Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да прекратя абонамента си за Amazon Prime след изтегляне на средства?
Как мога да проверя дали съм абониран за Amazon Prime?
Как мога да получа код за 20% отстъпка в Amazon.co.uk?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да прекратя абонамента си за Amazon Prime след изтегляне на средства?
Ако сте се абонирали за Amazon Prime и средствата са изтеглени, но искате да се откажете, влезте в акаунта си на https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage?ie=UTF8&version=2017-03-27%2Ahomepage_recommendations_v1%2A&entries=0 и щракнете върху „Настройки на Prime“, след това върху „Прекратяване на членството“. Ако сте се абонирали с промоционална оферта за безплатен Amazon Prime, просто изберете опцията „Не надграждайте“ и няма да бъдете таксувани.
-
Как мога да проверя дали съм абониран за Amazon Prime?
-
Как мога да получа код за 20% отстъпка в Amazon.co.uk?
За да получите код за 20% отстъпка в Amazon.co.uk, посетете специалната страница и се абонирайте, за да го получите по имейл. Този еднократен код може да се използва само веднъж на акаунт и намалява до 5 артикула от поръчка, ако има повече от 5 елемента в кошницата; останалите ще бъдат намалени с най-евтините. Той е валиден само за дрехи и обувки, продавани от Amazon.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon.co.uk?
-
Какво представлява кодът за абонамент в модната секция на Amazon?

, мисля да рискувам с миризмата, важното е да хидратира добре, без да мазнее и да позаличи малко фините линии.
На някой случвало ли му се е. Или ще си изтеглят от първата блокирана сума. Моята логика казва, че ще блокират втори път, защото вече веднъж са подали към банката една информация и щом трябва да изтеглят друга сума ще блокират пак
.