От "Искам бебе" се преместихме, в бременен отчетен се наместихме

• 22 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Аз едно не мога да разбера.Нали хормоните от бременността вече трябва да са се утешили?!? newsm78 Тогава защо бе Ренди всеки път като те чета и ми се насълзяват очите?
Иначе Деси , грешки стават.Като ме приеха в болницата първия път до мен на леглото имаше момиче с изтекли води.Докато си чакаше болките ми разказа как тъкмо на същия ден била напазарувала всичко за бебето и ще го кръсти Калоян,и след няколко часа се оказа , че е родила Ивайла или Виктория(незнам последно какво реши)  Mr. Green Mr. Green

# 136
 При нас по- труден беше изборът на женското име, че имахме няколко варианта . В крайна сметка се спряхме на предложението на мъжа ми - проблемът за мен бе , че името не е типично за моят край и ми беше малко трудно в началото да го приема  Crazy.Ама и майка ми съвсем отделно ми предложи същото име ( така че само тя го знае ) , та някак си нещата се наредиха лесно . За момче бяхме единодушни как да се казва . А при нас момата си е сто процентова, от последния преглед имам снимка , на която са половите и органи на предн план  Mr. Green, добре се беше надупила госпожицата .
 Ние от самото начало си бяхме решили да я кръстим на някого , а да не си измисляме имена . На мен Калина от край време много ми харесва , ама и в двата рода няма  Crazy.
 Ренденце, Стели - драго ми е да ви видя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 137
Стелчооо, много ви гушам с Ради  Hug Ама не искам такива изненади пък  Mr. Green
А хормоналните настройки явно не изчезват веднага  Mr. Green И на мен ми стана много мило като прочетох Ренди  Heart Eyes
Пони  Hug

# 138
  • shumen
Хаха,и аз знаех,че ще е момиче и бяхме решили да е Деница,ама излезе момче на последния ехограф.

# 139
  • В къщурката на хълма на феите
изчезват хормоните, ама друг път .. аз сега съм още по-ревлива от преди .. анимационно филмче да седна да гледам и ме избива на рев Mr. Green

# 140
нашето момиче тати го кръсти.
исках да носи цялото име на баба си лидия, но тате каза че е бабешшко.
не съжалявам че я кръстихме така- като и кажа лийче мамо и мед ми капе от сърцето.

за чуденето на име гласувам за Боряна  Joy

# 141
  • Варна
Сигме,
прочетох  ти перипетиите, гуш от мен. Всичко ще се оправи.

# 142
свате, паднала съм малко, ама ще се поотупам и ще стана.
даже се амбицирам още повече- то не може да е само гадости.
все и на моята улица ще изгрее слънчице  Peace

зетя днес става на 7 месеца  Heart Eyes

# 143
  • Варна
Ще изгрее, много ясно Simple Smile То вече е изгряло - малкото Лийче Heart Eyes И другото ще си дойде на мястото, на лято ще седим на сянка с коктейлите, пък диЧата ще се смеят край нас Hug
Да бе, порасна момчето, кога минаха 7 месеца Party

# 144
  • София
Момичета, гледам за имена си говорите. Аз имам няколко идейки за момиче, за момче ще е по-трудно.

Да кажа и тук, че в петък ми излезнаха изследванията. Всичко е ок като за бременни. Леко повишени левкоцити и утайка. Хемоглобин - 135, кр. захар - 5. Всичко друго е наред.
Утре отивам на ЖК вече да ми направят картон.

# 145
  • София

Привет и от мен  Hug

Ренди, много мила история с баща ти. Наистина хубаво си зарадвала човека.  Hug

За ревливостта, гледах Поли (за папагалчето) и като се видяха накрая с Мари и 40 мин не моа спра да рева, а съм го гледала и преди  Mr. Green ММ първо се изплаши защо, после пита дали е за филма и се спука да ми се смее  Blush Като се настроят хормоните за рев и няма спирачка.

# 146
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Аз срам не срам чак сега ще честитя на Вава, честита рожба мила, да ти е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва   bouquet

# 147
  • shumen
Момичета как сте?Ние днеска бяхме на ДК и дребен е 8250 и 74,5см.Взеха му кръв и много плака.Сега явно се сеща пак и мрънка на сън.

# 148
  • София
Добро утро момичета Hug
Как сте? Аз искам да ви питам кога и как започнахте да усещата бебета си? Hug Hug

# 149
  • Северозапада
Аз някъде около Коледа, значи 18-19 г.с., като при мен се виждаше направо бабунка на корема. Пърхания, пеперуди, мухи и т.н. не съм усетила.

Общи условия

Активация на акаунт