От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Gone with the wind
Дарме, честита 90%ова мома  Heart Eyes
Поньо, стискам палчета всичко да мине по вода

# 226
  • Варна
Дарме, честита ти мома  Simple Smile
Пони, на детето явно му е хубаво в корема на мама  Heart Eyes Ти как се чувстваш ?
Много моми, много нещо  Mr. Green Аз имам предчувствие за мъж, още откакто разбрах, че съм бременна. Ще видим ... каквото и да е ще бъда безумно щастлива  Heart Eyes Много съм се разнежила последните дни  Blush

# 227
  • shumen
Дарме,честита 90% мома.
Пони не остана мила до раждането.

# 228
  tiptoe  шубе, не шубе- мятам се и тук

# 229
  • Gone with the wind
Добре си ни дошла  Heart Eyes
Много лека и безпроблемна ти желая, а като мине шубето кажи да те включа в списъчето  Simple Smile

# 230
Тоничка, привет  Hug
Хубав ден, мили  Hug

# 231
Здравейте момичета,
отдавна не съм се записвала,
добре дошли бна всички нови бременлийки и лека да им е до края  Peace
Ренденце, Вава мерси за разказите, много хубаво е да се запознаем със
всякакви възможни ситуации  Crazy,
чакаме скоро и други  Mr. Green
Аз на последък постоянно сънувам раждането и бебета, опитавам се изобщо да на мисля
за това, но явно подсъзнателно се страхувам и то избива в сънища. Онзи ден сънувах,
че раждам китайче  Crazy

И последно да се оплача, 4е в МБ ми откриха няква бактериа clebsiella pneumoniae ,
сега трябва да пия АБ, защото било опасно ако тръгбна да раждам, можела да се прехвърли на бебето  Cry

Ами това е за сега,
лек ден на всички

ПС Кокоске , ако не се появя пак скоро, да ти пожелая леко раждане  Hug

# 232
  • София

Ето ме и мен  Hug

Дарме, честито ти 90% розАвко вързопче...  Hug

Кучо и на теб така, интересно е, защото момчетата са по-активни като цяло в корема на мама и така щях да заложа, че пумпалчо е мъжки, но.. винаги има изключения  Crazy

Ренди, аз изтървах цял ски сезон ти за едно откриване... а не съм изпукала ски сезон от 3 годишна.. ще го преживееш, пък догодина ще си наваксаме. Избяга ли фризьорката?  hahaha

Пони, мдам ще страдаме ние с тез' рогатки ей... ама какво пък, такива сме си ги направили  Mr. Green Twisted Evil

Тоничка, хайде добре дошла и тук   bouquet

Витлеемче, имате много време да я утрепете гадината, не се притеснявай!  Peace

С беба сме добре, вече и с избран педиатър. Избрахме място като от филмите и лекарка мила и обяснителна. Не знам мацките от София (особено Източните квартали) дали знаят за 1 детска консултативна клиника, ама ако не е добре да погледнат поне  Peace Лекарката се казва Мустакова  Peace
Днес ще ходим на фотосесия  bowuu Ще видим дали фотографката е достатъчно добра да изкара от дебело магаре кат' мен нещо дет' прилича на човек  hahaha

# 233
  • Gone with the wind
Хих, Рейни, точно от теб не очаквах да говориш за по-активни момчета в пупите Laughing

# 234
Дарме честит розов памперс  Mr. Green
Рейни много се радвам, че сте избрали педи. Нашата тръгна да забелва пишката на Влади и аз удар щях да получа (аз съм против ранното забелване на пишки).
А фризьорката каза "аз толкоова коса няма да мия", хвана ми косата на опашка с едната ръка, с другата ножецата и отряза, каквото беше хванала  Joy. Сега съм с минус 30-40 см коса  и се чувствам много добре. Още не съм проверила, дали липсата на толкова коса се е отразила на кантара  Mr. Green
Витлеемче няма какво да се плашиш от раждането. Не е голяма работа - отиваш, раждаш и чак след това идва голямата работа  Mr. Green. А за китайчето и за него няма какво да се притесняваш, ще кажеш, че пра баба ти е съгрешила с някой китаец от тогавашното Илианци .

Щях още да пиша, но Фърфи мръвката (Влади) ме разсейва и само ме тормози да ви пращам целувки от него.

# 235
  • Северозапада
Тоничка, добре дошла
Витлеемче, кога стана 29-та г.с.   Flutter И не се бой, че изтребите бактерията до раждането, има време  Peace
Рейни, в тази клиника няма лични лекари, които да се избират по ЗК, нали? Нали по закон и при такъв трябва да се води детето  Confused

# 236
Тоничка, добре дошла
Витлеемче, кога стана 29-та г.с.   Flutter И не се бой, че изтребите бактерията до раждането, има време  Peace
Рейни, в тази клиника няма лични лекари, които да се избират по ЗК, нали? Нали по закон и при такъв трябва да се води детето  Confused

\

http://www.1dkk.com/page.php?IDMenu=894&IDLang=1
"прегледът може да бъде платен или по НЗОК" - значи би трябвало да няма проблем да се избират по ЗК

# 237
  • Северозапада
Да, и аз прегледах страницата им, но дали не работят само с направления по ЗК  newsm78 Скоро гледах друга частна клиника, в която имаше само тази възможност - да си вземеш направление от ЛЛ и да запишеш преглед при педиатър по ЗК. Затова питах дали в тази си избираш направо ЛЛ.

# 238
Витлеемче, ми както се явяваш рядко  Naughty То не, че имам много време, де  Mr. Green Бързо напредваш и ти  Hug
Ренди, много са ми хубави твоите постове  Heart Eyes
Да дам отчет освен  Mr. Green
Бебка расте, не я мериха на кг, но е пораснала от предния преглед, а тумбата ми се е увеличила с цели три см за седмица  Shocked Тегло плюс 300грама, плацента втора степен и свежа  Mr. Green Тоновете идеални, добре се чувства мушморока, пак се засякоха контракции на матката, аз нищо не усещам  newsm78
И тъй, когато реши тогава ще излиза  Mr. Green
Сега само да ми мине настинката и съм готова да я посрещам  Mr. Green
Даже днрс и молитва ми прочетоха, и това все го отлагах до сега  Grinning
Май много се разбъбрих, а  hahaha
Лека вечер  Heart Eyes

# 239
 Здравейте , момичета  Heart Eyes.
Напук на лошото време , добра разходка си направих ( то най-важното тук е вятър да няма  Blush).
 Тоничка - добре си ни дошла тук  Hug.
Арвенче, Дани ,Кучо - благодаря ви за пожеланията . Смятам да се навъртам тук още няколко дена , ама то не се знае  Crazy.
 Рейни ,Мраве - сега ме подсетихте за този педиатър  newsm78.На мен никой нищо не ми е казвал, съответно още не съм избрала.Да ходя до личната ли да я питам как стоят нещата ?
 Деси -тъкмо бях писала, че почти нищо не си споделила  днес и се редактирах  Mr. Green, ще тръгне госпожицата , ама може затоплянето да чака  Heart Eyes Hug.
 Витлеемче - важното , че е открита навреме бактерията и няма да направи поразии  Hug Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 17:54 от ponyo

Общи условия

Активация на акаунт