Отговори
# 600
  • Sofia
BettyBooр, има прегнил в клиниката, на мен ми слагаха миналата седмица

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 12:55 от max17

# 601
Супер. Дано го поддържат в наличност, защото почти никой не го внася.

# 602
Имам и още едно питане:) Как стои въпросът с Прегнила? Дали го имат в наличност в клиниката? До сега винаги съм го откривала много мъчно.

BettyBoop, пациентките на клиника Надежда не търсят от къде да се снабдяват с лекарства. Има ги в достатъчна наличност, просто си ги плащаш на касата.

# 603
а, не винаги. имаше един период дето нямаше прегнил и тогава даваха овитрел по 80 лв. /а прегнила е 6лв/ Аз даже тогава имах в хладилника 6-7 прегнила от Гърция с изтичащ срок и ги оставих в манипулационната да ги сложат на някои момичета. Но миналия месце имаше, надявам се и тия дни да има, че ще слагам /ако не мине котка път/

# 604
Здравейте момичета, Знаете ли дали все още дават по 30 дни болничен след пункция?

# 605
Да, дават 30 дни, но при стимулиран опит.

# 606
g1983, благодаря Simple Smile

# 607
  • Живее на Луната
При пункция на един фоликул дават до 10 дни  Peace

# 608
Здравейте, въпреки че съм нова тук и аз бих се радвала да ме "поръсите"  Embarassed

Моя позната ми препоръча тази клиника - ние сме с неуспешни опити повече от година и се надяваме да открият и разрешат проблема .

# 609
Късмет Теди, няма да останеш разочарована от клиниката. Въпреки, че имам 2 неуспешни опита там, мога да кажа, че съм доволна.  Hug

# 610
Здравейте, момичета, знаете ли дават ли болничен и за колко дни след ЗЕТ?

# 611
След ЗЕТ не дават болнични, само след пункция се дават.

# 612
Здравейте вчера ми правиха хистероскопия за отстраняване на септум в маткта,доктора каза,че е минало много  добре и ще трябва да се върна за промивка,някой знае ли колко струват тия промивки и на кой ден се правят Simple Smile

# 613
Здравейте вчера ми правиха хистероскопия за отстраняване на септум в маткта,доктора каза,че е минало много  добре и ще трябва да се върна за промивка,някой знае ли колко струват тия промивки и на кой ден се правят Simple Smile
Мен ме викнаха на първа промивка след 1 седмица, а на втора, ако не се лъжа след 4 дни.
струват 20лв., не болят.
една наша съфорумка Wink ме предупреди, че не трябва да кървиш
успех Simple Smile

# 614
  • софия
Като ви пуснат след такава операция не обясняват ли кога да се отиде?

Общи условия

Активация на акаунт