Отговори
# 615
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Heart Eyes
Вчера бях на първи преглед при д-р Стаменов да спомена, че останах много доволна от него Hug забележителен човек  Hug Hug
Сега да питам трябва да пусна генетични. Разбрах, че са около 300лв и за двамата. Така ли е ?? И че става ли за около 3 седмици  newsm78 И още нещо да питам как стоят нещата с изследванията аз държа да си имам копия, мога ли да получавам такива  newsm78

# 616
  • софия
Можеш, Миеринче, искаш си копия и ти дават.

# 617
  • СОФИЯ
Можеш, Миеринче, искаш си копия и ти дават.
Мерси миличка  Hug Hug свикнала съм да си събирам всички изследвания и затова  Hug искам да си имам всичко  Hug

# 618
  • София
без биопсиите, з атях май не дават  Rolling Eyes
и си ги искай веднага след като излезат резултатите, че после е по-сложно.

# 619
Здравейте вчера ми правиха хистероскопия за отстраняване на септум в маткта,доктора каза,че е минало много  добре и ще трябва да се върна за промивка,някой знае ли колко струват тия промивки и на кой ден се правят Simple Smile
Мен ме викнаха на първа промивка след 1 седмица, а на втора, ако не се лъжа след 4 дни.
струват 20лв., не болят.
една наша съфорумка Wink ме предупреди, че не трябва да кървиш
успех Simple Smile
Благодаря за отговора,а изписаха ли ти антибиотик,понеже на мен не ми изписаха нищо а си е операция все пак newsm78

# 620
да копия дават в Надежда. аз винаги си исках там за да имам всичко.  за генетичните трябва час да си запишете. всеки понеделник вземат кръв. цената е 300лв за двамата. резултати след 3седмици

# 621
  • СОФИЯ
Крике записах вчера час за консултация с генетик /така каза д-р Стаменов/ и после за кръв  Hug ок значи правилно съм разбрала за сумата и времетраенето. Благодаря ти миличка  Hug

# 622
Здравейте момичета,пациент сам на кл.Надежда от 2месеца,а вас тайничко следя отдавна Simple Smile!Предстои ми хистероскопия и ме интересува някоя от вас успяла ли е да я направи през здравна каса и ако да как стоят нещата с документацията!

# 623
Здравей ,polinka 19 аз правих хистероскопия и минах по здравната каса 330 лв. за оперативна хистеро.Като преди това се правят кръвни изсл. пкк,вирусология -96лв. кръвна група 25лв.После следва промивка  след 5-6 дена  тя е 20лв. и още една промивка  те не са болезнени . Не  е страшно.   bouquet

# 624
Мерси mimozka,вирусология правих преди пункция миналия месец предполагам че има някаква давности благодаря за бързия отговор! Hug

# 625
Вирусологията има давност 3 месеца.Успех ти желая  bouquet

# 626
Здравейте...мога ли да се запиша и аз в тази темичка..

# 627
Добре дошла galia  bouquet

# 628
mimozka с още едно въпросче ще досадя,искат ли направление от личния или само по здравноосигурителния статус преценяват Embarassed

# 629
Аз нямах направление от ЛЛ .

Общи условия

Активация на акаунт