SportsDirect-52

• 45 793
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за отзивчивите отговори   bouquet Бяхте ми много полезни.    bouquet

# 616
  • София
Момичета,

малко ще оспамя, но четах и първата страница и доста от условията в страницата на Спортсдиректа, обаче не разбрах мога ли да откажа продукт от цялата поръчка, ако продуктът не е "пре ордър". Имам 2 продукта, които по невнимание са попаднали там и не ми трябват ...  newsm78

Благодаря предварително!

Преди време бе възможно. Сега най-често отказват да изпълнят молбата.

Нищо не пречи да им пишеш на  cancel@sportsdirect.com ,че искаш да откажеш САМО тези артикули ,но дано те разберат ,че понякога се правят на луди и отказват цялата поръчка.

# 617
  • гр. Пловдив
Моля за отзиви за тези апрески: http://www.sportsdirect.com/adidas-zambat-infants-boots-026263 Доволни ли сте? Дали си отговарят на номера? Благодаря предварително за отговорите!   bouquet 

# 618
Защо се прави транспорт до други държави и осле как пристгат в България?
Давам прост пример:
Имам 60 артикула за сума над 70 лири, тегло 15 кг ориентировъчно.
1. Доставка до УК адрес - безплатна. Доставка УК то БГ по около 2 лв. на кило /даже и по-малко/= 30 лв. Доставката в рамките на 10-15 дена
2. Доставка до БГ директно започва от 14 лири в случая спортса ми изчислява 38 лири - около 90 и кусур лева. Доставка в рамките на 7-10 дена.
Изгодно ми е на мен тази разлика от 60 лв. Колела обаче и по-едри неща поръчвам директно.
Винаги гледам колко ми изчислява сайта доставката директно и колко ще ми излезе с превозвач.
В повече случаи ми е изгодно с превозвач.

Няколко са вариантите на получаване. Аз винаги ги взимам от склад на превозвача, 1 литър гориво ми струва това:). Може и с БГ куриер от депото на превозвача до адрес, но веднъж си патих така, че 11 чифта маратонки ми ги сметнаха обемно тегло, а не реално и ми излязоха златни.

# 619
здравейте,имам един въпрос маратонките найк отговарят ли си на номера или са умалени в смисъл за мъж 43 номер - 9 ли се взима от найк

# 620
  • Дивия Северозапад
Давам прост пример:
1. Доставка до УК адрес - безплатна. Доставка УК то БГ по около 2 лв. на кило /даже и по-малко/= 30 лв. Доставката в рамките на 10-15 дена
2. Доставка до БГ директно започва от 14 лири в случая спортса ми изчислява 38 лири - около 90 и кусур лева. Доставка в рамките на 7-10 дена.
Изгодно ми е на мен тази разлика от 60 лв. Колела обаче и по-едри неща поръчвам директно.
Винаги гледам колко ми изчислява сайта доставката директно и колко ще ми излезе с превозвач.

Няколко са вариантите на получаване. Аз винаги ги взимам от склад на превозвача, 1 литър гориво ми струва това:). Може и с БГ куриер от депото на превозвача до адрес, но веднъж си патих така, че 11 чифта маратонки ми ги сметнаха обемно тегло, а не реално и ми излязоха златни.
Радвам се за теб, а каква е процедурата за връщане на дефектни артикули, когато се поръчва до англ или фр. адрес?

# 621
Давам прост пример:

Радвам се за теб, а каква е процедурата за връщане на дефектни артикули, когато се поръчва до англ или фр. адрес?
Тромава, никаква с две думи. То защото тези поръчали директно - все успяват да върнат или подменят обърканите си артикули. Пия студена вода и това е. За 1 година веднъж съм имала объркан артикул. Поръчвам само и единствено за себе си и близки приятели и затова всеки си носи риска. На мен ми е изгодно и аз се радвам, че ти се радваш за мен.

# 622
  • Русе
Не знам до кога ще е токова доставката, едва ли още дълго... От около месец е така. И с тия цени в €... просто супер!  Sunglasses
Доставката до френски адрес е с DHL, за 4-5 дни макс е на адреса.  Peace
На теб ти е още по-удобно, защото си ги взимаш директно като пристигне курса.  Grinning

Точно това е, а и мисля, че ще ми излезе по-евтино. Сега гледам да пускам голяма поръчка, ако е лично или с 2-3 приятели или участвам в обща за 1-2 неща, но пък там се съобразяваш с много неща.
Май скоро ще ги пробвам така.
Мерси, Евче, отново, винаги си много отзивчива.

Мислех да не се намесвам ,че някой ще реши ,че е лично ,но ..........

Та колко точно се спестява за поръчка до фр.адрес - 2лв. до Франция и после 3 лв./ кг., 8 лв. до Англия и после 2лв/кг.  ?
При поръчка от 3 кг - транспорт от Франция 9 лв. ,транспорт от Англия - 6 лв.

