От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 316
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Малииии бая съм ви поизпуснала.

При нас всичко е Ок. МАлката расте. Времето минава и почти не остана. Много се надявам да си дочака термина, че като гледам някои бебоци се разбързаха и вече излезнаха.
Днес бяхме на тонове - всичко е ОК. Имам подготвителни контракции, които аз като цяло почти не усещам. Миналата седмица минах и на ехо и преглед - всичко е Ок, разкритие - 0, скъсяване - 0, но както казва моята АГ всичко може да стане за отрицателно време  hahaha hahaha hahaha

# 241
Момичета, много ви благодаря за посрещането и тук. Аз силно се надявам, че ще пиша активно след някоя друга седмица. Сега така ме е страх, но се опитвам да гоня лошите мисли и да съм по позитивна.
Кучо, мечтая за момента, в който ще кажа към кой месец да ме добавиш и да си го дочакам Simple Smile
Тепърва другата седмица съм на преглед за първи път. Док. ме иска поне след 10 дни закъснение. А в четвъртък ще пусна пак ЧХГ. На 13-ти ден след Ото беше 82,040, а на 15-ти- 218,700.  Надявам се на добро покачване, така както се насищат уринните тестове.
 Hug Иначе съм на балкона и ви следя  Heart Eyes

# 242
  • shumen
Тоничка,добре дошла и тук.
Ние днеска не сме излизали с дребен и ме хвана нервата в къщи.Дано утре става за раходка,че ще лудна вече в нас.

# 243
  • до едно тепе
Ренди как ще забелва пишката на 40 дневно бебе #Crazy Нашата като беше Слав на един месец ми показа съвсем внимателно,без да натиска и дърпа какво да правя,но никога не е настоявала да го забелва насила тя.Дори сега като по-голям,макар че още е доста залепена каза само,че като дойде момента ще ни прати на хирург.Аз съвсем лекичко издърпвам да се покаже колкото може и измивам внимателно с водичка.То и на толкова малко бебе колко ли можеш да я хванеш Thinking
Деско айде оздравявай бързо,че требе да раждаш вече Whistling

# 244
  • Варна
Поспаланчо,
и нашата педка се засили да забелва на първата консултация, едва я спрях ooooh! Докато кажа "ние не забелваме" и му беше награбила пишката. Едва успях да и сграбча ръцете и да кажа "нееее". На една друга мама в нашата отчетна и се беше случило същото. Някои педиатри проявяват забележителна самоинициативност.
Деси, Алекс,
малиии, покрай вашите лентички си припомням какво беше очакването накрая и чуденето днес ли ще е денят. Леекинко ви завиждам за това, което предстои, искам пак да го преживея, мнооого е хубаво Heart Eyes
Тоничка,
добре дошла Simple Smile

# 245
  • В къщурката на хълма на феите
Боже като си представя накрая как бях изтрещяла и исках Ема вече да излиза Crazy пък сега искам да си беше седяла на топло в пупичката докато стане поне на 2 години Mr. Green Mr. Green

ние днес ядохме картоф .. пак не мина кой знае колко гладко, ама поне личицето й не изразяваше кой знае какво страдание .. явно тиквата хич не й беше вкусна .. и понеже от морковите май имаме колики /освен тези дето още си ги имаме от млякото/ се чудя какво да й давам след картофа .. май ще пробва с пащърнак, макар че аз тва нещо не го знам как изглежда, пък камо ли да съм го яла .. ама как да е .. Mr. Green Mr. Green

# 246
  • Варна
Меце,
пащърнак, тиквичка, круша, ябълка (аз нея още не съм я въвела, нещо съм с предубеждения, но в четвъртък я мятам, няма накъде вече Crazy )

# 247
  • В къщурката на хълма на феите
уффф с тия тиквените мисля да поспра за малко, че Ема очевадно хич не хареса вкуса .. аз днес дадох картоф, дето е къде къде по-блудкав от тиквата и дребната определено го възприе по-добре от очакваното и най-вече по-добре от тиквата, тааа ще гледам сега .. може би следващото ще да е круша, че ние таман преборихме запека и сега почнах да с тоя картоф, та профилактично смятам да пробвам крушата, че другия вариант е кайсия, ама нея мисля да я давам чак на 6-7 месеца Peace

# 248
  • София
Хахахахаха момичетаааааа,

Направо съм пред нервна криза. Ама гледам да се държа. Вечер се събуждам да се преобърна някак от едната на другата страна и през това време се опипвам  hahaha hahaha hahaha да не са ми изтекли водите или да ми е паднала тапата. УЖАС!
А най лошото е че докито при който ще раждам излиза в отпуск от петък до 8.04 и съм в още по голяма криза да не тръгне малката през това време. Но поне имам вариант да родя при негов колега, но истината е че не искам при друг. Та сега се "уговарям" с малката да седи и да чака вътре докато си дойде доки и той да я посрещне на бял свят, а и на мен ще ми е по спокойно ако е той.

Иначе си имам някакви болежки, но все още не са така проблемни  hahaha hahaha hahaha
Имам контракции, които за момента не усещам а и са нерегулярни....но малката поне ми прави забавление през деня с нейните чекнения и бая силни опъвания на краката и в моите ребра  hahaha hahaha явно до последно ще иска да ми ги избие. Joy Joy Joy Joy

# 249
  • София
и аз така уговярях моя човек да чака да мине 8 март, ама нещо не ме послуша  Mr. Green
вечерта се почерпихме по повод празника, даже пих и 2-3 глътки вино и ми се доспа, та реших да си лягам, тъкмо взех да се събличам и усетих как нещо тече неконтролируемо  Crazy
та се наложи в болницата да водим преговори да почакат до 9 март, после цяла седмица се шегуваха с мен за тия преговори.

# 250
  • shumen
Деси да не си отишла да раждаш мила.
ХАха,Бамба,преговори си водила,ама дребен не слуша и тръгнал.

# 251
  • София
и аз така уговярях моя човек да чака да мине 8 март, ама нещо не ме послуша  Mr. Green
вечерта се почерпихме по повод празника, даже пих и 2-3 глътки вино и ми се доспа, та реших да си лягам, тъкмо взех да се събличам и усетих как нещо тече неконтролируемо  Crazy
та се наложи в болницата да водим преговори да почакат до 9 март, после цяла седмица се шегуваха с мен за тия преговори.

Joy Joy Joy Joy Живи и здрави да са. Пък когато и дойде времето тя сама ще си тръгне - искам, не искам. hahaha hahaha hahaha

# 252
  • до едно тепе

Пък когато и дойде времето тя сама ще си тръгне - искам, не искам. hahaha hahaha hahaha
Аз бих казала,че доста си и е дошло времето hahaha Леко да ти е раждането,че нали знаеш сега може да е всеки момент. Hug

# 253
  • Варна
Добро утро и тук  Grinning
Кучо, Честит Имен Ден на ТМ ! Да ти е жив и здрав и Септамври месец горд татко на прекрасна мома   bouquet
Хубав ден на всички  Hug

# 254
  • София
Добро утро.
Аз се включвам с едно питане. Вярно ли е това за спането наляво? Странно ми се вижда...Как се контролира човек, когато спи?  newsm78
Алекс, то не останало бе... Hug Още помня кога се похвали, че си бременна и ме питаше как ми е бил цикъла след лечението на ЕМ.  Mr. Green
Успешен ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт