Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 17

• 50 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
и не само жълтата
синята и розовата също са намалени

Някой ползва ли това кремче на Елизабет Арден?
http://www.amazon.co.uk/Elizabeth-Arden-Visible-Difference-Cream … ref=cm_cr_pr_pb_t

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 10:47 от anbibian

# 616
Angel_Dust,
за държавите, които нямат "свой амазон" киндълите се поръчват и доставят директно до БГ само от САЩ.
Ако се опиташ да поръчаш от другите, ще те препрати към amazon.com.
 Peace

# 617
  • Пловдив
и не само жълтата

http://www.amazon.co.uk/Elizabeth-Arden-Visible-Difference-Cream … ref=cm_cr_pr_pb_t

От Lightning deals през декември си купих този комплект http://www.amazon.co.uk/Elizabeth-Arden-Visible-Difference-Gift/ … 6-6810056-7332121. Страхотен е като ефект, кожата наистина става много мека и гладка за много кратко време и не остава мазни следи, попива много бързо. Най-големия недостатък заради който няма да повторя покупката е миризмата, която не мога да компенсирам с ефекта. Мирише на онези стари едновремешни лимонени кремове, нещо като по-лоша версия на Крем для рук. В час от 1000-та коментара, които прочетох споменаваха за гадната миризма, но си мислех, че преувеличават. Уви Не! Лосиона също мирише гадно и сега с пълни шепи гледам да го изхабя.  Peace

# 618
и не само жълтата

Аз. Хубав крем е. По принцип съм фен на марката и на Кларанс. Не понасям прехвалените Ланком и Клиник - не ми действат добре, омазняват ме и т.н.

Действително някои от кремовете не са парфюмирани, а миришат на съставките си. За мен това е +.

# 619
Благодаря за мненията  Hug, мисля да рискувам с миризмата, важното е да хидратира добре, без да мазнее и да позаличи малко фините линии.

# 620
Някой беше питал за Amazon Warehouse deals дали имат гаранция. Да, имат като на другите уреди предлагани ДИРЕКТНО от Амазон! Peace

# 621
  • София
anbibian видях че си питала за крем на Елизабет. Влизам да споделя за един продукт на марката, което не се отнася за другите разбира се, но по скоро за да ти кажа да четеш ревютата ( то за всичкко е така де  Laughing). Та въпросния продукт е капсули за очи с церамид. Подариха ми такива и аз много доволна от тях, реших да си поръчам, но попаднах на коментари относно срока на годност , и по-специално че този продук е най-вероятно с изтекъл срок. Ето едни коментари http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B000OY2S6Q/ref=cm_cr_dp_ … ;showViewpoints=0. Та не знам за този крем който си набелязала, но хвърли един поглед и на ревютата, особено тези с 1 звезда  Peace

# 622
Чета аз ревютата и не ме притесняват тези с изтеклия срок. Ако ми пратят такъв крем, просто ще им го върна за пълен рефънд. Все пак хора работят в тия складове, а те са достаааааа големи, нормално е от време на време да се допускат грешки.

Да ви кажа как я сколасах с моите прибори  Laughing
Първо ги поръчах на 53 паунда. Те блокираха парите, но поръчката беше със статус Not yet dispatched. Видях, че са ги намалили още малко, кенселирах и пак поръчах. Сега се чудя пак ли ще ми блокират пари  newsm78 На някой случвало ли му се е. Или ще си изтеглят от първата блокирана сума. Моята логика казва, че ще блокират втори път, защото вече веднъж са подали към банката една информация и щом трябва да изтеглят друга сума ще блокират пак  newsm78

ПС. Да, два пъти блокираха парите. Предполагам, че ще изтеглят само втората сума, другите ще си ги чакам след 45 дни от банката  Crazy

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:44 от anbibian

# 623
  • София
Angel_Dust,
за държавите, които нямат "свой амазон" киндълите се поръчват и доставят директно до БГ само от САЩ.
Ако се опиташ да поръчаш от другите, ще те препрати към amazon.com.
 Peace

Мерси, а това само за четците ли важи или и за техните аксесоари?

# 624
  • Враца
Набързо да напиша какво се случи с връщането на моя дефектен четец до Англия Simple Smile.
След като си получих новия, екипирана с разпечатани адреси отидох в Централна Поща Враца. Поисках плик и червена декларация и им обясних какво ще пращам и тук настана голямо чудене и спорене - може или не може. Накрая опакован и изключен го изпратиха, дадоха ми бележки с номер да го следя и ако до месец не  пристигне да ходя да го издирваме.
Разбира се бяхте прави, че проследяването се оказа малко странно- на страницата на БГ Пощи не беше обновен къде се намира.
Когато се разбра, че ще го връщам, от Амазон ми обясниха, че не могат да ми поемат пощенските разходи от тук до там за киндъла.
Затова много се изненадах, когато днес получих 3 мейла от тях. Получили са киндъла и ми връщат пощенските като ми дават Gift Certificate за 6.01.

Изключително коректни се оказаха.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 17:12 от wa_wa

# 625

и аксесоари уви.
Заобиколките са да си поръчаш Киндъл и/или аксесоари до УК адрес на превозвач.
 Wink

# 626
  • София

и аксесоари уви.
Заобиколките са да си поръчаш Киндъл и/или аксесоари до УК адрес на превозвач.
 Wink
Ясно, мерси Simple Smile  Няма проблем, ще ги нагласим нещата Simple Smile(то от юк най-не-изгодно излизат всъщност)...

# 627
преди няколко години, когато си купувах киндъла бях правила точни изчисления колко излиза доставката от САЩ с ДДС, през ЮК, през Германия.
Определено най-добре беше от САЩ, въпреки ДДС. Освен това те работят с UPS, които ако ги упълномощиш освобождават пратката безплатно и ти я носят в къщи. Необходими са им ЕОРи номер и пълномощно. Това важи за всички покупки от амазон.ком.  Peace

# 628
  • София
shrekie - ако ще е от щатите, просто ще ми го донесат познати, така че цялото това отпада, но от немският пак е по-изгодно, гледам, ето киндъла в немсто е 69Е, същият в английският , е същата цифра , но в лири, същото и с лампичката, която харесах общо взето... за други неща, сигурно обратното, но в случая при киндълите...
Аз сега от немците дебна кога ще намаляват сандали, предимно ессо... ако някой види одбри оферти да свирка Simple Smile

# 629
Чета аз ревютата и не ме притесняват тези с изтеклия срок. Ако ми пратят такъв крем, просто ще им го върна за пълен рефънд. Все пак хора работят в тия складове, а те са достаааааа големи, нормално е от време на време да се допускат грешки.

Да ви кажа как я сколасах с моите прибори  Laughing
Първо ги поръчах на 53 паунда. Те блокираха парите, но поръчката беше със статус Not yet dispatched. Видях, че са ги намалили още малко, кенселирах и пак поръчах. Сега се чудя пак ли ще ми блокират пари  newsm78 На някой случвало ли му се е. Или ще си изтеглят от първата блокирана сума. Моята логика казва, че ще блокират втори път, защото вече веднъж са подали към банката една информация и щом трябва да изтеглят друга сума ще блокират пак  newsm78

ПС. Да, два пъти блокираха парите. Предполагам, че ще изтеглят само втората сума, другите ще си ги чакам след 45 дни от банката  Crazy
На мен ми ги върнаха с една канселирана поръчка след 2 дни без да се обаждам в банката.

Общи условия

Активация на акаунт