Отговори
# 540
  • София
Скорпи, на същата възраст (или малко по-малък) синът ми падна и си удари горните две зъбчета на капачката на бутилка, която носеше. Те потънаха наполовина навътре  ooooh! Беше много гадно и тревожно. Зъболекарят го прегледа посред нощ и каза да поизчакаме и като порастне още малко, да снимаме гнездата на постоянните зъби, за да видим дали не се повредени.
Двете зъбчета бързичко се върнаха на местата си сами. На постоянните зъби нищо им няма, даже кариес няма по тях. Само дето няма кой да ги мие с днешна дата  hahaha
Така че, споко  Hug Разбира се, може да го заведеш на стоматолог за твое спокойствие. Като са малки, много бързо се възстановяват от всякакви травми  Wink

Mamam-am, източна философия, а? Поздравявам те, аз също се интересувам  Hug

Хейли, как е новата работа? Харесва ли ти?

# 541
Аримче,
Скрит текст:
мисля, че не е източна философия това. Аз лично съм чела подобни неща в ченълингите на Крион, и малко в ченълингите на Йешуа. Но има много съвременни автори, които я споделят, които не ги зная аз. Исках да кажа, че това не е будизъм.  Hug

Скорпионче, дано се оправи бързо зъбчето и да не го боли.  Praynig

# 542
Тази теория, че сами си избираме какъв да е следващия ни живот с оглед на това, да се развиваме и усъвършенстваме, съм я чела в една книга "Пътят на душите" на Майкъл Нютон, където се твърди, че авторът е разбрал за тези неща като използвал хипнозата. Много е готина книгата и други имаше на същата тема, но не се сещам заглавия. Иначе и по будизъм съм запалена - много ми допадат идеите, а медитацията е едно от най-полезните неща в живота ми. Напоследък взех да преосмислям и християнството и като погледнеш на него от друг ъгъл, а не от традиционно установения от църквата, и в него има добри неща. Абе изобщо религия, митология и всякакви духовни учения са ми страст  Laughing
Знаех си аз, че щом по много теми мислим по сходен начин с много от вас, няма начин да не ни свързва и друго освен октомврийчетата  Heart Eyes
skorpion4e заведе ли малкия на зъболекар, пиши какво стана  Hug

# 543
Мамам, и на мен са ми много близки тези теми! Но съм имала периоди в живота си, когато съм била много крайна и съм залитала в нездравословни неща. Така че сега много внимавам.  Hug Много бих искала да се науча да медитирам, но ме е страх без учител, да не сбъркам нещо.

Моля извинете, ако не ви е интересна тази тема.  Hug

# 544
  • София
На мен ми е много интересна, но си давам сметка, че не и е тук мястото. Да не оспамим хубавата ни октомврийска темичка  Flutter

# 545
Разбера се.   bouquet Съжалявам.  Embarassed

# 546
  • У дома
Здравейте,   bouquet

Редовно ви чета, но нещо не ми се пише.
При нас всичко е нормално, вървим си в коловозите без отклонения  Mr. Green Кака на у-ще, малкия на ясла, а аз се моткам из къщи, шетане, готвене и др. такива нещица.

Днес резервирах почивката, в понеделник ще пускам капарото и съм много доволна.
Кари заминава на екскурзия другата седмица за 3 дни и няма вече никакво търпение.
После започва голямото чакане до връщането на нашия тати, не остана много.

Краси, и от мен успех в новата работа.  Hug

Аз засега ще изчакам септември малкия да тръгне на градина и тогава ще я търся.
При нас още няма резултати за приема в ДГ, чак след 10 юни.

Това е от мен. Пожелавам ви много слънчеви и усмихнати дни  Hug

# 547
Гледам захапали сте темата за памперсите  Thinking Много е актуална за нас в момента. От около месец Тони се научи да казва, когато му се пиша. НО засега упорито отказва да прави акото в гърнето. Когато сме вкъщи, отива в своята стая, затваря се вътре и се изаква в гащите  Crazy Обяснявам му за гърнето - гледа ме миличкия, очевидно ме разбира, но не желае да ползва гърнето и това е. Приемам всякакви съвети!  Simple Smile
Вашите малчугани как се справят със самостоятелното обличане (събличане) и обуване (събуване)? Ние има още какво да учим. Тони не може да съблича или облича блузката си, нито да обуе обувките си (затрудняват го лепките и езиците). От яслата ми пилят най-редовно какво не може да прави детето ми, на вас правят ли ви проблеми лелите за подобни неща?

# 548
Здравейте слънца Hug Hug Hug Hug
Леле от сто години не съм се появявала,но никакво време не оставя.
Скорпи,ние си бяхме ударили зъбчето и влезна навътре.Водих го при една стоматоложка и го мажеше с някакъв мехлем.Минахме и през специалисти,към днешна дата зъбчето си излезе на цяло.Малко е кривичко,но нали ще го сменя.
Ние сме без памперс вече PartyСтана от само себе си почти,макар че в началото му давах зор.
Хейли,честито нова работа Hug

За забременяване в момента въобще не мисля,много искам второ,но не мисля,че ще се реша.

