Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • UK

Аз сигурно съм най-големият идиот в света, но не мога да открия къде да отида да гледам.... Rolling Eyes, а всички говорят само за това.  newsm78

# 182
https://maps.google.bg/

Избираш си място и увеличаваш до street view. Движиш се с оранжевото човече.

# 183
Ха ха! Поразходих се насам-натам   Grinning

# 184
  • UK
https://maps.google.bg/

Избираш си място и увеличаваш до street view. Движиш се с оранжевото човече.

Дааа, схванах го и аз. Проверих какво правят нашите, дали не са навън пред къщи случайно  Laughing Много яко!

# 185
Аз пък не знаех, че не е имало за Бг и днес като ми казаха не ми се стори нещо особено. Иначе съм "ходила" по разни други градове  Laughing

# 186
a може ли да търси по адрес?

# 187
Мисля, че ако напишеш адреса в поленцето на Гугъл Мапс, ще те "заведе" точно там.
П.П. Пробвах - работи  Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 16:10 от calatea

# 188
Вярно, да:)) Ужас, колко съм зле...

Знаете ли какво .... 20 минути по виртуалните улици на София ми бяха достатъчни. Не ми липсва.
Много им благодаря на Гугъл, че са направили този тур възможен, със сигурност ще го ползвам в момент на докривяване и липса  на родния град или ако пак в пристъп на умопомрачение реша да местя фамилията

# 189
За България незнам откога са снимките ,но да кажа например, че през зимата гледах прословутото Падерно,дето живея и видях една фабрика дето не съществува от много години....на нейно място сега имаме библиотека ,която е най-малко на 4.. #Crazy ooooh! ooooh!

# 190
Проектът в България е по-нов, в това можеш да си сигурна.
Но има разлики във времето когато са правени снимките. Хората на Патриарха са в летни облекла, докато на Христо Ботев с есенни. Това е проект, който е продължил поне няколко месеца, хиляди коли, камери и тн стартът е бил февруари миналата година.
Имай предвид, че това не е обикновен и лесен проект има 360 градусови планове и т.н Изобщо не мога да схвана с малкия си мозък как е възможно всичко това:) МОята кооперация мога да я видя от няколко ъгъла и то е на ред кооперации, а под нас има тунел.
Така че дори да имате нещо старо в това Падерно според мен цялата тая история е едно голямо чудо, така че отвратения емотикон на мен ми стои малко нелепо, честно казано.

# 191
Аз си гледах градината на street view, преди да започнем ремонта. Joy
Едно си баба знае...

Отдолу на самите снимки с малки бели буквички пише от кога са.

# 192
Аз пък си мисля ,че не е редно да ми се показват неща от преди 5 -6 години.... Crossing Arms
Че то и Милано в момента е доста различно ,много неща построиха...

бих била по-въодушевена ,ако нещата са Сега !

В Бг. си се вижда "панорамата".... Sick ooooh! Говоря за Плевен

Преди 1-2 години гледах по адрес,къде се е преместила да живее една моя братовчедка във Флорида и се ужасих !.. #Crazy- в това отношение е мн.добро- поне няма да могат да ме излъжат .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 193
бих била по-въодушевена ,ако нещата са Сега !

Фио, това е гениално! Измисли технология, направи сайт и стани милионер!!! Laughing

# 194
Фио, честно казнао не мога да те разбера. Да минават от Гугъл да ъпдейтват снимките на Падерно ежегодно ли... Сигурно някои ги ъпдейтват, други не. Важните неща сигурно ги ъпдейтват. Сори, ма не можем да искаме някакви супер подробности да са покрити. Дет се вика без пари толкоз. Аз ако искам да си ъпдейтна картите на навигатора ще си платя:)

Общи условия

Активация на акаунт