Теди, защо да не се намесваш или да е лично, нали си търсим по-изгодни варианти.
Примерно 3 кг, мисля, че нормална поръчка. А моите поръчки като цяло са около 2 кг даже от различните сайтове:
до Англия -     8 лв (до адрес) + 6 лв (до БГ) + 3 лв (до Русе) = 17 лв
до Франция - 2 лв (до адрес) + 9 лв (до БГ) + 0 лв (до Русе) = 11 лв

Мисля, че ми излиза сметката, плюс това, което писах, че не се ангажирам с хора да ми поръчват, да свършват неща (примерно останал 1 номер), да превеждам пари и ... . Или ако аз поръчвам да събера приятели, да се занимавам да си събера парите, после да си вземат нещата.
Само за дефектните е малко по-сложно, дано не ми се случва, че и без това чакам поръчка понеделник - вторник.
Мисля, че не е малка разлика и като пари, и като размотаване.

# 623
здравейте,имам един въпрос маратонките найк отговарят ли си на номера или са умалени в смисъл за мъж 43 номер - 9 ли се взима от найк
На найк 9-ката е 44. 8.5 е 43 Simple Smile

# 624
  • София
Ева, от СД поръчваш до френски адрес на посредника и доставката е 1 Е и после по обичайния ред, така ли? Че то така много изгодно ще дойде.
Да, точно така. Peace
То затова снощи ми беше 4-та поръчка за няма и месец... Mr. Green

А кой превозвач използвате, който има френски адрес?

# 625
  • София
Получих този анцуг в черно, но адски пуска пухчета от плюша Sad 2 пъти го прах, но няма спасение. Някой друг с този проблем и евентуално как сте го решили?
Иначе като изключим този проблем, самия анцуг е много хубав, мекичък и удобен...
http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-velour-suit-ladies-669026?colcode=66902624

# 626
  • София
Не знам до кога ще е токова доставката, едва ли още дълго... От около месец е така. И с тия цени в €... просто супер!  Sunglasses
Доставката до френски адрес е с DHL, за 4-5 дни макс е на адреса.  Peace
На теб ти е още по-удобно, защото си ги взимаш директно като пристигне курса.  Grinning

Точно това е, а и мисля, че ще ми излезе по-евтино. Сега гледам да пускам голяма поръчка, ако е лично или с 2-3 приятели или участвам в обща за 1-2 неща, но пък там се съобразяваш с много неща.
Май скоро ще ги пробвам така.
Мерси, Евче, отново, винаги си много отзивчива.

Мислех да не се намесвам ,че някой ще реши ,че е лично ,но ..........

Та колко точно се спестява за поръчка до фр.адрес - 2лв. до Франция и после 3 лв./ кг., 8 лв. до Англия и после 2лв/кг.  ?
При поръчка от 3 кг - транспорт от Франция 9 лв. ,транспорт от Англия - 6 лв.

Теди, защо да не се намесваш или да е лично, нали си търсим по-изгодни варианти.
Примерно 3 кг, мисля, че нормална поръчка. А моите поръчки като цяло са около 2 кг даже от различните сайтове:
до Англия -     8 лв (до адрес) + 6 лв (до БГ) + 3 лв (до Русе) = 17 лв

Мисля, че ми излиза сметката, плюс това, което писах, че не се ангажирам с хора да ми поръчват, да свършват неща (примерно останал 1 номер), да превеждам пари и ... . Или ако аз поръчвам да събера приятели, да се занимавам да си събера парите, после да си вземат нещата.
Само за дефектните е малко по-сложно, дано не ми се случва, че и без това чакам поръчка понеделник - вторник.

Меги, тук си права.За хората от Русе е по-изгодно ,защото фр.превозвач има там офис . Лично на мен Смарт за София не ми е изгоден , защото таксуват 3лв. на започнат кг и после имам Еконт. За Русе също не ми е изгодно ,защото трябва да платя пощенска пратка по Еконт. Peace

Ева, от СД поръчваш до френски адрес на посредника и доставката е 1 Е и после по обичайния ред, така ли? Че то така много изгодно ще дойде.
Да, точно така. Peace
То затова снощи ми беше 4-та поръчка за няма и месец... Mr. Green

А кой превозвач използвате, който има френски адрес?

Превозвачите от Франция са двама. Мисля  с този линк да се приключи тук обсъждането на превозвачи  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700725.0

Има тема и за англ.превозвачи в първи пост. Peace

# 627
  • София
някой получи ли вече от новия модел сандалки на адидас http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-8-infants-sandals-226006
моля за отзиви дали става за по-пухкаво краче  Praynig

# 628
мандаринка,според мен стават да,ние мерихме модела,но нашето пък е доста тясно и не ни седят добре!

# 629
  • София
Цитат
Скрит текст:
до Англия -     8 лв (до адрес) + 6 лв (до БГ) + 3 лв (до Русе) = 17 лв

Меги, тук си права.За хората от Русе е по-изгодно ,защото фр.превозвач има там офис . Лично на мен Смарт за София не ми е изгоден , защото таксуват 3лв. на започнат кг и после имам Еконт. За Русе също не ми е изгодно ,защото трябва да платя пощенска пратка по Еконт. Peace
Моите мотиви са същите като на  Meggysan. Общи поръчки не правя, не се включвам в такива също. Цялата гимнастика ми е безсмислена, а нещата бързо се изчерпват в сайта.
Поръчките ми са до 2 кг., с изключение на снощната. Поръчвам предимно от френски сайтове и пратките ми идват накуп.
Пощенските с Еконт и транспортните разходи до офис на превозвач в София са ми еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт