От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 322
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Аз днес най-накрая се разходих малко и  си имам нов сутиен с 1 номер по-голям  Mr. Green Мъжо е много доволен от гледката, чак ми става жал за него, че само с това ще си остане, поне за сега  Embarassed
Пони, беше ме питала в другата тема за нерва, но ще ти отговоря тук . Няма да мине скоро май, даже може и през цялата бременност да си ме боли, просто на моменти ще е по-слабо, аз до днес не можех да ходя повече от 10 мин.
Весе и аз съм го чувала това за спането, но не го мисля изобщо . Единствения ми проблем, е че любимата ми поза е по корем, а откакто разбрах, че съм бременна вече не спя така .
Кучо, мини на отчет Simple Smile
 Hug Hug Hug за всички !

# 271
  • Gone with the wind
Арвенче, да мина на отчет, ама като няма за какво  Wink Единственото развитие е, че за последните 2 дни съм отслабнала с половин кило  Rolling Eyes
Чета и си чакам новини от Кокосчето, ама май мноооооооооооого му харесва в мама  Heart Eyes
Благодаря за поздравите за моЙто магарок вчера  Hug

# 272
Арвенче, бързо да отшуми тая болка  Hug
Кучо  Hug
Чакам си аз, по цял ден се луням с мъжото и очаквам чудото да се случи  Mr. Green

# 273
  • При моето слънце
Аз имам един спешъл въпрос към кучо. Ти, пиле, как ще водиш снахата на Дъпеш? Да знаеш, удобрявам музикалният ти образователен подход  Mr. Green
И пак да кажа, леко раждане, момичета  Hug

# 274
  • Gone with the wind
За жалост и снахата и аз ще се разминес с Депеш  Cry
Продадохме билетите, сестра ми и зет ми (щях да ходя с тях) заминават 2-3 дни преди концерта, а Боян и с кран не мога да го откарам на концерт, другите ми приятели, които ще ходят са на фронт стейджа, което е супер (2006та бях там), ама ако не съм с пупа, та .... ще се разминем Confused

# 275
  • При моето слънце
Ех, жалко, следващият път заедно с малечка. И на мен ми се щеше да отида, но моят гоУем звяр не им е фен. Погал по тумбачето  Hug

# 276
  • shumen
Добър вечер!
Кучо,жалко,че няма да ходите.
Деси,хайде бе мила няма ли да раждаш вече.

# 277
  • В провинцията ..
Момичета здравейте! Много готина тема надявам се и аз да се задържа тук!  Praynig Последният ми цикъл бе на 06.02 ,по принцип не ми е редовен и винаги закъснява някои път до 5дена даже ,но не подранява! Следващия цикъл трябваше да ми дойде на 10.03. На 05,06.03 имах леко зацапване розово и много кратко, след което не ми дойде на10. Изчаках и на 21.03 направих тест позитивен  EFP Но това не ме задоволи и отидох да направя ЧХГ а резултата беше 1182 mUI/ml. Това стана на 27.02. След като занесох резултата на личния ми каза ,че за 7ма седмица от последния цикъл това е ниско да отида на гинеколог ,но тези дни не ми е възможно и търся съвет ако някои е имал подобни резултати , защото се притеснявам  Embarassed БлАгодаря ви предварително!

# 278
ббб вече трябва да се вижда сакче, така че само АГ може да ти каже какво се случва. ЧХГ-то е различно при всеки и не можеш да правиш сравнение с резултатите на други момичета.

Имаме ли бебета ??? Скъсах се да влизам тези дни.  F5 ми потъна от натискане

# 279
  • София

Нямаме още бебета  Tired Всички чакаме  Mr. Green

# 280
  • София
Имаме ли бебета ??? Скъсах се да влизам тези дни.  F5 ми потъна от натискане

Ренди,

В предстартова позиция сме и чакаме.

# 281
 Ренди - до момента бебетата са само наличните  Mr. Green Heart Eyes. И аз взех по-често да заничам , че и да се разписвам, че още съм на линия .Вчера сутринта много ме беше натиснала надолу мънинката , днес пак е по- нависоко и е спокойна, знам че има време , но....Едновременно ми е едно хубаво , че не остана , но пък има и малко страх все пак ( най-вече дали ще мине всичко както съм го намислила  Mr. Green).
 Арвенче - дано все пак те поотпусне и не те тормози вече толкова този нерв  Hug.
 Кучо - аз малко след като разбрах , че съм бременна , научих и за предстоящия концерт . Не успях да отида на първия , втория се отмени ( имахме билети ) , за този е ясно , че няма да се вредя ( но липсата ми си заслужава  Flutter). Дано още веднъж поне дойдат насам , че ми е много на сърце тяхната музика  Crazy.
 Рейни - мерси за пояснението , относно педиатрите  Hug. То май точно това съм разбрала , че личната е лекар и на детето .Не знаех , че може да си избереш отделен педиатър, то не че тук има кой знае какъв избор де , предполагам , че щях да отида в моята поликлиника , поне всички да са ми накуп  Crazy.
 ббб- резултатът от чхг , говори за бременност , но наистина е най- добре да отидеш на гинеколог, още повече разбрах , че и зацапвания е имало . Лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 14:39 от ponyo

# 282
  • В провинцията ..
Ponyo благодаря за отзива, rendence на теб също, така ще направя при първа възможност!  Praynig Дано всичко е наред  Embarassed

# 283
  • shumen
Момичета хайде бе,отивайте да раждате.
Ние днеска се разходихме добре от 11 до 18.30 с дребен.Мама се умори,а той се наспа.

# 284
Честита кокоска Деница на мама Кокос !!! Да е жива и здрава, много усмихната и да слуша мама и тате.

Чакаме разказ  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт