал лошо в банята, слава богу отдавна, ама си удря главата непрекъснато. Браво на лекарката, че е обълнала внимание, има такива които биха го пропуснали. Радвам се, че вече сте добре.

Общи условия

Активация на акаунт