От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 307
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • shumen
Бамба,Вава,радвам се,че сте си вече вкъщи.
Аз усетих някъде към 20 седмица бебчо.

# 166
  • София
Добро утро момичета! Hug Hug
Мерси за отговорите! НЕщо съм се притеснила- нищо не чувствам и без симптоми и се вкарах във филма  Crazy
Но вие ме успокойхте-мерсииииииии Hug

# 167
  • София

Добро утро  Hug

Бамба, е силен е малкия и е преборил всичките инфекции. Много бебете се раждат напоследък с инфекции.. странно ми е.. просто констатирам...

Дарме, аууу всички сме минавали през този филм.. не се притеснявай  Whistling  Mr. Green
И при мен малката е много кротка, почти не рита, ей така отведнъж поспря.. предполагам, че е качила грамчета и няма място за нея в коремчето  Twisted Evil

# 168
  • в пералнята
Абе явно си е до бебе. Аз усетих моето чудовище по-късно като че ли. Но от тогава не се е спрял.
И сега продължава да ме опъва, да ме рита, бута, да мърда... Нещо страшно е. И като започне да хълца се чувствам като крокодила от Питъ Пан - все едно съм глътнала часовник.
Понякога дори си мисля, че го мъча по някакъв начин, за да рита и хълца толкова много..

# 169
  • София
и аз много се учудих от тая инфекция, казаха че си я е взел от мен, обаче аз в сряда пусках изследвания и нямаше нищо, пък той се роди в първите часове на събота, откъде се взе не става ясно  newsm78

# 170
аз наскоро разбрах, че е напълно нормално новородените да имат повишени левкоцити, но им дават АБ превантинвно  #Cussing out

# 171
  • София
при нас црп-то беше повишено, за левкоцити не са споменали  Rolling Eyes

# 172
ние и бебетата около нас заради левкоцитите бяхме на АБ  Tired.
Ако ЦРП-то е повишено може би е основателно да сте на АБ

# 173
  • София

Не знам, но е факт, че адски висок процент от бебетата ги започват а АБ, което мен лично не ме кефи особено... инфекции, които се вземат от никъде, уж всичко постоянно се следим  Rolling Eyes

# 174
  • shumen
ООх,то май всички започват с АБ от родилното.

# 175
  • до едно тепе
ООх,то май всички започват с АБ от родилното.
Ааа не въпреки,че на мен ми беше леко жълтеникава околоплодната течност не са давали на малчо АБ Peace Не знам дали са  му изследвали ЦРП и левкоцити newsm78

# 176
Здравейте, момичета  Hug аз пиша в темата за вече родените деца, но случайно попаднах тук и ви желая лека бременност до края  Hug
Специално искам да пиша на мамите, които не усещат нищо и се притесняват  Whistling моя син го усетих мноооого късно, дали беше към 26-та, 27-ма седмица/докато другите отдавна се радваха на първите усещания на живота в себе си  Confused/ ..след това ако го усещах веднъж на 5 дни скачах като мажоретка от кеф..е да, ама така си останах до края  Mr. Green дори в 9-ти месец го усещах много рядко..всички казват: "Ако не го усетиш повече от 3 дни посети доктора"..е да, ама мойто бебе беше такова  Tired Tired казаха ми също, че имам дебела коремна стена .. и съм от малкото случаи усетили едва няколко ритника   Tired така че да знаете, че има и такива като мен  Blush

# 177
  • Варна
За АБ - едва ли се изписва на бебетата за норматив. За да е назначен значи си има причина и по-добре така, отколкото една нелекувана инфекция. Бобо също не е бил на АБ, не тръгвайте с нагласата, че е задължително да прилагат и на вашето дете.
Поспаланчо,
не може да не са изследвани.

# 178
  • София
и аз не мисля че слагат на всички бебета антибиотик, бяхме 9 в отделението, само 2 от бебетата бяха на антибиотик, другите нямаха и си ги изписаха съвсем навреме.

# 179
Абе, Бамба, как се казва той?  Mr. Green  Hug
Милички, аз през нощта май имах контракции, даже засичах и бяха на около пет минути. Обаче мина за половин час и се чудя дали и контракции бяха? Че нещо и корема ми беше подут, ужас. Ама трябва да са контракции, беше болката в кръста, изведнъж идва, пристяга ме, корема ниско долу се стяга и отминава постепенно до минута  newsm78 Ужассс, не мога да разбера какво усещам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт