От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 317
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Привет  Hug
Бамба, хих, не знаех за тия ти перипетии  Mr. Green Ами той господинът си е искал да се появи в чест на жените  Grinning
Дани, тук съм, още никъде не ходя  Mr. Green
Весе, то така пише навсякъде, ама аз не съм се старала да лежа на ляво. Не ми беше удобно, 90% си спя на дясно  Mr. Green
Ааа, забравих, качила съм хемоглобина от 95 на 110  Flutter

# 256
  • София
аз спях все надясно, наляво не ми беше удобно, имах усещането че всички вътрешности ми притискат сърцето и едва дишах, затова надясно.
дори докато спя несъзнателно все се намествах надясно. проблем от това не съм имала  Rolling Eyes

# 257
 Добро утро , момичета  Heart Eyes.
 Деси - тук си още казваш  Flutter Heart Eyes, айде че теб чакам , не искам да се предреждам  Mr. Green.Поне изпращаш ли кашлицата  Hug?.Браво за хемоглобина  Simple Smile.
 Алекс - то и при теб не останало , леко раждане ти желая  Hug Heart Eyes.
 Весе - аз това със спането наляво , чак в седмия месец май го чух  Crazy.А доколкото знам много рядко се прилага  Mr. Green. Аз доскоро спях по гръб ( а то не било хубаво) , или надясно . Сега по гръб не мога вече , но и наляво хич не ми е удобно , нещо ми се притиска и не мога да дишам добре   Confused. Все пак се въртя ляво - дясно , че само пък на една страна хептен не става  Outta Joint.
 Аз след малко отивам на тонове , после май ще си направя дневната разходка в мола, че много студено навън  Crazy.

# 258
  • Варна
И аз спях надясно, наляво получавах контракции. Като бях в АГ-то в 6-ти месец с мен имаше едно момиче, на бебето и тоновете не бяха много добри. Като ги мереха докато лежи по гръб или наляво ставаха съвсем зле, надясно се подобряваха Rolling Eyes Според мен трябва да спите накъдето ви е удобно, организмът си показва кое е най-добре за него.
Весе, в 10-та седмица няма никакво значение накъде ще спиш. А по-късно няма да можеш да се въртиш несъзнателно, аз се обръщах в комплект с 3 възглавници Joy

# 259
  • София

Привет и от мен  Hug

Ренди, как така педиатърката ще прави нещо, без да те е питала. Мустакова каза- аз така работя, но ако вие искате по друг начин ще стане на вашата. Пример- за ваксинациите тя каза, че прави по 1 на месец, като ги лекува и се обоснова. Каза, НО ако вие кажете ще ги правим като по календара... и т.н. много е важно да сте на едно мнение. А как 30-40 см коса бееееееееее, тя моята цялата няма толкова  Twisted Evil

Мраве, значи тя обясни, че личния лекар на бебето е същия като този на майката и аз там трябва да ходя за направления.. нищо не разбирам от ЗК, подозирам, че ще ми писне и още на няма и месец бебанка ще е осигурена към Доверие. Та.. Мустакова каза има задължителни прегледи.. там на 20 ден, 30 ден и т.н. за тях си идваме направо при нея..

Пони, ми аз не съм ходила при личния, директно с педиатрите разговаряхме  Peace

Бамба, направо си представих как си ги молила- само не на 8ми Март моля, само не на 8ми...  hahaha

Ние с беба сме добре, днес ще е ден за почивка  Mr. Green

# 260
  • София
Благодаря за пожеланията момичета,

Да ви се връщат на всички, които сте с мен. А на другите им предстои и по късно ще им пожелавам.
Оххх с това спане направо вече е ужас, даже бих казала малък АД.
На ляво вече ми е толкова ужасно, че направо незнам. На дясно малката почва да ме рита защото там са и краката и явно и ги притискам, а по гръб просто абсурд.
А сега от 2 дни като заспя на ляво и после едвам ми се оправя крака....много ми се схваща, а и явно малката е по наляво и доста некомфортна болка изпитва в крака и най вече в интимните кости на левият крак. Надявам се скоро да се оправи, че имам чувството, че ще ми се откачи левият крак.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 261
Здравейте на всички мамита  Hug Малко кусноо се включвам в темата ама сега я открих:) Ще се радавам ако ме запишите.Иначе чакам моята бебка на 20 април,ако не подрани. Лека бременеене  Grinning Hug

# 262
  • Северозапада
Рейни, мерси за отговора, така и подозирах, че не са ЛЛ  Tired А за Здравната каса да не ти казвам какви дълги ми идват на ум  Whistling И аз мисля за една ДЗО след като беба се роди. Трябва да проуча компаниите.
Веси, както е казала Месечинка в 10 г.с. е рано да мислиш на коя страна спиш, а по-късно обръщането съвсем няма да е неосъзнато  Mr. Green Аз сега се събуждам всеки път, за да се завъртя. Въртя се много по-често от преди - то не е изтръпване на крак, ръка, болки в тазовите стави на притиснатия крак  ooooh! Не са някакви хиперболки, но си е неприятно. Аз спя предимно на дясно.

# 263
  • София

Мраве, избери къде ще водиш бебето и виж с кой фондове работят безкасово! Най-лесно е - само даваш картата и нищо не плащаш, не се занимаваш с фактури и други глупости  Peace Казвам го, като човек със 7 годишен опит с фонд за ДЗО  Twisted Evil

# 264
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
много ви моля, щъркеловите новини да се оповестяват и при нас, ако е възможно  Simple Smile че да не седим на тръни  Mr. Green

# 265
  • до едно тепе
Аз си спях както ми е удобно.Даже до към 7-8 месец се обръщах по гръб.Питах доки и тя ми каза,че като започна да не мога да спя по гръб ще се усетя сама,т,е да си спя както ми е удобно Peace Е каза че само спането по корем не е препоръчително и мъжо тогава даде предложение да ми изреже дупка в матрака за корема Crazy
Рейни страхотни са ви снимките и пупата е прекрасна,а за името да не говорим.Погал погал Hug

# 266
  • shumen
И аз си спях на където ми е удобно.Сега спя на дясно,че малчо не заспива докато не му обърна гръб.

# 267
  • В къщурката на хълма на феите
аз пък спях наляво, ама и винаги наляво съм спяла .. е, може би в началото като ми казаха, че заради притиснатата вена кава трябва задължително да спя наляво обърната, разбира се, аз винаги се обръщах надясно .. в крайна сметка Мърфи тия закони не ги е измислил без причина Mr. Green

# 268
  • София
Благодаря за всички. Засега ще спя както ми е удобно, пък после ще го мисля.

# 269
  • София

Аз пък като легна по гръб или на ляво и малката откача... по гръб на 2рата минута, наляво търпи около 5  Twisted Evil Само на дясно е кротка, което за мен значи, че й е удобно...
Мен ме мъчат киселини.. все едно инфаркт..  ooooh! Добре, че милото ме "излекува" със сода  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт