Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 098
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Льоли, случайно разбрах, че има любимата ми Мавала в България:
http://www.facebook.com/pages/Мавала-България/241569982530822

# 16
 Laughing нали идва в Милано - на Мадонината,която е на върха на Дуомото,на мил.диалект и викат МадУнина.

Аз не забравям каквото ми е обещано ,и то май от Барбата ,която явно е била изпреварена от Калатеа.
.....и то е ясно...тези от юг ,естествено няма да почетат нашата Мадунина.. Thinking Mr. Green Mr. Green Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Майтап бе,Уили.. Mr. Green Mr. Green.............................. Twisted Evil

п.с. Да се похваля ,че след малко отивам на театър............незнам от колко години вече, тук на такова мероприятие не съм ходила.. Crossing Arms ooooh!

# 17
о боже:) а дедидката какво е?

# 18
dedica = посвещение, не е на диалект. Simple Smile
dedicare е глаголът.

# 19
Фио, готова съм да поднеса извинения, щом така лично приемаш моя пропуск, обаче искам да кажа в своя защита, че момента с твоето желание за "Мадунината" съм го пропуснала, отделно ми липсват познания по въпроса, така че, радвай се че не съм засегнала темата. Голяма каша щях да забъркам. Обещавам обаче, друг път да не бързам с нова тема, та да може по-запознатите да свършат работата както трябва.
  Mr. Green  Laughing  Joy

П.П. Приятен театър! Simple Smile

# 20
 аз съм прочела дедидката и не искам да ти кажа за какво точно си помислих на медунината, която пък била мадунина .... ужас, разногледие пълно

# 21
Ох, Лени, седя и се хиля на дивана, добре, че няма никой наоколо  Joy тая диета съвсем ти все акъла май....

# 22
има нещо такова!!!
не мога да се концентрирам, не внимавам, пропускам разни неща, бъркам букви, разменям...
нещо за мозъка трябва да взимам аз

# 23
Гинко билоба? Grinning

Аз и без диета давам отклонения... при мен са от възрастта
 Whistling

# 24
  • У дома
Ами аз ща не ща пак при вас  Embarassed ...питах за Кремона, защото ще пращам моя син на лагер за две седм. през лятото и в последствие реших да се разходя и аз. Но не знам какво ще правя там, дали ще мога да прескоча до някой съседен град, как е уреден транспорта, кола ли да наема, какво интересно има наоколо.... приемам всякакви съвети  Praynig Благодаря ви предварително!

# 25
За Кремона нищо не мога да кажа за съжаление.

По повод студентката по право - вие не сте ли гледали Черната Златка как подрежда столиците на няколко европейски държави? Уникално е видеото, но нещо са ми го скрили, последно го показвах на нашите по Коледа, но сега след поне 15 мин. трескаво ровене из ютюб не го намирам. Пробвайте "вип брадър златка", може от Италия да ви го изкара, в Германия много неща са забранени в ютюб.

# 26
Aбе Феиам да не емигрира вече след изборите? Thinking

# 27
По повод огретена,не знаех ,че се слага кромид
аз го правя ето по тази рецепта http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-1633/огретен/

# 28
За Кремона нищо не мога да кажа за съжаление.

По повод студентката по право - вие не сте ли гледали Черната Златка как подрежда столиците на няколко европейски държави? Уникално е видеото, но нещо са ми го скрили, последно го показвах на нашите по Коледа, но сега след поне 15 мин. трескаво ровене из ютюб не го намирам. Пробвайте "вип брадър златка", може от Италия да ви го изкара, в Германия много неща са забранени в ютюб.
http://www.vbox7.com/play:c3a6559b99

# 29
  • UK
Льоли, случайно разбрах, че има любимата ми Мавала в България:
http://www.facebook.com/pages/Мавала-България/241569982530822

Има бе, що да няма? И то на доста места, ама много скъпа ми се вижда. Ама ти настоятелно я хвалиш, накрая ще отида и ще си купя, тамън се чудех какъв цвят лак ми липсва в колекцията, докато се мацах сега с едно старо Kiko  Mr. Green

Markrit, точно това е магазинът, но не вярвам да доставят до Варна. На теб какво ти трябва?

Общи условия

Активация на акаунт