От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 310
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Цитирам се от другата темичка  Embarassed
Здравейте,
прегледа мина ОК. Бях не във Вита а при лекарката която мисля да ми е по ЗК. Апарата и е супер ретро  Crazy не ми каза никакви размери-но каза че бебо е ок, странично разположено с много добре оформена главичка и гърбначен стълб. Пак се ккриеше  Crazy В понеделник съм във Вита и се надявам да имам повече инфо ..
Мерсииии за златните палци Hug Hug Hug

# 196
  • Gone with the wind
Дарме, браво, че всичко е наред, чакам сега новини и от Вита  понеделника Simple Smile
аз съм чак следобеда - отчет ще дам довечера

# 197
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Кучо, всичко ще е наред, не съм пускала палците  Hug
Дарме, браво на детето ! На другия преглед може да те изненада и да се покаже  Simple Smile
Аз днес се записах на ЖК, пуснаха ми изследванията, бебо е добре цели 28 мм, отговаряме си точно на седмиците  Grinning Сложиха ме на легнал режим заради радикулит, но ще изтърпя всичко, само бебето да е добре . На ФМ ще ходя на 13.04 при моя си д-р .
Хубав ден на всички  Hug

# 198
 Весе, Дарме, Арвенче - браво момичета , все така да растат шушулките  Heart Eyes. Арвен- дано бързо мине възпалението  Hug.
 Кучо - ти си наред , сигурна съм че всичко е наред с пумпалчето  Heart Eyes
 Деси - чувството не лекота като нищо да е симптом за предстоящото олекване  Mr. Green Heart Eyes.

# 199
  • Варна
Здравейте момичета,

влизам да разкажа за раждането, както обещах  Grinning
Бамба беше права, че за секциото няма какво толкова да се разказва  Mr. Green
На 12.03 вечерта ме приеха в болницата, направиха ми тест за алергии към упойката и лекарства някакви, записваха тоновете на бебка и ме пратиха по живо, по здраво да си лягам. Цяла вечер гледах телевизия и редих пасианси на таблета, не бях притеснена изобщо. По едно време и док пристигна и на мен ми стана още по-спокойно  Crazy
Сутринта в 6 ме събудиха да взема някакво очистително хапче, после ми направиха клизма, сложиха ми катетър и в 8:30 бях готова за операционната. В 9:00 влязох за секциото, анестезиолога беше голям майтам, много сме смяхме с него  Mr. Green Упоиха ме набързо и следващото нещо, което вече си спомням е светлините в операционната и че ме изкарват с носилката по коридора. В началото имах леки съмнения какво точно се е случило, къде ме карат и какво са ме правили, но много бързо дойдох на себе си  Mr. Green Всичко беше минало нормално, бебка беше добре, аз също. Показаха ни на родата и мен ме настаниха в интензивно, а бебка я отмъкнаха на някъде  Sad

Аз започнах да звъня по телефона и да се хваля на всички, че имаме щерка, още щом ме настаниха в стаята  Crazy
Към 14:00 часа ми донесоха съкровището и казаха да изтисквам от гърдите по малко коластра и да пробвам да я слагам на гърда. Оставиха ми я до 16:00 часа.
Между другото първите 2 дни имах чувството, че от мен човек повече няма да стане  Mr. Green доста зле се чувствах, но след това все едно нищо не е било.
На другия ден сутринта станах сама, че не ми се чакаха акушерките да ме вдигат и тръгнах да си търся детето  Mr. Green Дадоха ми я при мен още от сутринта и така си остана, докато не ни изписаха. От втория ден започна да суче, но и дохранвах с АМ, а от третия сме само на кърма.
Единственото, което не ми хареса е че събираха бебетата в боксове сутрин за визитацията и вечер след 12:30. Така цяла нощ до 5:30 (когато пак можехме да си ги вземем) ми беше супер неспокойно, сън не ме ловеше и постоянно ходех да я надничам и шпионирам малката  Crazy
На док съм много благодарна, беше много внимателен, всеки ден идваше да ме види и т.н.

