От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 309
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
за Той лични данни споделям само на лични  Mr. Green

# 181
  • София

Привет мацки  Hug

Поспаланчо, явно Слав е по-скоро изключение да ти кажа.. напоследък всичко родено минава през АБ.
Месечко, не тръгваме, просто покрай мен всички минават през АБ...

Кокос, мен ме уверяват, че като е контракция няма как да я сбъркам... а аз се съмнявам...  Mr. Green

Бамба и аз щях да питам за име, че да го сложа в списъчето, но щом не искаш няма  Mr. Green

Бюти, охх от една страна завидях... защото като се започне едно ритане по някой път хич не ми е приятно, ама па и като не рита се чудя защо... то няма угодия  hahaha
Малката е много будна днес... вчера бяхме до Тина Киркова и тя откачи.. всеки път като ходя и е такова премятане, скачане, бутане  Tired

# 182
  • Gone with the wind
Като ви чета как усещате дребчовци и ми звучи невероятно направо  Crazy
Аз утре съм на лекар, не съм виждала пумпалът от 1 месец и ми е леко свито дали е ОК, особено след случката на Даниела, беше в моята отчетна и снощи цяла нощ съм плакала - стана ми още по-свито и страшно  Confused

# 183
Кучооо, шта пляскам  Naughty Пумпалът си е наред, ще видиш  Hug
Бамба, аз мислех в отчетната в списъка да го пиша Дебелан  Mr. Green
Рейн, дам, и аз така знам  Mr. Green Ама пак се чудя  Thinking

# 184
  • София

Бамба, аз мислех в отчетната в списъка да го пиша Дебелан  Mr. Green

вече е Дребелан  Joy Joy Joy
след 3 месеца на диета  ooooh!
беше едно от най-малките бебета в болницата, като изключим неодносените близнаци.

за контракциите се оказа че имам, на тоновете излезнаха, обаче аз нищо не усещах, та явно може и да се пропуснат все пак  Mr. Green
даже акушерката ми казва ето това е контракция, докато ми правеше нещо по шкембето, аз седя и мигам и се чудя  newsm78

# 185
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Много мило ми става като чета за първите усещания на бебето, размечтах се  Heart Eyes
Деси, явно момента наближава  Hug
Кучо, не се филмирай излишно, моля те . Аз за това не чета отчетната тема вече, като стане нещо такова и само лоши мисли ми минават през главата . Успех на прегледа, стискам палци да донесеш хубави новини  Hug
Момичета, аз съм на 3х2 но-шпа от самото начало и док. ми каза да го пия до 12 г.с., но на мен болките ми вече са по-леки и по-рядко ги усещам .Според вас мога ли да го намаля на 3х1 или да не рискувам ? Ще питам и док., надявам се да не забравя .
Хубав ден на всички  Hug

# 186
 Здравейте , момичета  Heart Eyes.
Деси - моите усещания преди две вечери бяха доста сходни  Crazy.Също бяха доста начесто пристяганията - при мен само ниско долу на корема по за половин минута , но интервалите не бяха много големи . Аз затова в началото малко се стегнах , ама като полежах и си казах , че хич не ми приличат на истински - хората казват , че болели и обхващали цялата мускулатура  newsm78.Оттогава не са се повтаряли .
Месечко - все забравям да ти кажа , че много се радвам на  твоите божури  Heart Eyes.
Рейни - и аз имам дни в които дребосъчката е доста по- активна , ама им свикнах де. Понякога явно им се лудува на децата  Mr. Green.
Кучо, Дарме  - това че нямате някакви особени усещания не трябва да ви притеснява . Аз до петия месец направо забравях , че съм бременна на момента - на няколко пъти даже след рейс си подтичвах примерно  Blush.Не че ви карам да правите същото , просто искам да ви кажа да се отпуснете и да се наслаждавате на това, че там вътре във вас расте едно човече  Hug Heart Eyes

# 187
  • София

Пони, при мен не е ден, просто само като влезна в Тина Киркова и бебанка започва да бушува.. иначе да, има дни когато е по-активна и когато повече мързелува, ама според мен си е е нормално, защото и ние сме така  Mr. Green

Кокос, Бамба, на мен ми обясняваха за силните контракции, които може да предвещават скорошна среща... Било силно и като стягане на мускул.. не можело било да бъде объркано...  newsm78 Има безболезнени, които не се усещат и също било нормално  Whistling (т.нар. подготвителни контракции)

Кучо, я не се вкарвай във филми да не те набия  newsm66 newsm66 newsm66 Дишай.. всичко ще е наред с Пумпала...   Mr. Green

# 188
  • Варна
Ку4о,
недей да се травмираш излишно и да плачеш, че и аз ще те шляпам. В тези отчетни наистина е много кофти, и в нашата имаше такива случки и се изправях на нокти. Цялата бременност я изкарах в страх, знам много добре какво е. Но пусто е голяма краста този форум иначе щях да ти кажа да не четеш. Няма да се случи на теб!
Арвен,
аз не бих намаляла дози на своя глава, чуй се с док и му кажи как се чувстваш, може той да ти ги намали.
Кокос,
баш контракции са си били, явно подготвителни все още. В нашата отчетна на няколко мами се случваше така - регулярни контракции за час-два и после спират.
Пони, Hug
Рейни,
определено не можеш ги сбърка. До едно време може и да се чудиш подготвителни ли са или не (особено както при мен и подготвителните си бяха болезнени), но в един момент ти се изяснява картинката Laughing

# 189
  • shumen
Кучо,недей се травмира излишно.
Рейни,не можеш сбърка контракциите.

# 190
  • София
Момичета  Hug Hug Hug Добре , че ви има да успокоявате!
Кучо и аз днес съм на лекар-стискам палции Hug Hug Hug Hug Hug
Това с контракциите ми звучи толкова страшно и плашещо.....ама няма да го мисля сега  Crazy Crazy

# 191
  • Gone with the wind
Дарма, стискам палчета за прегледа

# 192
Куч и Дармичка, чакаме ви с добрите новини  Hug А защо не и с цвета на гащите  Mr. Green
Пони, Рейн, Бамба, Месечко благодаря ви! Май са си били подготвителни наистина, ама приболваха си  Crazy От тогава до сега нищооо  Crazy Даже се чувствам по-лекичка - това дали е признак  Mr. Green
Хубав ден, тумбачета  Hug

# 193
  • Gone with the wind
Хъх, Деситка, вече е време  Heart Eyes
 fingerscrossed да е по-бързо и леко раждането (пък защо не и като на Пейотка  Wink)

# 194
  • София
Дарме, палци и от мен!  Praynig

Да напиша и тук. Снощи видяхме бебо. Голям е 3.4 см и отговаря на 10 седмици и 2 дни. Мърдаше с краченца и ръчички. Много мило ми стана.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт