Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Да, в такъв случай   " човек от зор и птичка става"  Grinning

# 61
И аз съм го пробвала ,по същата причина... Mr. Green

# 62
Честита Баба Марта!   bouquet

# 63
Честита Баба Марта и от мен! Ние сме се строили пред телевизора за поредния супер важен мач, не, че сме големи запалянковци, но  Laughing. Наполи - Ювентус не е за пропускане. Стадиона е претъпкан, а по улиците е пустиня  Joy. Да видим кой-кого.
Аз съм виждала онова творение с кремвиршите, но не съм го пробвала, макар, че и моят големият беше също отчайващо злояд. Ама аз като лоша майка, не се мъчех да му угаждам и да правя каквото и да е, само и само да го яде, ами просто го наказвах, ако не ядеше  Twisted Evil. Наказанието се състоеше в това да си стои в стаята, без да излиза оттам. Действаше де, след няколко минути пристигаше да яде. Явно свободата е най-желаното нещо, даже и на годинка и половина  Joy.
Като не съм го карала кой знае колко да изяжда, но поне малко. А стаята му е огромна и пълна с играчки, обаче не можеше да прекрачва прага й, докато не дойде да яде. Това, защото даже една лъжица не искаше да опита  Twisted Evil.
Междувременно Ювентус вкара гол  #Cussing out. Лошо се започна....

# 64
Деси, и аз съм такава гадна майка.  bowuu

# 65
Лоши такива:)

Аз съм се потопила в Етси.
Знаете ли колко талантливи хора има на тоя свят ех!
Имам отдавнашен план за шевна машина ( Калатеа...) , времето май назрява и гледам кройки чудеса страшни!
Ако имам дете един ден има страшно интересни неща за шиене. Естествено ако имаш момченце нямаш какво да правиш там, всичко е за момиченца. много несправедливо! пин-вам си възглавници защото  с това ще започна въпреки че мога да свалям кройка и да тропосвам но има доста тюториълс за как се прави калъфка за възглавница фор дъмис ( като мен) + как се шие цип, копче:))
Нямам търпение да започна! Simple Smile

# 66
Лени , преди години беше препоръчала един итал. филм в който участваше Джована Мезоджордно ?Сещаш ли се за кой филм ставаше  дума? Rolling Eyes newsm78

# 67
Три пъти опитах да вляза и три пъти ми каза, че потребителското име не съществува  Shocked
Накрая влязох с e-mail-а  Crossing Arms

Ха добър вечер!
Лени, какво е Етси? Аз сума ти дънки и два анцуга даже подгънах на моята. Малко ми е сложно, понеже няма къде да я държа, стои в кутията и ме смързява да я вадя. Обаче като има нещо за правене, много добра работа върши. Simple Smile

Ние днес цял ден обикаляхме насам натам, макар че тук вали от снощи, но поне глътнахме въздух. Сега ще видя за тази вечер нещо интересно за гледане дали има, ако не - книжка.

# 68
Абсурд да съм била аз, Маркрит, тази дори не я знам коя е ....
/почти не гледам италиански филми аз/

# 69
etsy.com
е най-големият сайт за ръчно правени работи.
отвори, плувай по категории безчет  Grinning

# 70
Абсурд да съм била аз, Маркрит, тази дори не я знам коя е ....
/почти не гледам италиански филми аз/
Аааа май Тсугуми беше .Извинявай . Embarassed

# 71
10 c's , аз много години си шиех дрехи и на мен и на децата, в сайта на burda преди имаше много безплатни кройки и то не само на дрехи, сега не съм влизала много отдавна, при рускините също има много.

# 72
etsy.com
е най-големият сайт за ръчно правени работи.
отвори, плувай по категории безчет  Grinning
Мерси Лени, погледнах Simple Smile
Утре ще се разгърна по-сериозно на компа, че дисплея на телефона не е достатъчен за това изобилие от неща .

# 73
Честит празник на всички, които носят България в сърцата си!  bg

# 74
Честит 3 март!

Общи условия

Активация на акаунт