Това е в общи линии  Crazy
Нямам много време да ви чета, че май ни почнаха коликите.
Десита, пожелавам ти леко раждане и страхотно пухкаво бебче  Hug Heart Eyes
 Hug на всички

# 200
  • Варна
Вава,  Hug Това за боксовете е наистина невъобразима глупост. УЖ го правели, за да си почиват майките. Е как точно да си почиваш, когато цяла нощ слушаш 15-20 бебета как се дерат нон стоп в бокса? Моят изкара там само първата нощ, но тогава спа непробудно. НА следващата нощ се събудих от рева му, взех си го при мен и повече не съм го оставяла там, как ли пък не Whistling Хайде да се стопли времето като хората и трябва да се видим Hug
Арвенче,
браво за хубавите новини Simple Smile
Ку4о,
стискам палци, да се похвалиш след прегледа Hug

# 201
  • София

Кокосчо, не знам на какво е признак.. ама ти пожелавам да е добър разбира се де..  Twisted Evil

Дарме, Арвенче- браво за прегледите  Hug

Вава, важното е, че всичко е завършило добре, а 2 дни е доста бързо възстановяване.. повечето хора казват 5-6, така че браво. Да се кърмите спокойно и занапред   bouquet

От днес съм вече в 45 днвения.. малииииииииииииииии  ooooh! Ходих на зъболекар- всичко е наред, нямам нови развалени зъбки  newsm44 Направихме почистване още едно и така...
Взех си помпата и дано да ми върши работа, демек да има кърма деее  Mr. Green
Бебанка е много превъзбудена от вчера, а аз за пръв път през нощта имах крампи- мнооооооооооооого е гаднУУУУУУУУУУУ  Tired

# 202
  • Gone with the wind
Минавам на отчет
Всичко си му е наред на Пумпалът, има си ръчички, крачета, главичка  Laughing, затвърди си попрището като 20мин не се спря за миг, използваше стените на матката ми като трамплин - да отскочи нагоре, после главичката от другата страна, завой у левО, завой у деснО, гледаш ръка, след секунда на същото място е крак  Laughing - като започна да го усещам ще се видя в чудо  Simple Smile  Плацентата ми е предна, което май ще поотложи усещането (особено с килцата ми  Embarassed), но пък съм качила 2 кг за месец. Качила е силно казано, защото предния път от магарето се качих на кантара, а сега бях с пълно бойно снаряжение (само палтото съблякох). Което ме подсети да си премеря сега ботушите да видя колко тежат  Laughing
А, да - и на 90% е мома  Sunglasses, докторката си запази едни 10% шанс за грешка  
Рапорт даден!

# 203
Рапорт приет (да се проявя като един истински офицер  Mr. Green)

Момичета страхотни новини носите - много ви се радвам  Hug

# 204
Кучо, супер, мила  Hug И ние точно в 16 г.с. бяхме 80% мома, после станахме 100%  Mr. Green
Ренди  Hug
Рейн, а честит болничен  Hug

# 205
  • shumen
Дарме,Арвен браво за прегледите и хубавите новини.
Кучо,супер.Ние бяхме мома,но станахме мъж.

# 206
  • Gone with the wind
danaeka, не тЪ ли е срам така да ми развалиш кефа  Laughing
Зеленкото, честит ти 45 дневен! Това е нещо като преломен момент
Арвенче, браво на малчо. Полежи си сега, че след 7-8 месеца няма да имаш тази възможност  Wink Шегата на страна, стискам ти мнооооооооооого силно палчета!
Ренденце, как сте с Влади?
Деситке, само да те нагушкам  Heart Eyes

# 207
  • до едно тепе
Айде Рейниии и при тебе не остана Mr. Green Честит ти 45-дневен Hug
Моето пък от 12 седмица все си показваше джунджуриите и нямаше как да го сбъркат hahaha Накрая и аз познавах кое му е пишката така се пъчеше Joy
Кучо нали знаеш,че всичко зависи от задапаратното устройство-ако знае какво да гледа познава,ако не знае стават и такива изненади като при Дани.Браво на 90%-товата Пумпалка.Другия път 100%-това да е Peace
Аз бях с предна плацента и го усетих към 20 седмица.Не броя един много силен удар в 17-та,но тогава готвех и го бях понапекла на двата котлона и явно се опитваше да избяга от топлината hahaha

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 23:43 от pospalancho

# 208
  • Варна
Моето пък от 12 седмица все си показваше джунджуриите и нямаше как да го сбъркат hahaha Накрая и аз познавах кое му е пишката така се пъчеше Joy
Хахах, аз имам и снимка на пишката Joy
Ку4о,
честита ти 90% мома Heart Eyes

# 209
  • При моето слънце
Е, след 90%-товата снаха няма как да не се разпиша и тук  Mr. Green Страхотни новини, кучо  Hug
Моят звят го видяха в 23 г.с., когато бях на ФМ, а АГ-то ми подтвърди чак в края на 8ми месец, защото вечно бе надупен  Crazy
Леко раждане на Кокоска и Поньо, а Рейни да си почива докато може, че и нейното скоро ще дойде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт