От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 306
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
аз го усетих 19+5

# 151
  • София

Привет  Hug

Петеска, виждам че си на диетка- успех мила.. и аз ще имам да боря около 18 кг. Ти коя избра?

Дарме, аз написах в другата тема... 1 път около 19тата г.с. и следващия беше чак в 22рата края. Изобщо нямаше пърхания, директен силен шут си беше  Twisted Evil

# 152
  • София
аз го усетих чак 20 седмица и някакви дни, като гъделичкане беше,мислех че са въздушни проблеми в стомаха,  но много бързо премина в ритници и купчинки на разни места.

# 153
 Дарме - и аз някъде около 19- 20 г.с. усетих потупвания направо  Crazy. Преди това имаше разни съмнителни усещания , ама нищо сигурно  Mr. Green.
 Дани - браво на момчето , как хубаво расте  Hug. А то без малко плач не може  Crazy.
 Бамба - как сте с мъника  Hug?

# 154
  • София
добре сме, не се оплаквам.
най-доброто дете ми се падна  Mr. Green

# 155
  • Варна
Здравейте момичета,

благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes  Hug
Влизам само за малко да ви "видя", че не ми остава много време  Laughing Друг път ще разказвам подробно за раждането  Hug Иначе мина много добре, вкараха ме в 9:00, в 9:10 се роди Калина, а аз се събудих в 10:00 с усмивка на уста  Mr. Green
Много бързо се възстановявам, вече сме си в къщи, кърмим се и й се радваме  Crazy

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 14:01 от V.A.V.A

# 156
  • София

Бамба и Вава чакаме ви с подробни разказчета и снимки на малките мушмороци  Heart Eyes
И пу-пу да не им е уроки да са все така  Mr. Green

# 157
  • София
то на секциото няма нищо за разказване  newsm78
легаш, вадят ножа, вадят човечето за 5-6 минути и после половин час наместване и шиене, цялата работа няма и 40 минути.
после 3 дни си като инвалид, имаш чувството че така ще си останеш цял живот,след това минава и това е  Mr. Green

# 158
  • София

Бамба, ма много подробен разказ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Май по-скоро имах предвид първите преживявания... как тръгна с кърменето и такива неща, след като за самото раждане няма какво толкова  Twisted Evil

# 159
  • София
ами първите преживявания бяха стрес  Mr. Green
на 10 час ми донесоха човечето, аз го гледам и не смея да го пипна  Joy Joy
добре че бързо го отнесоха, на следващото идване след 3 часа вече бях по-адекватна, с него дойдоха и две акушерки на помощ, показаха ми как ще се кърмим, обясниха ми за какво да следя, за да нямам проблеми и така всеки път до третия ден, тогава се появи и нещо за ядене в тия гърди.
оттогава се кърмим доста добре, но си давам и по-малко добавка, че все си мисля че е гладен.
добре че имаше кой да ми обясни някои работи в болницата, иначе изобщо си нямам идея как щяхме да се справим., установих че четенето само вреди. едни подготвени с информация и неслушащи лекари и акушерки си имаха големи проблеми, температури, подуване, ужас отвсякъде  ooooh!

# 160
  • Северозапада
Бамба, бебока само за хранене ли го носеха?

# 161
  • София
не, можеше да стои при мен колкото си искам, дори и през нощта.
трябваше да го водя само за сутрешната им визитация в 8, за лекарства че той имаше 2 пъти дневно антибиотик и за къпане и смяна на памперси.

# 162
  • София

Оле представям си и на мен като ми донесат нещо толкова малко колко много ще ме е страх да не счупя  Twisted Evil
А защо АБ? За жълтеничка ли.. аз не знам какво се дава, а за кърменето изцяло ще разчитам да има кой да ми казва и показва..

# 163
  • София
имаше някаква инфекция и затова беше антибиотика, црп-то беше високо, заради това седяхме и още 3 дни в болницата

# 164
Бамба, Вава радвам се, че вече сте си у дома с бебчовците  Hug
Аз усетих бебана към 17 седмица, то бяха пърхания, пеперудки, балончета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт