От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Кучо, браво на 90 % мома  Mr. Green Ама знаех си, че всичко ще е наред, чувствах го  Hug
Ренденце, много ни липсваш  Heart Eyes Да нацелуваш Влади !
Поспаланчо, умори ме с перенето на джунджуриите  Joy
Мъча се тук с Арника да се лекувам, ама май по-скоро си внушавам, че ще ми помогне . Много съм глупава, от няколко седмици се влача с тези болки и си мислех, че ме боли кръста, чак като слезе към крака казах на док. и ме пратиха на ортопед  Tired
Хубав ден на всички, аз ще решавам задачи с брат ми, че детето хич не е в час  Crazy

# 211
Арвен бързо се оправяй  Hug
Кучо честита 90% мома  Heart Eyes
А ние с Влади как сме - аз вчера дадох отчет в другата тема обаче и тук ще се похваля. Пораснал е с 1200 гр. и 6 см.  Mr. Green След всички проблеми с кърменеето, които имах/м мисля че са завидни резултати  Grinning .
Днес ще ходя на фризьор за пръв път от 11 месеца, само дето не съм сигурна дали фризьорката няма да избяга с панически писък като ме види  Crazy

ММ отиде на откриването на мото сезона, а аз останах вкъщи. Това ми е първото откриване, което пропускам  Cry, а така ми се ходи. Искам малко вятър в косите и малко да ми се разтупка съцето. ММ като тръгна и аз намусено му казах "сега като няма да съм зад теб на мотора за тежест, няма да можеш да караш на задна гума  Crazy" (шегичка за килограмите ми).

Момичета чакам тези дни да честитя вързопчета, донесени от щъркела  Mr. Green и желая леко раждане на всички, които ще имат среща с господин щъркел за получаване на пратката  Crazy Heart Eyes Hug

# 212
 Добро утро  Mr. Green.
Кучо - честита ти 90 %-ова пумпалка  Heart Eyes. А за бурните движения не се притеснявай - и нашата мома си е много активна от самото начало , но аз нямам никакви повреди  Mr. Green, даже от осмия месец почти не ме е ритала ( отесня къщата и не може да прави засилки  Mr. Green).
 Бамба , Вава - много се радвам , че така добре потръгна гледането на бебоците  Heart Eyes.
 Ренди - аз си мисля , че имаш най- сладката бузеста причина да си останеш вкъщи . А догодина - трима на мотора  Crazy Heart Eyes.

# 213
хахахаа ще юркам ММ за мотор с кош  Joy

# 214
Кучо честито розово вързопче  Heart Eyes Така де,трябва да се раждат дами за нашите красиви мъже Simple Smile
Моето пък от 12 седмица все си показваше джунджуриите и нямаше как да го сбъркат hahaha Накрая и аз познавах кое му е пишката така се пъчеше Joy
Хахах, аз имам и снимка на пишката Joy
И аз имам и така гордо я показвах на всички: "вижте ми пиш**та "  hahaha
Ренди-голяма си терца ,кефиш ме  Mr. Green Mr. Green

# 215
Много ви 'бичам  Mr. Green  Heart Eyes Хормони  Mr. Green

# 216
  • shumen
Кучо,съжалявам,ако съм ти развалила кефа.Но аз ти го казах,за да не останеш разочарована като мен.

# 217
  • Gone with the wind
danaeka, пошегувах се , не се притеснявай Wink

Петенце, аз този Мишо от 3г. съм го заплюла Heart Eyes (любимец си ми е той откакто му видях първите снимки), що пък да не му спретнем 90% мома  Laughing

Ренди, догодина мотор с кош, след 2 години мотор с 2 коша  Mr. Green

Арвенче, да минават тия болки по-бързо  fingerscrossed

А разказите на Бамба и Вава са супер миличкииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На Дарма още й стискам палчета за понеделник

# 218
  • София
Кучо мерси- после ще докладвам Hug

# 219
  • Варна
Добро утро, милички   bouquet
Честит празник, пожелавам на всички ни, да сме най-вече здрави, за да можем да износим и родим прекрасни и здрави бебчета  Hug А на тези, които вече са родили им пожелавам скоро пак да бременеят с 2-ро или 3-то бебенце  Heart Eyes
Дарме, Пони, чакаме ви с добри новини !
Хубав ден на всички  Grinning

# 220
  • София
Докладвам- 90% мома  baby_neutral Party Party Party

# 221
  • Северозапада
Кучо, Дарма честити ви 90% моми  Hug
Дарме, с тази розова пачка на аватара някак си бях сигурна, че е мома  Flutter
Честит празник! Желая ви здрави и красиви бебчета!

# 222
Ихаа, Дармичка, супер  Hug
Честит празник и от мен! Все благи вести, свързани с бебчета да чуваме!
 Hug

# 223
браво адаш Party

# 224
 Честит празник и тук , момичета  Heart Eyes.
Само благи вести да има в темичката за щастливи майчета и здрави бебчета  Grinning.
Дарме - браво и за твоята 90 %- ова мома  Heart Eyes. Ама то и с толкова розов прашец  Crazy , как да се промъкне някой момък  Mr. Green.
 Моят преглед също мина добре , трябвало да слиза вече госпожицата надолу , а тя все още си била високо . Ами овне ( 3 килограмово  Flutter) , какво да ви кажа,поне има време така че се надявам да не се запъне да излиза  Mr. Green Crazy. Направи ми докторът и преглед за разкритие , ама беше много внимателен и да ви кажа хич не ме боля , а се оказа, че и разкритие няма все още . Плацентата е зряла вече, околопл. течност достатъчно  Blush.Така че си чакаме и другата седмица пак на преглед  Crazy Whistling.

Общи условия

Активация на акаунт