Сега плануваме морето Party

# 549
   Здравейте и от мен. Да се разпиша, че нещо само чета в последно време. Ние сме добре горе долу. Леки настинки само се въртят и съчетано с многото работа ми е малко тегаво, но това да са ни проблемите...Другия месец си пуснах една седмица отпуска, дано си почина хубаво.
  Малката е добре. Имаше пак пъпки като шарка, дадоха ни час за лекар за първи юли  Whistling та си го чакаме. Не тая големи надежди, но да видим. Говори доста, нещо почна много да бърза като говори и само ние си и разбираме на моменти, ама поне ние и разбираме  Grinning
  Със спирала имам една приятелка два пъти забременява. една друга забременя с презерватив-нескъсан, с хапчета имам две приятелки забременели, та както сте казали Божа работа  Crazy
   Мишел се обува сама, ако обувките са лесни за обуване, но и отнема много време. Дрехи се мъчи да се облича, но не са ми стигали нервите да го довърши това нещо, та не може. Още е с памперс, пак аз нещо нямам нерви да я гоня, но скоро сериозно ще я натисна. Само чакам да стане над 10 градуса...
   Хайли, успех на новата работа  Hug

# 550
Симеон се облича и съблича сам, само с блузка с ръс или дълъг ръкав среща трудност да съблече. Обувки обува без проблем, сандали също. Неговите всичките са с лепки.
От детсата единственото, което казаха като изсикване е да не е с памперс. Но на 3г. е нормално да му се помага за много неща

Аз пък да си го похваля, че най-накрая започна да се храни сам smile3501 . От кога го чакам този момент Crazy . Може и с вилица да яде, и с лъжица.

Благодаря ви, момичета, за пожеланията за работата ми Hug Hug

# 551
Здравейте  Hug

И аз отдавна не съм писала Simple Smile Ама все съм в движение Simple Smile

След 5 дни Кокчето завършва 1-ви клас ) Голямо вълнение за мен  Mr. Green На 3 юни заминава на лагер и вече е много нетърпелив Simple Smile Как ще я избутам само тази 4 месечна ваканция не ми е ясно  Mr. Green

Дария я стягаме за градина Simple Smile Облича се полу-сама,ходи ту на гърне,ту и слагам памперс(по време на сън),според зависи Simple Smile Още суче и то по 100 пъти, и някакви такива приятни занимания ....

Аз съм се закотвила на почетното работно място-ДОМАКИНЯ  Mr. Green Сигурно и другата година няма да смогна с работата .... ама да са ми здрави децата,другото ще се нареди  Hug

Аз влезнах да попитам,някоя от вас знае ли, къде мога да си отпечатам текст върху оризова хартия .... предстои ни кръщене скоро и съм запонала с приготовленията  Mr. Green Доста се забавихме и с този ритуал.... както и с всичко друго  Hug

Това е от мен Simple Smile Хубав ден и хиляди слънчеви усмивки  Hug

# 552
Охоо, Наде, 4 месеца ваканция! И ние искаме такава...
Лятната почва на 19 юли, направо ужас, и особено предвид времето тук.
Няма слънце, студено е и по цели дни вали. Tired

Така ми се иска по-рано да ги заведа в България, да видят игра навън, море и слънце...

Нико не се облича или съблича сам, носи памперс. Simple Smile

Бургазлийки ( и други към нас по това време ), тази година очаквам по-сериозно да си направим едно събиране, че миналата година пропуснахме.

# 553
 В яслата само ме информират какво може или не може моя инат, но не се оплакват и не се сърдят, че напредваме бавно.
Може да яде сам - с вилица и лъжица, но повечето пъти не иска. така е и с обличането - засега е показал че може с панталоните сам да се справя и да събува обувките - в обуването хич го няма. За памперса вече писах - нито ми се мисли, нито ми се пише на тази тема - пълен провал  ooooh!
Новото е, че вече се къпе прав под душа - видял от племенника и отказа от раз да влезе в корито  Laughing
Започна най-накрая и да повтаря след мен, когато ме пита нещо какво е - всичко знае как се казва, но държи първо аз да потвърдя  Laughing
Miss Fine, какъв е този записан час за 1-ви юли Shocked те дотогава пъпките може и да са изчезнали. На мен ми излизат малки ситни пъпчици - приличат на шарка, когато ям месо или яйца /или нещо с яйца/, което не е много прясно - не да ми изтича срока на годност, а е достатъчно да е поседяло някоя друга седмица - да не би и при вас да има нещо такова  newsm78
Светлозар вчера се събуди изпохапан целия - май от паяк, защото един намерихме в леглото. Но страшна работа - едни големи, червени - лекарката чак капки му изписа освен пастата за мазане  ooooh!
Хубав и успешен ден на всички - най-вече на организиращите почивки  Laughing

# 554
  • София
Имаше пак пъпки като шарка, дадоха ни час за лекар за първи юли  Whistling та си го чакаме.
Как за 1 юли???  ooooh! Shocked Ами ако е нещо сериозно или висока Ш - пак ли така записват часове, за след месеци?  #Crazy

Ева снощи ни направи на луди, САМИ ДА СИ ГОВОРИМ  ooooh! Мрънкане, рев, сърдене, търкаляне по пода, крясъци, врясъци - ужас! Познайте дали памперса не яде шамаучета  Twisted Evil С баща и ходехме на балкона на почивки един по един, че не се издържаше  Tired Полудяхме!

Наде, за оризовата хартия - на лични!

Общи условия

Активация на акаунт